Sports&Playgrass
Speeltoestel

Speeltoestel

Wij realiseren veilige en daarnaast duurzame speelomgevingen voor kinderen. Sports & Playgrass is namelijk dé specialist in de aanleg van valondergronden bij speeltoestellen. Wij hebben dus veel kennis en ervaring met de aanleg van kunstgras. Want in de afgelopen jaren hebben wij namelijk voor verschillende klanten vele kunstgras valondergronden geïnstalleerd. Kortom bij ons ben je daarom aan het juiste adres voor advisering over kunstgras valondergronden.

Saltex PowerPlayground valdemping
Bij de aanleg van valondergronden gebruiken wij Saltex PowerPlayground valdemping. Deze valdempingsplaten kunnen wij in drie verschillende diktes leveren. Namelijk 22 mm en bovendien 35 of 45 mm. Tevens kunnen wij je hierbij adviseren. Zodat je bijvoorbeeld de juiste keuze maakt wat betreft valdemping. Binnen de Nederlandse markt heeft Saltex PowerPlayground de beste HIC-waardes. Deze valdempingsplaten zijn dus goedgekeurd volgens de NEN-EN 1177 norm. Bij de productie in Europa, wordt verder echter enkel lichte en milieuvriendelijke materialen gebruikt. Om die reden werken kunstgras installateurs graag met deze valdempingsplaten.

Kleurrijk kunstgras
Playgrass kunstgras kunnen wij in 12 verschillende kleuren leveren. Hiermee creëren we speelse en uitdagende speelplekken voor kinderen. Uit diverse onderzoeken blijkt namelijk, dat kleur een grote aantrekkingskracht heeft op kinderen. Wij werken daarom niet altijd maar met één kleur groen kunstgras, maar ook bijvoorbeeld met een combinatie van kleuren. Dit biedt tevens ook vele creatieve mogelijkheden in het ontwerp van een speelplek. Het kunstgras kan daarnaast ook aangelegd worden in bijvoorbeeld een organische vorm. In onze projecten creëren wij vaak extra speelwaarde. Wij gebruiken daarvoor bijvoorbeeld vrolijke speelfiguren, lijnen en cijfers. De opties hierin zijn talrijk. Tot slot kun je ons ook benaderen voor personalisatie van een kunstgras speelveld. Denk daarbij aan bijvoorbeeld de toepassing van een logo.

Geel kunstgras in Amersfoort

Wij hebben in Amersfoort een speelplek aangelegd met geel kunstgras. Dit is een project in opdracht van Prokuru. De basis was al gereed. Wij hebben alleen de bodem geprofileerd, verdicht en geëgaliseerd. I.v.m. de valhoogte van de speeltoestellen is valdemping aangebracht en vervolgens geel kunstgras Playgrass. Wij leveren diverse soorten kunstgras. Playgrass is zeer geschikt voor […]

Lees meer

Kunstgras speelplek Heeswijk Dinther

In de nieuwbouwwijk Casteelplaets in Heeswijk Dinther hebben wij een kunstgras speelplek aangelegd. De kinderen kunnen nu op een veilige manier spelen op de kunstgras valondergrond.

Lees meer

Speeltuin Alkmaar

Een trend van de laatste jaren is een groene speeltuin met een natuurlijke uitstraling. Bij deze inrichting wordt natuurlijk gras toegepast. Echter ‘overleefd’ dit gras het niet op het schoolplein. Dit komt door het intensieve gebruikt van de spelende kinderen. Een goed alternatief voor dit probleem is kunstgras.

Lees meer

Speeltoestel openbare ruimte

Wij werken regelmatig samen met gemeentes om speelplekken te creëren voor kinderen. In deze woonwijk wonen veel jonge gezinnen dus dit is ideaal als ze een rondje gaan wandelen in de wijk. Onder toeziend van de ouders kunnen kinderen hier lekker even ontspannen/spelen.

Lees meer

Valdemping Renesse

Een valdempende ondergrond rondom een speeltoestel. Vaak wordt er een ‘bakje’ gemaakt van betonbanden, waarin de safetyplaten en het kunstgras worden geinstalleerd. Maar waarom geen ronde vorm rondom het toestel? Wij maken gebruik van een flexibele kantopsluiting, waardoor elke vorm opeens mogelijk is. Zo ervoer ook onze klant in Renesse.

Lees meer

Installatie kunstgras met speeltoestel

Wij bieden diverse extra mogelijkheden tijdens het aanleggen van kunstgras speelgras, denk bijvoorbeeld aan:

Lees meer

Kunstgras rondom speeltoestel

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Bij de aanleg van valondergronden gebruiken wij Saltex PowerPlayground valdemping. Deze valdempingsplaten kunnen wij in drie verschillende diktes leveren. Namelijk 22 mm en bovendien 35 of 45 mm. Tevens kunnen wij je hierbij adviseren. Zodat je bijvoorbeeld de juiste keuze maakt wat betreft valdemping.

