Sports&Playgrass
Kunstgras schoolplein

Kunstgras schoolplein

Wij realiseren veilige en duurzame speelomgevingen voor kinderen op schoolpleinen. Wij werken dagelijks aan projecten waarbij we kunstgras leggen op schoolpleinen. In zowel verkoop, aanleg als onderhoud. Valdemping kunstgras is hierbij van groot belang om de veiligheid van kinderen te waarborgen. Kunstgras is ook dé ideale ondergrond om op te spelen dankzij een hoge slijtvastheid. Met ons team van vakmensen geven wij binnen enkele dagen je oude schoolplein een complete make-over. Het schoolplein wordt omgetoverd tot een gloednieuwe speelomgeving voor de kinderen. Een frisse, groene uitstraling is verzekerd. Zo beleven de kinderen weer vele uurtjes speel- en sportplezier op het schoolplein van kunstgras. Het is ook mogelijk om bijvoorbeeld naast het schoolplein een multifunctioneel sportveld aan te laten leggen. Ideaal als je één veld wilt laten aanleggen dat voor meerdere sporten te gebruiken is.

Bekijk hieronder een greep uit onze gerealiseerde projecten waarbij we kunstgras hebben gelegd op schoolpleinen. Hier vind je een compleet overzicht. Ben je ook van plan een kunstgras schoolplein te laten aanleggen? Neem dan gerust contact met ons op en laat je adviseren. Je kunt ook een offerte aanvragen, dan nemen wij contact met jou op.

Gekleurde speelplek, Zoetermeer  

Basisschool Da Vinci in Zoetermeer heeft met een sponsorloop geld ingezameld voor het op-pimpen van het schoolplein. Naar aanleiding hiervan hebben wij deze gekleurde kunstgras speelplek aangelegd. De school heeft gekozen voor verschillende kleuren kunstgras die in elkaar overlopen onder de speeltoestellen. Onder het kunstgras zijn valdempingsplaten neergelegd zodat dit een geschikte ondergrond vormt voor […]

Lees meer

Kunstgras zorginstelling Kerkdriel

Bij zorginstelling De Leyenstein in Kerkdriel hebben we deze gekleurde speelplek gemaakt van kunstgras. De speelplek bevindt zich in de gemeenschappelijke binnentuin en is vrij toegankelijk voor bewoners en bezoekers. Door het gebruik van meerdere kleuren geeft het de binnentuin het gehele jaar een gezellige en uitnodigde uitstraling.

Lees meer

Schoolplein, basisschool de Plevier in Hoogvliet

Sportieve basisschool de Plevier in Hoogvliet (Rotterdam) heeft een nieuw schoolgebouw en wij hebben het nieuwe schoolplein mogen aanleggen. Het schoolplein loopt rondom het gebouw en de school heeft gekozen voor allerlei verschillende speeltoestellen en speelplekken. Zo hebben we aan de ene kant van de school een glijbaan, klimrek en schommels mogen plaatsen waaronder kunstgras […]

Lees meer

Schoolplein, Roosendaal

Op het schoolplein van De Kameleon in Roosendaal hebben we verschillende sport- en speel gelegenheden mogen aanleggen. Onder de verschillende speeltoestellen en schommels is gekozen voor een kunstgras ondergrond. De combinatie van de natuurlijke materialen en verschillende kleuren kunstgras geeft het geheel een frisse en speelse uitstraling. Voor de veiligheid van de kinderen is er […]

Lees meer

Kunstgras sportveld, Anna Pauwlona

Bij een basisschool in Anna Pauwlona hebben we dit kunstgras multifunctioneel sportveld aangelegd. De school heeft gekozen voor een ruim kunstgras voetbalveld, inclusief kooi op het schoolplein. Het trapveld is voorzien van een omheining met een opening ingang. Door het plaatsen van twee basketbalnetten kan het veld ook gebruikt worden om te basketballen.

Lees meer

Sportveld schoolplein Barendrecht

Dit grote sportveld is aangelegd bij een school in Barendrecht. De school heeft gekozen voor een ruim kunstgras sportveld op het schoolplein. De omheining heeft een deur en is aan de bovenkant afgedekt door een zwart net dat er voor zorgt dat er geen ballen kunnen ontsnappen. 

