Kunstgras schoolplein

Het inrichten van een schoolplein moet met grote zorg gebeuren. Kinderen moeten hier fijn en veilig kunnen spelen en sporten. Onder de speeltoestellen moet een laag valdemping worden geplaatst die een onverhoopte val van iedere hoogte opvangt. Kunstgras is dé ideale ondergrond om op te spelen dankzij hoge slijtvastheid. Laat kunstgras aanleggen op het schoolplein, zodat de komende jaren er hartenlust opgespeeld kan worden. Vraag direct een offerte aan of neem contact op voor de mogelijkheden.

Veilige, duurzame speelomgeving

Veiligheid staat bij alle basisscholen hoog in het vaandel. Sports & Playgrass is gespecialiseerd in het realiseren van een veilige, duurzame speelomgeving. Wij houden ons bezig met de verkoop, aanleg en het onderhoud van kunstgras schoolpleinen. Vaak worden wij door onze opdrachtgevers in een vroegtijdig stadium bij het project betrokken. Met onze kennis en vakmanschap kunnen wij u adviseren over de mogelijkheden en meedenken in het ontwerp. Wij kunnen verschillende kleuren opleveren en speelse details toevoegen, zoals klimheuvels en speelbuizen.

Voor de realisatie van projecten hebben wij opgeleide vakmensen in dienst. Binnen enkele dagen geven zij uw oude schoolplein een complete make-over. Het schoolplein wordt omgetoverd tot een gloednieuwe speelomgeving met een frisse, groene uitstraling. Hier kunnen de kinderen weer tientallen jaren speel- en sportplezier op beleven.

Kunstgras schoolpleinen, speeltuinen en kinderdagverblijven

Hieronder vindt u een aantal schoolpleinen, speeltuinen en kinderdagverblijven die wij onlangs hebben voorzien van kunstgras speelondergronden. Om alvast kennis te maken met Sports & Playgrass, kunt u terecht op onze Facebookpagina.

Kunstgras speelheuvels BS Klimop Megen

Kunstgras speelheuvels BS Klimop Megen

KDV Middelbeers

KDV Middelbeers

KDV Berghem

KDV Berghem

Schoolplein Nijkerk

Schoolplein Nijkerk

Meer referenties bekijken

Samenwerking met HockeyWerkt

Meer informatie

Binnen 24 uur reactie op uw aanvraag!

OFFERTE DIRECT AANVRAGEN

Het voordeel van de specialist:

  • Bij ieder project vrijblijvend advies op locatie;
  • Altijd de scherpste prijs, all in;
  • Hoge kwaliteit kunstgras van Europese fabrikant;
  • Enkel gecertificeerde en veilige producten;
  • Aanleg door professionele vakmensen.
Ontdek de werkwijze van Sports & Playgrass

Vrijblijvend advies op locatie

Bij elke aanvraag, groot of klein, komen wij geheel vrijblijvend langs op locatie voor advies. Tijdens dit bezoek tonen we de diverse kunstgrassoorten en adviseren wij u over de mogelijkheden. Kort na ons bezoek ontvangt u een specifieke offerte, waarin alle kosten los worden benoemd. Door deze transparante werkwijze weet u precies wat u aan ons heeft.