Sports&Playgrass
Kunstgras valondergrond

Kunstgras valondergrond

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Wij realiseren enkel veilige en duurzame speelomgevingen voor kinderen. Wij hebben ondertussen veel kennis en ervaring met de aanleg van kunstgras sport– en speelvelden. In de afgelopen jaren hebben wij namelijk voor veel klanten kunstgras valondergronden geïnstalleerd. Bij ons ben je daarom aan het juiste adres voor advisering en de aanleg van kunstgras valondergronden.

We creëren graag samen met jou een veilige speelplaats of schoolplein. Ben je geïnteresseerd in kunstgras valondergrond? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Wij nemen vervolgens contact met je op om een passende offerte voor je te maken. We komen ook graag bij je langs voor een vrijblijvende situatieschets. Hieronder vind je een greep uit onze gerealiseerde kunstgras schoolpleinen, hier van de speeltoestellen en hier van de speeltuinen.

Speelveld Spijkenisse

In samenwerking met BOAS speeltoestellen hebben we een prachtig kunstgras speelveld gerealiseerd, compleet met diverse SignGrass elementen zoals vrolijke dieren, kleurrijke bloemen en uitdagende hinkelpaden. Dit speelveld vormt nu een levendige en speelse omgeving voor kinderen om te verkennen en plezier te beleven. Voorheen waren hier slechts saaie rubbertegels en betontegels te vinden, maar nu […]

Lees meer

Speelplek Aronskelkstraat Rotterdam

Met trots delen wij dat we in opdracht van Proludic een kunstgras speelveldje hebben aangelegd, gelegen in het hart van een woonwijk in Rotterdam. Dit speelveldje biedt een veilige en uitnodigende ruimte waar kinderen kunnen spelen, plezier kunnen beleven en hun creativiteit kunnen uiten. Wij zijn verheugd om bij te dragen aan de ontwikkeling van […]

Lees meer

Speelplek Rootstraat Oudewater

Met trots delen wij dat Sports & Playgrass onlangs een prachtige kunstgras speelplek heeft geïnstalleerd in Oudewater, in opdracht van Proludic. Deze speelplek biedt een veilige en duurzame omgeving waar kinderen naar hartenlust kunnen spelen en plezier kunnen beleven. Wij zijn verheugd om bij te dragen aan de ontwikkeling van speelruimtes die zowel kwaliteit als […]

Lees meer

Openbare speeltuin, Gouda

In een nieuwbouwwijk in Gouda hebben we deze grote openbare speelplek aangelegd. Onder de speeltoestellen zijn ruime kunstgrasvelden aangelegd. Ook is er met geel kunstgras belijning aangebracht. Onder de klimtoestellen, schommels en glijbaan is valdemping onder het kunstgras gelegd.

Lees meer

Openbare speeltuinen, Waddinxveen   

In een woonwijk in Waddinxveen hebben we deze twee openbare speeltuinen aangelegd. In de kunstgras ondergrond zijn verschillende kleuren verwerkt waardoor het geheel een frisse speelse uitstraling heeft. Bij één speeltuin is er ook een hinkelbaan in het kunstgras gemaakt. Onder de glijbaan, klimtoestellen en schommels is valdemping verwerkt.

Lees meer

Openbare speeltuintjes, Nieuwveen

In een woonwijk in Nieuwveen hebben we deze openbare speelplaatsen aangelegd. Het groene en gekleurde kunstgras vormt een vrolijke ondergrond voor de speeltoestellen. Daarnaast dient het kunstgras als een valdempende ondergrond.

Lees meer

Speeltoestellen Amersfoort

In park Schothorst in Amersfoort hebben we op verschillende locaties in het park outdoor sporttoestellen geïnstalleerd. Ook hierbij is het kunstgras voorzien van een valdempende ondergrond. Het groene kunstgras geeft de sporttoestellen een frisse en professionele uitstraling.

Lees meer

Openbare speeltuin Krimpen aan de Lek

Deze openbare speeltuin is gelegen in een woonwijk. De kunstgras ondervloer geeft het geheel een strakke en rustige uitstraling. Daarnaast vormt het kunstgras een zachte ondergrond voor de speeltoestellen.

Lees meer

Geel kunstgras in Amersfoort

Wij hebben in Amersfoort een speelplek aangelegd met geel kunstgras. Dit is een project in opdracht van Prokuru. De basis was al gereed. Wij hebben alleen de bodem geprofileerd, verdicht en geëgaliseerd. I.v.m. de valhoogte van de speeltoestellen is valdemping aangebracht en vervolgens geel kunstgras Playgrass. Wij leveren diverse soorten kunstgras. Playgrass is zeer geschikt voor […]

Lees meer

Kunstgras speelplek Heeswijk Dinther

In de nieuwbouwwijk Casteelplaets in Heeswijk Dinther hebben wij een kunstgras speelplek aangelegd. De kinderen kunnen nu op een veilige manier spelen op de kunstgras valondergrond.