Lees meer

Kunstgras speelheuvels speelplek Nuenen

Bij een openbare speelplek in Nuenen hebben wij verschillende kunstgras speelheuvels met hoogtes van 1-1,5 meter aangelegd. Door het intensief bespelen van speelheuvels worden deze vaak kaal doordat het gras verdwijnt en daarom is kunstgras ideaal. Het heeft weinig onderhoud nodig en de kinderen zullen altijd op een groene heuvel kunnen spelen.

Lees meer

Trap- en speelveld op basisschool De Tweeklank, Nieuwegein

Bij een basisschool in Nieuwegein is dit kunstgras trap- en speelveld aangelegd. De school heeft gekozen voor een ruim kunstgras voetbalveld, inclusief baskets. Het trapveld is voorzien van een omheining met een opening ingang en rondom het veld is goot aangelegd voor het afvoeren van regenwaterafvoer.

Lees meer

Kunstgras schoolplein

Wij realiseren veilige en duurzame speelomgevingen voor kinderen op schoolpleinen. Wij werken dagelijks aan kunstgras schoolpleinen. In verkoop, aanleg en onderhoud. Wij hebben al vele kunstgras valondergronden op schoolpleinen geïnstalleerd. Kunstgras is dan ook dé ideale ondergrond om op te spelen dankzij een hoge slijtvastheid.

Lees meer

Kunstgras babybox Schijndel

In Schijndel hebben wij een mooie babybox met kunstgras, paaltjes, bloemen en spiegels gemaakt.  Een veilig speelhoekje voor de allerkleinsten van deze BSO.

Lees meer

Speeltoestel schoolplein

Wij kunnen een schoolplein voorzien een een veilige valondergrond waardoor kinderen veilig kunnen spelen. Naast de veilige valondergrond monteren wij tegenwoordig ook zelf de speeltoestellen. Zo hadden we alles onder in een dak en word je geheel ontzorgd bij je project

Lees meer

Schoolplein Brussel

De leerlingen van deze school in Brussel gaan sinds kort met nog meer plezier de pauze in. Het schoolplein is naast de al bestaande belijningen, afgezette speelveldjes en zitjes door ons voorzien van stroken en vlakken kunstgras. In samenwerking met de school hebben we gewerkt aan het ontwerp en de inrichting van het groen. Het […]

Lees meer

Kunstgras valondergrond op het schoolplein

Op het schoolplein is veiligheid van cruciaal belang, en daarom maken wij gebruik van Saltex PowerPlayground shockpads voor optimale valdemping. Onze kunstgras valondergrond, speciaal ontworpen voor schoolpleinen, biedt een uitstekende bescherming tegen vallen. Afhankelijk van de hoogte van het speeltoestel kiezen we de juiste dikte van de shockpad om maximale veiligheid te garanderen. De unieke structuur van het kunstgras zorgt voor effectieve valdemping, wat de kans op letsel aanzienlijk vermindert. Dit type kunstgras is niet alleen veilig en duurzaam, maar ook esthetisch aantrekkelijk, waardoor het schoolplein een veilige, groene en onderhoudsvriendelijke speelomgeving wordt.

Een groene uitstraling met een kunstgras schoolplein

Het aanleggen van kunstgras op schoolpleinen is een slimme zet voor scholen die streven naar een blijvend groene en uitnodigende speelomgeving. Ons premium kunstgras biedt niet alleen een natuurlijke groene look, maar is ook ontworpen om bestand te zijn tegen intensief gebruik en diverse weersomstandigheden. Het resultaat is een altijd groen en uitnodigend schoolplein waar kinderen het hele jaar door kunnen genieten van buitenactiviteiten. Het kunstgras is gemakkelijk te onderhouden, behoeft geen water of meststoffen en is bestand tegen slijtage. Door voor ons kunstgras te kiezen, kiest u voor een duurzame, veilige en esthetisch aantrekkelijke oplossing die bijdraagt aan de ontwikkeling en het welzijn van de leerlingen.”

Deze uitgebreide alinea’s bevatten nu meer gedetailleerde informatie, gericht op de voordelen, veiligheidsaspecten, duurzaamheid en esthetische waarde van kunstgras op schoolpleinen. Dit verbetert niet alleen de SEO-prestaties voor het gekozen trefwoord, maar biedt ook waardevolle informatie voor lezers die geïnteresseerd zijn in deze oplossing.

