Kunstgras huren

Kunstgras is dé ideale vloer voor evenementen want het is een fijne ondergrond voor vele verschillende toepassingen. Het kan overal geïnstalleerd worden van bijvoorbeeld parkeerterreinen tot stadscentra. Kunstgras is ook goed weersbestendig. Dus goed of slecht weer, u kunt altijd kunstgras gebruiken. Met als gevolg dat uw evenement altijd doorgaat. Voor het huren van kunstgras hanteren wij diverse prijsklassen. De kosten van het huren zijn afhankelijk van bijvoorbeeld de afmeting. Wilt u kunstgras huren tegen een scherpe prijs? Vraag dan een offerte aan bij Sports & Playgrass. U krijgt van ons zo snel mogelijk een offerte op maat.

Feesten en evenementen

Voor zowel kleine als grote sportevenementen, bieden wij vele mogelijkheden aan wat betreft het huren van kunstgras. Huur bijvoorbeeld een pannaveldje of kunstgras voor de beursvloer. Tevens kunnen wij diverse typen kunstgras voor verschillende sporten en in grote hoeveelheden leveren. Het huren van kunstgras is daarom ideaal voor bijvoorbeeld feesten en partijen, evenementen of een beurs.

Beurzen

Dé perfecte aankleding voor uw beursvloer is kunstgras. Omdat de beursstand hierdoor een mooie en sfeervolle uitstraling krijgt. Uw bedrijf gaat zeker positief opvallen op de beursvloer. Een ander groot voordeel van kunstgras is de slijtvastheid. De beursvloer zal namelijk ook tijdens bijvoorbeeld een meerdaagse beurs met vele bezoekers mooi blijven.

Voor het huren van kunstgras voor beurzen zijn wij dus dé ideale partner. Bij ons kunt u namelijk snel en eenvoudig kunstgras huren. Ruim voordat de beurs van start gaat, heeft u alles op tijd geregeld. Geen gestress of gedoe meer.

Waarom kunstgras huren?

Een beurs kost vaak veel regelwerk en coördinatie. Maar wanneer u bij ons kunstgras huurt gaat u dat veel geld en tijd besparen omdat:

  • Bij Sports & Playgrass kunt u gemakkelijk en snel kunstgras huren.
  • Het kan bij u op locatie worden bezorgd én na afloop van de beurs wordt het door ons ook weer opgehaald. Dit bespaart u dus veel moeite en tijd.
  • Op de beurs kunnen wij voor u het kunstgras aanleggen, zodat u dit niet meer zelf hoeft te doen of te regelen.
  • Een scherpe prijs in combinatie met uitstekende service.
  • Na afloop van de beurs heeft u geen geen opslag meer nodig.

Interesse in het huren van kunstgras? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of vraag eenvoudig een offerte aan . Ontvang daarna zo snel mogelijk een offerte op maat van ons.

Dé specialist in kunstgras verhuur

Kies bij ons voor het huren van kunstgras voor één of meerdere dagen. Indien gewenst kunnen wij tegen betaling het kunstgras om te beginnen bezorgen, leggen en tot slot ook weer ophalen. Vraag eenvoudig een offerte aan voor het huren van kunstgras en ontvang zo snel mogelijk een offerte op maat. Desondanks de voordelen van huren toch liever kopen? Ga na onze website en bekijk verschillende mogelijkheden.

Sports & Playgrass adviseert u graag en staat voor u klaar!

Recente referentie projecten

Kunstgras sportvloer met runningtrack

Kunstgras sportvloer met runningtrack

Kunstgras speelplek Heeswijk Dinther

Kunstgras speelplek Heeswijk Dinther

Kunstgras privé sportveld Schijndel

Kunstgras privé sportveld Schijndel

Kunstgras hockeyveld in tuin Breda

Kunstgras hockeyveld in tuin Breda

Alle projecten bekijken

Samenwerking met HockeyWerkt

Meer informatie

Binnen 24 uur reactie op uw aanvraag!

OFFERTE DIRECT AANVRAGEN

Het voordeel van de specialist:

  • Bij ieder project vrijblijvend advies op locatie;
  • Altijd de scherpste prijs, all in;
  • Hoge kwaliteit kunstgras van Europese fabrikant;
  • Enkel gecertificeerde en veilige producten;
  • Aanleg door professionele vakmensen.
Ontdek de werkwijze van Sports & Playgrass

Vrijblijvend advies op locatie

Bij elke aanvraag, groot of klein, komen wij geheel vrijblijvend langs op locatie voor advies. Tijdens dit bezoek tonen we de diverse kunstgrassoorten en adviseren wij u over de mogelijkheden. Kort na ons bezoek ontvangt u een specifieke offerte, waarin alle kosten los worden benoemd. Door deze transparante werkwijze weet u precies wat u aan ons heeft.