Werkwijze

Sports & Playgrass is de ideale projectpartner. Vanaf het allereerste idee tot de uiteindelijke uitvoering, wij denken graag met u mee. Kiest u voor ons, dan is dit onze werkwijze:

1. Advies

Persoonlijk advies over de mogelijkheden van het kunstgras en de inrichting van uw gewenste speelruimte of sportveld. In de meeste gevallen komen wij hiervoor op locatie een kijkje nemen.

2. Keuze kunstgras

Wij sturen u stalen toe van de verschillende typen kunstgras die voor uw project geschikt zijn. Met deze stalen kunt u een weloverwogen keuze maken.

3. Offerte

Wanneer u een keuze heeft gemaakt, sturen wij u een offerte op maat. Deze offerte wordt stap voor stap opgebouwd, waardoor u exact ziet waar de verschillende kosten vandaan komen.

4. Plannen aanlegdatum

Bij een akkoord op de offerte plannen we direct de definitieve aanlegdatum in. We zijn erg flexibel en werken ook op zaterdag. Hierdoor kunnen we altijd op zeer korte termijn een passende datum vinden.

5. Realisatie project

Binnen enkele weken komt ons professionele aanlegteam bij u langs om het project te realiseren. Na afloop zullen zij het project samen met de opdrachtgever opleveren.

6. Garantie en onderhoud

Wij geven tien jaar garantie op de kleurechtheid en op het loslaten van de vezels. Het garantiecertificaat wordt direct bij oplevering overhandigd. Indien gewenst kunnen we ook een onderhoudscontract overeenkomen. Hiermee wordt u geheel ontzorgd en kan het oneindige speelplezier beginnen!

Samenwerking met HockeyWerkt

Meer informatie

Binnen 24 uur reactie op uw aanvraag!

OFFERTE DIRECT AANVRAGEN

Het voordeel van de specialist:

  • Bij ieder project vrijblijvend advies op locatie;
  • Altijd de scherpste prijs, all in;
  • Hoge kwaliteit kunstgras van Europese fabrikant;
  • Enkel gecertificeerde en veilige producten;
  • Aanleg door professionele vakmensen.
Ontdek de werkwijze van Sports & Playgrass

Vrijblijvend advies op locatie

Bij elke aanvraag, groot of klein, komen wij geheel vrijblijvend langs op locatie voor advies. Tijdens dit bezoek tonen we de diverse kunstgrassoorten en adviseren wij u over de mogelijkheden. Kort na ons bezoek ontvangt u een specifieke offerte, waarin alle kosten los worden benoemd. Door deze transparante werkwijze weet u precies wat u aan ons heeft.