Lees meer

Speeltuin Alkmaar

Een trend van de laatste jaren is een groene speeltuin met een natuurlijke uitstraling. Bij deze inrichting wordt natuurlijk gras toegepast. Echter ‘overleefd’ dit gras het niet op het schoolplein. Dit komt door het intensieve gebruikt van de spelende kinderen. Een goed alternatief voor dit probleem is kunstgras.

Lees meer

Speeltoestel openbare ruimte

Wij werken regelmatig samen met gemeentes om speelplekken te creëren voor kinderen. In deze woonwijk wonen veel jonge gezinnen dus dit is ideaal als ze een rondje gaan wandelen in de wijk. Onder toeziend van de ouders kunnen kinderen hier lekker even ontspannen/spelen.

Lees meer

Saltex PowerPlayground als kunstgras valondergrond

Bij de aanleg van kunstgras valondergronden gebruiken wij Saltex PowerPlayground voor kunstgras valdemping. Deze valdempingsplaten kunnen wij in drie verschillende diktes leveren, namelijk 22 mm, 35 mm of 45 mm. Wij kunnen je hierover vrijblijvend adviseren zodat je de juiste keuze maakt wat betreft valdemping. Binnen de Nederlandse markt heeft Saltex PowerPlayground de beste HIC-waardes. Deze valdempingsplaten zijn dus goedgekeurd volgens de NEN-EN 1177 norm. Bij de productie in Europa worden alleen lichte en milieuvriendelijke materialen gebruikt. Om die reden werken kunstgras installateurs graag met deze valdempingsplaten.

Valdemping van kunstgras

Bij Sports & Playgrass bieden we innovatieve kunstgras valondergrond oplossingen die essentieel zijn voor de veiligheid op speelplaatsen. Ons kunstgras zelf heeft geen inherente valdempende eigenschappen, maar in combinatie met onze zorgvuldig ontworpen shockpads creëert het een veilige en compliant valdempende ondergrond. Dit systeem is in overeenstemming met de Europese norm EN-1177, wat een geruststelling is voor ouders en verzorgers. Onze op maat gemaakte benadering laat ons toe om de dikte van de shockpads aan te passen aan de specifieke valhoogtes die vereist zijn voor uw speeltoestellen, van lage klimrekken tot hoge glijbanen. Dit zorgt voor een verzachtende impact bij vallen, wat cruciaal is voor plaatsen waar kinderen actief zijn, zoals schoolpleinen, openbare parken en kinderdagverblijven. Met onze kunstgras valondergrond kunnen kinderen genieten van veiliger spelen en zijn verzorgers verzekerd van de hoogste veiligheidsnormen.

Gekleurd kunstgras

Playgrass kunstgras kunnen wij in 12 verschillende kleuren leveren. Hiermee creëren we speelse en uitdagende speelplekken voor kinderen. Uit diverse onderzoeken blijkt dat kleur een grote aantrekkingskracht heeft op kinderen. Wij werken daarom niet altijd maar met één kleur groen kunstgras, maar ook bijvoorbeeld met een combinatie van kleuren. Dit biedt tevens ook vele creatieve mogelijkheden in het ontwerp van een speelplek.

Het kunstgras kan daarnaast ook aangelegd worden in bijvoorbeeld een organische vorm. In onze projecten creëren wij vaak extra speelwaarde. Wij gebruiken daarvoor bijvoorbeeld vrolijke speelfiguren, lijnen en cijfers. De opties hierin zijn talrijk. Tot slot kun je ons ook benaderen voor personalisatie van een kunstgras speelveld. Denk daarbij aan bijvoorbeeld de toepassing van een (bedrijfs)logo in het kunstgras.

Klantervaringen

9
13-06-23 Aafje en Robert

Fijne opvolging en contact, doen wat ze hebben beloofd

8
13-10-22 Jos de Looijer

Makkelijk bereikbaar, goede ervaring en prima service

10
13-10-22 Dave Bakker

Een prettige communicatie en fijne samenwerking om een nieuwe opbouw te realiseren in de patio van het Cultureel Educatief Centrum in Amsterdam.

10
13-10-22 Ward Boekesteijn (Vitesse)

Top! Snelle service, goede kwaliteit

8
23-06-22 Mattijs, Amstelveen

Een fantastisch veld waar de kinderen al hun energie kwijt kunnen. Erg fijn en vakkundig aangelegd ook nog eens.

9
25-05-22 Neil, Santpoort zuid

Ze hebben heel veel werk verricht in een heel korte tijd met een fantastisch resultaat!