Klantervaringen

9
13-06-23 Aafje en Robert

Fijne opvolging en contact, doen wat ze hebben beloofd

8
13-10-22 Jos de Looijer

Makkelijk bereikbaar, goede ervaring en prima service

10
13-10-22 Dave Bakker

Een prettige communicatie en fijne samenwerking om een nieuwe opbouw te realiseren in de patio van het Cultureel Educatief Centrum in Amsterdam.

10
13-10-22 Ward Boekesteijn (Vitesse)

Top! Snelle service, goede kwaliteit

8
23-06-22 Mattijs, Amstelveen

Een fantastisch veld waar de kinderen al hun energie kwijt kunnen. Erg fijn en vakkundig aangelegd ook nog eens.

9
25-05-22 Neil, Santpoort zuid

Ze hebben heel veel werk verricht in een heel korte tijd met een fantastisch resultaat!

8
19-03-22 Rob, Eersel

De werkzaamheden worden volgens afspraak uitgevoerd, zeer netjes en indien nodig wordt er oplossingsgericht meegedacht.

10
08-03-22 Ron, Nieuwendijk

Fijn bedrijf om mee samen te werken. Ik beveel Sports & Playgrass aan!

10
08-03-22 Wannes, Assebroek

Al jaren werken we samen met Sports & Playgrass voor de aanleg van onze padelvelden en landscaping! Topteams en topwerk!

9
07-03-22 Joeri, Lijnden

Enthousiasme in overvloed en altijd mee denken in de beste oplossingen. Een goede partner die helder communiceert met korte lijnen in de organisatie.

10
18-12-21 Marcel, Baarle-Nassau

Een bedrijf waar je van op aan kunt. Super enthousiast personeel en qua prijs/kwaliteit verhouding erg interessant om zaken mee te doen. Nogmaals dank mannen!

10
15-12-21 Tineke, Leeuwarden

Eindresultaat van de gerealiseerde projecten zijn heel mooi geworden. Harde werkers en oplossingsgericht.

10
14-12-21 Golfplaza BV, Eindhoven

Prettig bedrijf om zaken mee te doen van offerte tot eindproduct. Zeer tevreden met het eindresultaat in al onze winkels!

10
14-12-21 Anita Sanders, Vijfhuizen

Super contact en levering van een prachtige basketbal-court. goede navolging van afspraken, offerte, inmeten en levering. Aanrader!

10
14-12-21 Kelly, Noord Holland

Wij hebben ze ervaren als meedenkend en flexibel. Tevens lossen ze oneffenheden snel op. Wij zijn erg tevreden.

Een gekleurd schoolplein met Playgrass kunstgras

Voor kunstgras schoolpleinen maken wij gebruik van Playgrass. Dit is een type kunstgras wat zeer geschikt is voor intensief gebruik, door de hoge slijtvastheid. Het voelt relatief zacht aan wat een voordeel is bij contact met de huid. De poolhoogte is 24 mm en ideaal voor multisport. Wij bezanden het kunstgras met extra kwartszand zodat het goed op de plek blijft liggen en de vezels mooi rechtop blijven staan. Playgrass kunstgras is leverbaar in 12 verschillende kleuren. Het wordt ook wel gekleurd kunstgras genoemd. Wij leveren ook speelse elementen zoals figuren, cijfers etc. Deze kunnen we op maat in het kunstgras snijden.

Aangepaste ontwerpen en creatieve mogelijkheden voor kunstgras schoolpleinen

Naast onze standaard groene kunstgras opties, bieden wij een scala aan creatieve en op maat gemaakte ontwerpen voor schoolpleinen. Zo heeft Basisschool Da Vinci in Zoetermeer gekozen voor een speelplek met kunstgras in verschillende kleuren die naadloos in elkaar overgaan, wat zorgt voor een levendige en speelse uitstraling onder de speeltoestellen​​. Dit benadrukt onze capaciteit om unieke en inspirerende speelruimtes te creëren die kinderen aanzetten tot creatief en actief spel.

