Kunstgras huren

Kunstgras is ideaal als vloer voor sportieve evenementen omdat het een fijne ondergrond is waar deelnemers veilig op kunnen sporten en spelen. Dit materiaal kan bijna overal gelegd worden; van parkeerterreinen tot stadscentra. Een groot voordeel van kunstgras is dat u het veld altijd kunt gebruiken. Goed of slecht weer, uw evenement kan dus altijd doorgaan. De kunstgrasvelden zijn multifunctioneel en wij hanteren diverse prijsklassen. Wilt u kunstgras huren tegen een scherpe prijs? Vraag dan een offerte aan bij Sports & Playgrass en ontvang zo snel mogelijk een offerte op maat.

Kunstgras voor feesten en evenementen

Voor zowel kleine als grote sportevenementen zijn er vele mogelijkheden met betrekking tot het huren van kunstgras. Huur bijvoorbeeld een pannaveldje met buizenframe huren, welke u zelf op maat kunt maken. Diverse typen kunstgras voor verschillende sporten, in grote hoeveelheden kunnen door ons geleverd worden. Voorbeelden van waarbij het huren van kunstgras ideaal is zijn bijvoorbeeld bij:

 • Feesten en partijen
 • Evenementen
 • Beurs

Kunstgras voor beurzen

Kunstgras is dé perfecte aankleding voor uw beursvloer. De beursstand krijgt een mooie en sfeervolle uitstraling waardoor u positief zult opvallen. Doordat kunstgras slijtvast is, vormen de vele bezoekers die tijdens een meerdaagse beurs uw stand in- en uitlopen geen enkel probleem.

Sports & Playgrass, úw partner in kunstgras, kan u helpen bij het huren van kunstgras voor beurzen. Bij ons kunt u snel en eenvoudig kunstgras huren zodat u alles op tijd heeft geregeld voordat de beurs van start gaat.

Waarom kunstgras huren voor een beurs?

Een beurs kost vaak veel regelwerk en coördinatie, maar het huren van kunstgras bij Sports & Playgrass gaat u veel geld en tijd besparen omdat:

 • Een geschikte ondergrond huren voor uw stand kan snel geregeld zijn via Sports & Playgrass.
 • Het kan bij u op locatie worden bezorgd én wordt na afloop van de beurs ook weer opgehaald. Dit bespaart u dus veel moeite en tijd.
 • Op de beurs kunnen wij ook voor u het kunstgras aanleggen, zodat u dit niet meer zelf hoeft te doen of te regelen.
 • U kunt rekenen op een scherpe prijs in combinatie met een uitstekende service.
 • Na afloop van de beurs heeft u geen geen opslag meer nodig.

Interesse? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden of vraag eenvoudig een offerte aan en ontvang binnen 24 uur een offerte op maat.

Dé specialist in kunstgras verhuur

Voor één of meerdere dagen kunt u het kunstgras huren. Indien gewenst kunnen wij tegen betaling het kunstgras bezorgen, leggen en weer ophalen. Vraag eenvoudig een offerte aan voor het huren van kunstgras en ontvang zo snel mogelijk een offerte op maat. Toch liever kopen? Ga na onze website en bekijk verschillende mogelijkheden.

Sports & Playgrass adviseert u graag en staat voor u klaar!

Recente referentie projecten

Kunstgras sportvloer met runningtrack

Kunstgras sportvloer met runningtrack

Kunstgras speelplek Heeswijk Dinther

Kunstgras speelplek Heeswijk Dinther

Kunstgras privé sportveld Schijndel

Kunstgras privé sportveld Schijndel

Kunstgras hockeyveld in tuin Breda

Kunstgras hockeyveld in tuin Breda

Alle projecten bekijken

Samenwerking met HockeyWerkt

Meer informatie

Binnen 24 uur reactie op uw aanvraag!

OFFERTE DIRECT AANVRAGEN

Het voordeel van de specialist:

 • Bij ieder project vrijblijvend advies op locatie;
 • Altijd de scherpste prijs, all in;
 • Hoge kwaliteit kunstgras van Europese fabrikant;
 • Enkel gecertificeerde en veilige producten;
 • Aanleg door professionele vakmensen.
Ontdek de werkwijze van Sports & Playgrass

Vrijblijvend advies op locatie

Bij elke aanvraag, groot of klein, komen wij geheel vrijblijvend langs op locatie voor advies. Tijdens dit bezoek tonen we de diverse kunstgrassoorten en adviseren wij u over de mogelijkheden. Kort na ons bezoek ontvangt u een specifieke offerte, waarin alle kosten los worden benoemd. Door deze transparante werkwijze weet u precies wat u aan ons heeft.