Kunstgras voor beurzen

Kunstgras voor beurzen huurt u eenvoudig en snel bij Sports & Playgrass, úw partner in kunstgras. Heeft u op korte termijn een beurs op de planning staan? Bent u hiervoor op zoek naar dé perfecte ondergrond? Vraag eenvoudig een offerte aan en verkrijg binnen 24 uur een passende reactie. Wij laten graag aan u de mogelijkheden op kunstgrasgebied zien.

Gekleurd kunstgras huren voor evenementen

Het huren van kunstgras is ideaal voor zowel indoor als outdoor evenementen. Hoewel u ook voor een grastapijt kunt kiezen, raden wij dit ten zeerste af. Zo is de kwaliteit van kunstgras superieur ten opzichte van een grastapijt. Verder geeft kunstgras als ondergrond/vloerbekleding een natuurlijke, frisse uitstraling. Heeft u duurzaamheid hoog in het vaandel staan? Dan is het huren van kunstgras voor uw beurs dé perfecte oplossing. Verder heeft u de volgende mogelijkheden bij Sports & Playgrass:

  • Kunstgras voor beurzen te huren in diverse prijsklassen;
  • Één of meerdere dagen te huren;
  • Optioneel: bezorging, aanleg én laten ophalen van gehuurde kunstgras.

Kwaliteit kunstgras voor beurzen

Hedendaags wordt kunstgras steeds vaker gebruikt ten behoeve van sport en spel. Dit komt doordat de kwaliteit van kunstgras nauwelijks te onderscheiden is van normaal gras. Kiest u voor het huren van kunstgras van Sports & Playgrass? Dan kunnen uw deelnemers veilig sporten en spelen op het kunstgras. Verder kunt u bij ons rekenen op een scherpe prijs in combinatie met een uitstekende service. Dit maakt ons bij uitstek geschikt voor het huren van kunstgras voor beurzen.

Benieuwd? Contacteer ons

Voor meer informatie contacteert u Sports & Playgrass via +31(0)085-1306921 of info@sports-plagrass.nl. Wij laten u graag kennismaken met de mogelijkheden op kunstgrasgebied! Sports & Playgrass staat voor het leveren van een transparante werkwijze. Wij komen derhalve graag bij u langs voor een vrijblijvend advies. Om alvast kennis te maken met diverse kunstgrasvelden, kunt u terecht onder referenties.

Kunstgras of grastapijt voor uw beurs

Op onze referentiepagina vindt u een compleet overzicht van alle kunstgrasprojecten.

Multisportveldje Veghel

Multisportveldje Veghel

Multifunctioneel veldje Geffen

Multifunctioneel veldje Geffen

Sportveld met sprint track Elburg

Sportveld met sprint track Elburg

Multifunctioneel sportveld Didam

Multifunctioneel sportveld Didam

Meer referenties bekijken

Samenwerking met HockeyWerkt

Meer informatie

Binnen 24 uur reactie op uw aanvraag!

OFFERTE DIRECT AANVRAGEN

Het voordeel van de specialist:

  • Bij ieder project vrijblijvend advies op locatie;
  • Altijd de scherpste prijs, all in;
  • Hoge kwaliteit kunstgras van Europese fabrikant;
  • Enkel gecertificeerde en veilige producten;
  • Aanleg door professionele vakmensen.
Ontdek de werkwijze van Sports & Playgrass

Vrijblijvend advies op locatie

Bij elke aanvraag, groot of klein, komen wij geheel vrijblijvend langs op locatie voor advies. Tijdens dit bezoek tonen we de diverse kunstgrassoorten en adviseren wij u over de mogelijkheden. Kort na ons bezoek ontvangt u een specifieke offerte, waarin alle kosten los worden benoemd. Door deze transparante werkwijze weet u precies wat u aan ons heeft.