Bovendien hebben we bij zorginstelling De Leyenstein in Kerkdriel een gekleurde speelplek van kunstgras gerealiseerd in hun gemeenschappelijke binnentuin. Het gebruik van meerdere kleuren kunstgras draagt bij aan een gezellige en uitnodigende uitstraling, het hele jaar door​​. Dit toont aan dat ons kunstgras niet alleen beperkt is tot schoolpleinen, maar ook een meerwaarde kan bieden in andere omgevingen zoals zorginstellingen.

Verder is ons werk bij Basisschool de Plevier in Hoogvliet een uitstekend voorbeeld van hoe kunstgras kan worden geïntegreerd in diverse speel- en leeromgevingen. We hebben hier een schoolplein aangelegd dat rondom het schoolgebouw loopt, voorzien van verschillende speeltoestellen, allemaal geplaatst op ons duurzame kunstgras​​.

Ten slotte hebben we bij De Kameleon in Roosendaal een schoolplein ingericht met diverse sport- en speelmogelijkheden, allemaal op een kunstgras ondergrond. De combinatie van natuurlijke materialen en verschillende kleuren kunstgras geeft een frisse en speelse uitstraling, wat bijdraagt aan een stimulerende speelomgeving voor de kinderen​​.

Deze voorbeelden tonen onze expertise in het leveren van op maat gemaakte, kleurrijke en functionele kunstgrasoplossingen die een veilige, aantrekkelijke en inspirerende speelruimte creëren voor kinderen op schoolpleinen en andere gemeenschappelijke ruimtes.

Een kunstgras pannaveld op het schoolplein

Eén van de populairste activiteiten op een schoolplein blijft voetballen. Dit neemt echter ruimte in beslag op het drukke schoolplein. Een mooie oplossing hiervoor is de aanleg van een kunstgras pannaveld. Op dit veld kan tegen elkaar worden gespeeld tijdens een 1-tegen-1 partijtje of in kleinere teams. Voetballen op een pannaveld of in een pannakooi is intensief en zorgt voor meer lichamelijk contact. Een ongeluk zit in een klein hoekje zit en daarom adviseren wij een kunstgras pannaveld. Op verzoek kunnen wij onder het kunstgras valdemping aanbrengen voor een veilige landing bij een eventuele val. Naast de aanleg van het kunstgras leveren wij ook de benodigde toebehoren zoals goals en omheining. Bij interesse kun je het beste een vrijblijvende offerte aanvragen of contact met ons opnemen. We kunnen vervolgens alle mogelijkheden bespreken en voor jou een passend advies maken. Wij maken kunstgras pannavelden geheel op maat op basis van je wensen.

Kosten kunstgras schoolplein

Heb je plannen voor de aanleg van een nieuw schoolplein of zit je aan renovatie te denken? De kosten van een kunstgras schoolplein zijn afhankelijk van een aantal factoren zoals de afmetingen, dikte valdemping en je eigen wensen.

Vraag een vrijblijvende offerte bij ons op. Zodra wij het formulier binnen krijgen, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op. Hierna gaan wij voor je aan de slag met het maken van een passende offerte. Wij voorzien je graag van het juiste advies en denken graag met je mee.

Ook interessant: Kunstgras voor scholen, kunstgras voor kinderdagverblijven, kunstgras voor speeltoestellen en kunstgras voor speelvelden.

Advies op locatie

Wij komen graag persoonlijk  langs zodat wij bij elke aanvraag, groot of klein, je ter plaatse een geheel vrijblijvend advies kunnen geven. Zo kunnen we de situatie perfect in kaart brengen. Hoe bijzonder of lastig de aanvraag ook lijkt, Sports & Playgrass gaat graag de uitdaging aan om het onmogelijke mogelijk te maken.

Mark Verhagen
Online
Mark Verhagen Adviseur buitendienst
Vraag een brochure aan

Vraag een brochure aan!

Vul onderstaande formulier in om gratis onze brochure aan te vragen

*verplichte velden
Door dit formulier te verzenden ga je akkoord met onze Privacy Policy

Je cookievoorkeuren bij Sports & Playgrass

Beste bezoeker, bij Sports & Playgrass gebruiken we cookies om je de beste ervaring te bieden. Klik op 'Accepteren' als je alle cookies wilt accepteren of pas je voorkeuren aan onder je cookie-instellingen. Dank je wel voor je bezoek!.