Lees meer

Particuliere speeltuin

Voor deze particuliere tuin hebben wij kunstgras geïnstalleerd rondom het speeltoestel en trampoline.

Lees meer

Klein kunstgras speelveldje

Grote of kleine projecten? Wij gaan de uitdaging nooit uit de weg. Wij willen het project altijd alles uit het project halen zodat alles netjes en zorgvuldig wordt afgerond

Lees meer

Alkmaar

Ons team heeft veel kennis en vakmanschap. Wij houden ons al jarenlang bezig met de aanleg van diverse kunstgras speelvelden door heel Nederland. Omdat wij alles in eigen beheer uitvoeren kunnen wij kwaliteit waarborgen en snel schakelen.

Lees meer

Valveilige speelplekken Zorgcentrum Cello de Binckhorst

Ruim 750 vierkante meter speelplezier voor de bewoners met een beperking.

Lees meer

Valdemping Capelle aan den IJssel

Bij een school hebben wij valdemping bij speeltoestellen aangebracht. Onder de speeltoestellen plaatsten wij valdempingsplaten en installeerden wij kunstgras met 25 kilogram zand infill per vierkante meter. Het schoolplein oogt nu mooi groen en is bovendien helemaal veilig om op te spelen.

Lees meer

Valdemping Zorginstelling Heeswijk Dinther

Wij brachten een valdempende ondergrond speeltoestel aan. Bij het Laverhof – een zorginstelling voor ouderen – in Heeswijk Dinther was men bezig met de renovatie van hun binnenterrein. Voor de kleinkinderen zetten zij een uitgebreid speeltoestel neer. In opdracht van Brouwers Groenprojecten realiseerden wij een valdempende ondergrond onder het toestel. Valdempingsplaten in combinatie met speelkunstgras, zodat de […]

Lees meer

fitnesstoestel Drachten kunstgras

In opdracht van VrienDD hebben wij bij het AZC in Drachten een fitness toestel geïnstalleerd, compleet met kunstgras vloer.

Lees meer

Camping De kleine wolf kunstgras speeltoestel

Spelen op een camping. Niets leukers voor kleine kinderen die met hun ouders heerlijk aan het genieten zijn van een welverdiende vakantie. Voor de eigenaar van Camping de kleine wolf in Ommen genoeg reden om een speeltoestel te plaatsen. Onder het speeltoestel hebben wij kunstgras met valdemping geplaatst (10×10 meter). Hierdoor kunnen de kinderen veilig […]

Lees meer

Basisschool Tilburg kunstgras speelplek

Kunstgras met valdemping zorgt voor een veilig schoolplein met een groene uitstraling. De kinderen op deze basisschool in Tilburg maken dankbaar gebruik van deze speelomgeving.

Lees meer

Basisschool Heesch kunstgras speeltoestel

De kinderen konden niet wachten tot het kunstgras éíndelijk was geinstalleerd en ze hun nieuwe speeltoestel mochten uitproberen. Onze installatieploeg had het zand amper ingeveegd of de kids stonden al in de rij voor de trap. Mooi om te zien dat er meteen dankbaar gebruik wordt gemaakt van het kunstgras. Klant tevreden, wij tevreden!

Lees meer

Kunstgras speelheuvels BS Klimop Megen

Bij basisschool Klimop in Megen hebben wij een paar kunstgras speelheuvels aangelegd. De huidige speelheuvels met natuurlijk gras waren flink kaal gespeeld. Kunstgras is hiervoor een goed alternatief. Het is stevig en kan wel goed tegen intensief gebruik. We zijn begonnen met het afgraven en afvoeren van de toplaag (gras en grond). Aan de bovenzijde […]

Lees meer

Kunstgras speeltoestel Den Helder

In Den Helder hebben wij in opdracht van VrienDD Playgrass kunstgras geplaatst bij dit grote speelcombinatie toestel. Het zandcunet was al gereed gemaakt en wij hebben alleen nog de bodem geëgaliseerd. Vervolgens zijn shockpads aangebracht i.v.m. de valhoogte van het toestel.

Lees meer

Speeltoestel Woerden

Het oude toestel op dit plein in Woerden was aan vervanging toe. Voor VrienDD bv mochten we dit Hags speeltoestel plaatsen op zijn plek zetten met een nieuwe frisse kunstgras vloer.

Lees meer

Valondergronden Amersfoort

Valondergronden Amersfoort. Veilige kunstgras ondergrond voor Robinia speeltoestellen.

Lees meer

Speelplek Heeswijk-Dinther

In Heeswijk-Dinther op een speelplaats een kunstgras ondergrond geinstalleerd met daaronder een valveilige ondergrond van zand gevolgd door safety platen.

Lees meer

Speelveldje Barneveld

Bij deze autodealer in Barneveld kreeg de speelplaats voor de kids een opfrisbeurt. Het toestel werd in de verf gezet en de oude, versleten rubbertegels werden vervangen door kunstgras. Ons kunstgrastype Playgrass 24 mm zal in tegenstelling tot de rubbertegels níét snel gaan verslijten en geeft de speelplaats de komende jaren een groene uitstraling.

