Sports&Playgrass
Sprinttrack kunstgras

Sprinttrack kunstgras

Kunstgras sprinttracks zijn in te zetten voor diverse fitness/sport toepassingen. Bekende toepassingen zijn dat de sprinttracks worden geplaatst onder Power Sleds. Ook wordt het veel gebruikt in ruimtes waar crossfit wordt beoefend. Ook wordt het veel ingezet voor behendigheid en snelheidsoefeningen.

Sprinttrack kunstgras modellen

De slijtvaste en hoogwaardige Sprint Tracks zijn geschikt voor functionele toepassingen, van sprint- en springtraining tot het duwen en trekken van zware sleds. Wij bieden twee verschillende soorten ontwerpen aan model 1 en een model 2, met een extra start en finish vak. De kunstgras baan is genummerd en heeft tussenmarkeringen (zie onderstaande afbeelding). Heb je een eigen ontwerp of wil je maatwerk? Wij bieden altijd een passende oplossing. Er zijn talrijke opties mogelijk waarbij je kunt kiezen uit bijvoorbeeld verschillende kleuren (wit, zwart, rood, geel, blauw en groen) kleurstellingen, belijning en (bedrijf)logo’s. Heb je interesse? Neem gerust contact met ons, wij helpen je graag.

Standaard kunstgras sprinttracks modellen (onder model 1, boven model 2)

Voordelen kunstgras sprinttracks

Kosten sprinttrack kunstgras

De kosten van de aanleg van een kunstgras sprinttrack zijn afhankelijk van je wensen. Benieuwd naar onze prijzen? Vraag via ons offerteformulier geheel vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen vervolgens contact met je op om je wensen door te nemen en vullen graag aan met ons advies.

Ook interessant: kunstgras fitness, kunstgras crossfit, kunstgras sportschool en valdemping kunstgras.

Advies op locatie

Wij komen graag persoonlijk  langs zodat wij bij elke aanvraag, groot of klein, je ter plaatse een geheel vrijblijvend advies kunnen geven. Zo kunnen we de situatie perfect in kaart brengen. Hoe bijzonder of lastig de aanvraag ook lijkt, Sports & Playgrass gaat graag de uitdaging aan om het onmogelijke mogelijk te maken.

Mark Verhagen
Online
Mark Verhagen Adviseur buitendienst
Vraag een brochure aan

Vraag een brochure aan!

Vul onderstaande formulier in om gratis onze brochure aan te vragen

*verplichte velden
Door dit formulier te verzenden ga je akkoord met onze Privacy Policy