Kunstgras speeltoestel

Wij realiseren veilige en daarnaast duurzame speelomgevingen voor kinderen. Sports & Playgrass is namelijk dé specialist in de aanleg van valondergronden bij speeltoestellen. Wij hebben dus veel kennis en ervaring met de aanleg van kunstgras. Want in de afgelopen jaren hebben wij namelijk voor verschillende klanten vele kunstgras valondergronden geïnstalleerd. Kortom bij ons bent u daarom aan het juiste adres voor advisering over kunstgras valondergronden.

Kunstgras valondergrond

Veilige speelplekken voor kinderen vinden wij erg belangrijk. Met de aanleg van een goede valondergrond kan namelijk eventueel letsel bij kinderen worden voorkomen. Daarom gebruiken wij Playgrass in combinatie met Saltex valdempingsplaten. Bovendien is Playgrass een zeer slijtvast materiaal. Om die reden is het daarom dus ook zeer geschikt voor intensief gebruik. Playgrass voldoet bovendien aan alle veiligheidseisen, zoals bijvoorbeeld de NEN-EN-1177. Samenvattend bepaalt deze norm de kritieke valhoogte van valondergronden.

Saltex PowerPlayground valdemping

Bij de aanleg van valondergronden gebruiken wij Saltex PowerPlayground valdemping. Deze valdempingsplaten kunnen wij in drie verschillende diktes leveren. Namelijk 22 mm en bovendien 35 of 45 mm. Tevens kunnen wij u hierbij adviseren. Zodat u bijvoorbeeld de juiste keuze maakt wat betreft  valdemping. Binnen de Nederlandse markt heeft Saltex PowerPlayground de beste HIC-waardes. Deze valdempingsplaten zijn dus goedgekeurd volgens de NEN-EN 1177 norm. Bij de productie in Europa, wordt verder echter enkel lichte en milieuvriendelijke materialen gebruikt. Om die reden werken kunstgras installateurs graag met deze valdempingsplaten.

Kleurrijk kunstgras

Playgrass kunstgras kunnen wij in 12 verschillende kleuren leveren. Hiermee creëren we speelse en uitdagende speelplekken voor kinderen. Uit diverse onderzoeken blijkt namelijk, dat kleur een grote aantrekkingskracht heeft op kinderen. Wij werken daarom niet altijd maar met één kleur groen kunstgras, maar ook bijvoorbeeld met een combinatie van kleuren. Dit biedt tevens ook vele creatieve mogelijkheden in het ontwerp van een speelplek. Het kunstgras kan daarnaast ook aangelegd worden in bijvoorbeeld een organische vorm. In onze projecten creëren wij vaak extra speelwaarde. Wij gebruiken daarvoor bijvoorbeeld vrolijke speelfiguren, lijnen en cijfers. De opties hierin zijn talrijk. Tot slot kunt u ons ook benaderen voor personalisatie van een kunstgras speelveld. Denk daarbij aan bijvoorbeeld de toepassing van een logo.

Kosten aanleg kunstgras valondergrond

Sports & Playgrass maakt kunstgras sport- en speelvelden op maat. Hierdoor kunnen wij niet vooraf de kosten aangeven. De prijzen van een kunstgras valondergrond zijn namelijk afhankelijk van een aantal factoren. Zoals bijvoorbeeld de afmeting en het type kunstgras.

Benieuwd naar de kosten? Vul onderstaand formulier in. Hiermee kunt u vrijblijvend een offerte aanvragen. Vervolgens nemen wij zo spoedig mogelijk contact op. Aan de hand van dit gesprek weten wij precies wat u wensen zijn. Nadat wij u gesproken hebben maken wij een passende offerte op maat. Indien gewenst komen wij ook op locatie bij u langs. Ter plaatse kunnen wij dan met u het project doorspreken. Wilt u gebruik maken van deze optie? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak. Bekijk hier onze contactgegevens.


  Kunstgras voor uw speeltoestel door Sports & Playgrass!

  Hieronder vindt u een aantal speeltoestellen die wij onlangs hebben voorzien van kunstgras speelondergronden. Een compleet overzicht van kunstgras projecten vindt u onder referenties.

  Kunstgras speeltoestel Den Helder

  Kunstgras speeltoestel Den Helder

  Kunstgras Speelplek Heeswijk-Dinther

  Kunstgras Speelplek Heeswijk-Dinther

  Kunstgras speelplek Wormer

  Kunstgras speelplek Wormer

  Kunstgras speelplek Den Helder

  Kunstgras speelplek Den Helder

  Meer referenties bekijken

  Samenwerking met HockeyWerkt

  Meer informatie

  Binnen 24 uur reactie op uw aanvraag!

  OFFERTE DIRECT AANVRAGEN

  Het voordeel van de specialist:

  • Bij ieder project vrijblijvend advies op locatie;
  • Altijd de scherpste prijs, all in;
  • Hoge kwaliteit kunstgras van Europese fabrikant;
  • Enkel gecertificeerde en veilige producten;
  • Aanleg door professionele vakmensen.
  Ontdek de werkwijze van Sports & Playgrass

  Vrijblijvend advies op locatie

  Bij elke aanvraag, groot of klein, komen wij geheel vrijblijvend langs op locatie voor advies. Tijdens dit bezoek tonen we de diverse kunstgrassoorten en adviseren wij u over de mogelijkheden. Kort na ons bezoek ontvangt u een specifieke offerte, waarin alle kosten los worden benoemd. Door deze transparante werkwijze weet u precies wat u aan ons heeft.