Kunstgras huren

Kunstgras is ideaal als vloer voor sportieve evenementen. Het is een fijne ondergrond waar deelnemers veilig op kunnen sporten en spelen. Kunstgras kan bijna overal gelegd worden; van parkeerterreinen tot stadscentra. Het grote voordeel van kunstgras is dat u het veld altijd kunt gebruiken. Of het nu goed of slecht weer is, uw evenement kan altijd doorgaan. Onze kunstgrasvelden zijn multifunctioneel en kunnen in diverse prijsklassen gehuurd worden. Wilt u kunstgras huren tegen een scherpe prijs? Vraag dan een offerte aan bij Sports & Playgrass. U ontvangt uiterlijk binnen 24 uur een offerte op maat. Wilt u kunstgras huren?

Kunstgras voor feesten en evenementen

Voor zowel kleine als grote sportevenementen zijn er vele mogelijkheden met betrekking tot het huren van kunstgras. Zo kunt u een pannaveldje met buizenframe huren, welke u zelf op maat kunt maken. Sports & Playgrass levert diverse typen kunstgras voor verschillende sporten in grote hoeveelheden. Hedendaags hebben wij kunstgras verhuurt ten aanzien van:

 • Feesten;
 • Evenementen.

Kunstgras voor beurzen

Kunstgras is dé perfecte aankleding voor uw beursvloer. Het geeft uw beursstand een mooie en sfeervolle uitstraling waardoor u positief zult opvallen. Kunstgras is slijtvast en dus prima bestand tegen de vele bezoekers die tijdens een meerdaagse beurs uw stand in- en uitlopen.

Bij Sports & Playgrass, úw partner in kunstgras,  kunt u ook terecht voor het huren van kunstgras voor beurzen. U kunt bij ons het kunstgras snel en eenvoudig huren zodat u het altijd op tijd heeft geregeld voordat de beurs van start gaat.

Waarom kunstgras huren voor een beurs?

Het regelen van een beurs kost vaak veel regelwerk en coördinatie. Het huren van kunstgras bij Sports & Playgrass levert u veel gemak en tijdsbesparing op om de volgende redenen:

 • Het regelen van een geschikte ondergrond van uw stand kan snel geregeld zijn via Sports & Playgrass. U vraagt bij ons een offerte aan en binnen 24 uur krijgt u een passende reactie.
 • Wij kunnen het kunstgras bij u bezorgen én na afloop van de beurs ook weer ophalen. Dit bespaart u veel moeite en tijd.
 • Op de beurs kunnen wij ook voor u het kunstgras aanleggen, zodat u dit niet meer zelf hoeft te doen of te regelen.
 • U kunt bij ons rekenen op een scherpe prijs in combinatie met een uitstekende service.
 • U heeft geen opslag nodig van het kunstgras na afloop van de beurs.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of vraag eenvoudig een offerte aan en ontvang binnen 24 uur een offerte op maat.

Dé specialist in kunstgras verhuur

U kunt kunstgras huren voor één of meerdere dagen. Indien gewenst kunnen wij tegen betaling het kunstgras bezorgen, leggen en weer ophalen. Vraag eenvoudig een offerte aan voor het huren van kunstgras en ontvang binnen 24 uur een offerte op maat. Wilt u toch liever kopen? Bekijk dan de mogelijkheden op onze website of neem telefonisch contact met ons op. Wij helpen u graag.

Recente referentie projecten

Kunstgras hockeyveld in tuin Breda

Kunstgras hockeyveld in tuin Breda

Kunstgras privé putting green Maasland

Kunstgras privé putting green Maasland

Kunstgras speelplek Amersfoort

Kunstgras speelplek Amersfoort

Kunstgras hockeyveld in de tuin Haaren

Kunstgras hockeyveld in de tuin Haaren

Alle projecten bekijken

Samenwerking met HockeyWerkt

Meer informatie

Binnen 24 uur reactie op uw aanvraag!

OFFERTE DIRECT AANVRAGEN

Het voordeel van de specialist:

 • Bij ieder project vrijblijvend advies op locatie;
 • Altijd de scherpste prijs, all in;
 • Hoge kwaliteit kunstgras van Europese fabrikant;
 • Enkel gecertificeerde en veilige producten;
 • Aanleg door professionele vakmensen.
Ontdek de werkwijze van Sports & Playgrass

Vrijblijvend advies op locatie

Bij elke aanvraag, groot of klein, komen wij geheel vrijblijvend langs op locatie voor advies. Tijdens dit bezoek tonen we de diverse kunstgrassoorten en adviseren wij u over de mogelijkheden. Kort na ons bezoek ontvangt u een specifieke offerte, waarin alle kosten los worden benoemd. Door deze transparante werkwijze weet u precies wat u aan ons heeft.