Lees meer

Speeltoestel Alkmaar

Voor een klant in Alkmaar hebben we rood kunstgras aangelegd onder een speeltoestel. Dit kunstgras hebben we voorzien van extra valdemping zodat kinderen veilig kunnen klimmen en klauteren!

Lees meer

Speeltoestel Rosmalen

Op deze speelplaats in Rosmalen hoeft geen ouder zich meer zorgen te maken over een veilige speelondergrond. Aan ons werd gevraagd om dit speeltoestel met glijbaan te voorzien van een stuk kunstgras. Het kunstgras is voorzien van valdemping en de groene kleur geeft een frisse uitstraling!

Lees meer

Speelplek Alphen aan den Rijn

De kinderen die met mama en/of papa mee zijn om te winkelen hoeven zich in Alphen aan den Rijn niet meer te vervelen. Op dit kunstgras speelveldje kunnen ze zich voortaan heerlijk vermaken op het klimtoestel. Kunstgras is slijtvast en zorgt ervoor dat kinderen veilig buiten kunnen spelen. Zo vliegt de tijd voorbij, en kunnen […]

Lees meer

Speeltoestel McDonalds

Onder dit speeltoestel bij McDonalds mochten wij valdempend kunstgras plaatsen. Zo kunnen de kinderen na het eten van een happy meal lekker en veilig spelen!

Lees meer

Kosten aanleg kunstgras valondergrond
Sports & Playgrass maakt kunstgras sport- en speelvelden op maat. Hierdoor kunnen wij niet vooraf de kosten aangeven. De prijzen van een kunstgras valondergrond zijn namelijk afhankelijk van een aantal factoren. Zoals bijvoorbeeld de afmeting en het type kunstgras.

Benieuwd naar de kosten? Vul onderstaand formulier in. Hiermee kun je vrijblijvend een offerte aanvragen. Vervolgens nemen wij zo spoedig mogelijk contact op. Aan de hand van dit gesprek weten wij precies wat je wensen zijn. Nadat wij je gesproken hebben maken wij een passende offerte op maat. Indien gewenst komen wij ook op locatie bij je langs. Ter plaatse kunnen wij dan met je het project doorspreken. Wil je gebruik maken van deze optie? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak. Bekijk hier onze contactgegevens.

Altijd de scherpste prijs, all in
Hoge kwaliteit kunstgras van Europese fabrikant
Enkel gecertificeerde en veilige producten
Aanleg door professionele vakmensen

Klantervaringen

8
13-10-22 Jos de Looijer

Makkelijk bereikbaar, goede ervaring en prima service

10
13-10-22 Dave Bakker

Een prettige communicatie en fijne samenwerking om een nieuwe opbouw te realiseren in de patio van het Cultureel Educatief Centrum in Amsterdam.

10
13-10-22 Ward Boekesteijn (Vitesse)

Top! Snelle service, goede kwaliteit

8
23-06-22 Mattijs, Amstelveen

Een fantastisch veld waar de kinderen al hun energie kwijt kunnen. Erg fijn en vakkundig aangelegd ook nog eens.

9
25-05-22 Neil, Santpoort zuid

Ze hebben heel veel werk verricht in een heel korte tijd met een fantastisch resultaat!

8
19-03-22 Rob, Eersel

De werkzaamheden worden volgens afspraak uitgevoerd, zeer netjes en indien nodig wordt er oplossingsgericht meegedacht.

10
08-03-22 Ron, Nieuwendijk

Fijn bedrijf om mee samen te werken. Ik beveel Sports & Playgrass aan!

10
08-03-22 Wannes, Assebroek

Al jaren werken we samen met Sports & Playgrass voor de aanleg van onze padelvelden en landscaping! Topteams en topwerk!

9
07-03-22 Joeri, Lijnden

Enthousiasme in overvloed en altijd mee denken in de beste oplossingen. Een goede partner die helder communiceert met korte lijnen in de organisatie.

10
18-12-21 Marcel, Baarle-Nassau

Een bedrijf waar je van op aan kunt. Super enthousiast personeel en qua prijs/kwaliteit verhouding erg interessant om zaken mee te doen. Nogmaals dank mannen!

10
15-12-21 Tineke, Leeuwarden

Eindresultaat van de gerealiseerde projecten zijn heel mooi geworden. Harde werkers en oplossingsgericht.

10
14-12-21 Golfplaza BV, Eindhoven

Prettig bedrijf om zaken mee te doen van offerte tot eindproduct. Zeer tevreden met het eindresultaat in al onze winkels!

10
14-12-21 Anita Sanders, Vijfhuizen

Super contact en levering van een prachtige basketbal-court. goede navolging van afspraken, offerte, inmeten en levering. Aanrader!

10
14-12-21 Kelly, Noord Holland

Wij hebben ze ervaren als meedenkend en flexibel. Tevens lossen ze oneffenheden snel op. Wij zijn erg tevreden.