8
19-03-22 Rob, Eersel

De werkzaamheden worden volgens afspraak uitgevoerd, zeer netjes en indien nodig wordt er oplossingsgericht meegedacht.

10
08-03-22 Ron, Nieuwendijk

Fijn bedrijf om mee samen te werken. Ik beveel Sports & Playgrass aan!

10
08-03-22 Wannes, Assebroek

Al jaren werken we samen met Sports & Playgrass voor de aanleg van onze padelvelden en landscaping! Topteams en topwerk!

9
07-03-22 Joeri, Lijnden

Enthousiasme in overvloed en altijd mee denken in de beste oplossingen. Een goede partner die helder communiceert met korte lijnen in de organisatie.

10
18-12-21 Marcel, Baarle-Nassau

Een bedrijf waar je van op aan kunt. Super enthousiast personeel en qua prijs/kwaliteit verhouding erg interessant om zaken mee te doen. Nogmaals dank mannen!

10
15-12-21 Tineke, Leeuwarden

Eindresultaat van de gerealiseerde projecten zijn heel mooi geworden. Harde werkers en oplossingsgericht.

10
14-12-21 Golfplaza BV, Eindhoven

Prettig bedrijf om zaken mee te doen van offerte tot eindproduct. Zeer tevreden met het eindresultaat in al onze winkels!

10
14-12-21 Anita Sanders, Vijfhuizen

Super contact en levering van een prachtige basketbal-court. goede navolging van afspraken, offerte, inmeten en levering. Aanrader!

10
14-12-21 Kelly, Noord Holland

Wij hebben ze ervaren als meedenkend en flexibel. Tevens lossen ze oneffenheden snel op. Wij zijn erg tevreden.

Creatieve speelruimtes

Sports & Playgrass streeft ernaar om speelruimtes te transformeren met onze creatieve en functionele kunstgras valondergrond oplossingen. We erkennen dat moderne speelplaatsen niet alleen veilig maar ook esthetisch aantrekkelijk moeten zijn. Ons kunstgras is ideaal voor een breed scala aan toepassingen – van levendige speelvelden in scholen tot innovatieve speelruimtes in openbare parken. De diversiteit in kleuren en de mogelijkheid om het kunstgras op maat te snijden, bieden onbeperkte ontwerpmogelijkheden. Wij helpen bij het creëren van speelruimtes die niet alleen functioneel zijn voor sport en spel, maar ook bijdragen aan de esthetische waarde van de omgeving. Dit maakt onze kunstgras valondergrond een uitstekende keuze voor gemeenschappen die streven naar speelruimtes die zowel veilig als visueel aantrekkelijk zijn. Van thematische speeltuinen tot multifunctionele sportvelden, onze kunstgras oplossingen bieden de perfecte combinatie van veiligheid, duurzaamheid en stijl.

Kosten aanleg kunstgras valondergrond

Wij maken kunstgras sport- en speelvelden op maat. Hierdoor is het niet mogelijk om vooraf iets te zeggen over de kosten. De prijzen van een kunstgras valondergrond zijn namelijk afhankelijk van een aantal factoren, zoals de afmeting en het type kunstgras.

Ben je benieuwd naar de kosten voor jou kunstgrasproject? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Vervolgens nemen wij contact met je op. Aan de hand van dit gesprek weten wij precies wat je wensen zijn. Nadat wij je gesproken hebben maken wij een passende offerte op maat. Indien gewenst komen wij ook op locatie bij je langs. Ter plaatse kunnen wij dan met je het project doorspreken. Wil je gebruik maken van deze optie? Neem dan contact met ons op voor het maken van een afspraak. Bekijk hier onze contactgegevens.

Advies op locatie

Ontdek de persoonlijke service van Sports & Playgrass! Ons team komt graag bij je langs voor een vrijblijvend advies, ongeacht de omvang van je aanvraag. Door ter plaatse te zijn, kunnen we de situatie nauwkeurig in kaart brengen en op maat advies geven. Geen uitdaging is te groot voor ons team – bij Sports & Playgrass gaan we graag de uitdaging aan om zelfs het onmogelijke mogelijk te maken. Laat ons jouw wensen realiseren!

Mark Verhagen
Online
Mark Verhagen Adviseur buitendienst
Vraag een brochure aan

Vraag een brochure aan!

Vul onderstaande formulier in om gratis onze brochure aan te vragen

*verplichte velden
Door dit formulier te verzenden ga je akkoord met onze Privacy Policy

Je cookievoorkeuren bij Sports & Playgrass

Beste bezoeker, bij Sports & Playgrass gebruiken we cookies om je de beste ervaring te bieden. Klik op 'Accepteren' als je alle cookies wilt accepteren of pas je voorkeuren aan onder je cookie-instellingen. Dank je wel voor je bezoek!.