Kunstgras schoolplein

Wij realiseren veilige en duurzame speelomgevingen voor kinderen op schoolpleinen. Wij werken dagelijks aan kunstgras schoolpleinen. In verkoop, aanleg en onderhoud. Wij hebben al vele kunstgras valondergronden op schoolpleinen geïnstalleerd. Kunstgras is dan ook dé ideale ondergrond om op te spelen dankzij een hoge slijtvastheid. Met ons team van vakmensen geven wij binnen enkele dagen uw oude schoolplein een complete make-over. Het schoolplein wordt omgetoverd tot een gloednieuwe speelomgeving. Een frisse, groene uitstraling is verzekerd. Zo beleven de kinderen weer vele uurtjes speel- en sportplezier.

Kunstgras valondergrond

Het realiseren van een veilig schoolplein vinden wij erg belangrijk. Om dit te realiseren werken wij met Saltex PowerPlayground shockpads. Afhankelijk van de hoogte van het speeltoestel wordt de juiste dikte shockpad gebruikt. Lees hier meer info over deze shockpads.

Kunstgras groen schoolplein

Een trend van de laatste jaren is een groen schoolplein met een natuurlijke uitstraling. Bij deze inrichting wordt natuurlijk gras toegepast. Echter ‘overleefd’ dit gras het niet op het schoolplein. Dit komt door het intensieve gebruikt van de spelende kinderen. Een goed alternatief voor dit probleem is kunstgras. Kaal gespeelde speelheuvels, speelbuizen en slijtplekken worden met de toepassing van kunstgras verleden tijd. Met kunstgras heeft u veel minder onderhoud, want het gras hoeft niet meer gemaaid of gesproeid te worden. Het schoolplein zal het gehele jaar door een groene uitstraling hebben.

Kleurrijke kunstgras speelomgeving

Voor kunstgras schoolpleinen gebruiken wij Playgrass. Dit is een type kunstgras wat zeer geschikt is voor intensief gebruik, door de hoge slijtvastheid. Het voelt relatief zacht aan wat een voordeel is bij contact met de huid. Wij bezanden het kunstgras met extra kwartszand zodat het goed op de plek blijft liggen en de vezels mooi rechtop blijven staan. Playgrass is leverbaar in 12 verschillende kleuren. Wij leveren ook speelse elementen, figuren, cijfers etc. die wij op maat in het kunstgras insnijden. Klik op onderstaande button en download de toebehorencatalogus. Hierin ziet u o.a. een overzicht van alle kunstgras speelfiguren.

Download hier onze toebehoren catalogus

Playgrass is leverbaar in 12 verschillende kleuren

Kunstgras pannaveld

Een populaire activiteit op een schoolplein blijft voetballen. Dit neemt echter ruimte in beslag op het drukke schoolplein. Een mooie oplossing hiervoor is de aanleg van een kunstgras pannaveld. Op dit type veld kan tegen elkaar worden gespeeld tijdens een 1-tegen-1 partijtje of in kleinere teams. Voetballen op een pannaveld of pannakooi is intensief en zorgt voor meer lichamelijk contact, waardoor een ongeluk in een klein hoekje zit. Daarom adviseren wij een kunstgras pannaveld. Op verzoek kunnen wij onder het kunstgras valdemping aanbrengen voor een veilige landing bij een eventuele val. Naast de aanleg van het kunstgras leveren wij ook de benodigde toebehoren zoals goals en omheining. Bij interesse kunt u het beste contact met ons opnemen voor de vele mogelijkheden. Wij maken kunstgras pannavelden geheel op maat op basis van uw wensen.

Kosten aanleg kunstgras schoolplein

Heeft u plannen voor de aanleg van een nieuw schoolplein of renovatie? De kosten van een kunstgras schoolplein zijn afhankelijk van een aantal factoren zoals de afmetingen, dikte valdemping en uw eigen wensen etc.

Vul onderstaand formulier in en vraag een vrijblijvende offerte op. Zodra wij het formulier binnen krijgen, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op. Hierna gaan wij voor u aan de slag met het maken van een passende offerte. Wij voorzien u graag van het juiste advies en denken graag met u mee.


  Kunstgras schoolpleinen, speeltuinen en kinderdagverblijven

  Hieronder vindt u een aantal schoolpleinen, speeltuinen en kinderdagverblijven die wij onlangs hebben voorzien van kunstgras speelondergronden. Om alvast kennis te maken met Sports & Playgrass, kunt u terecht op onze Facebookpagina.

  Kunstgras speelheuvels BS Klimop Megen

  Kunstgras speelheuvels BS Klimop Megen

  KDV Middelbeers

  KDV Middelbeers

  KDV Berghem

  KDV Berghem

  Schoolplein Nijkerk

  Schoolplein Nijkerk

  Meer referenties bekijken

  Samenwerking met HockeyWerkt

  Meer informatie

  Binnen 24 uur reactie op uw aanvraag!

  OFFERTE DIRECT AANVRAGEN

  Het voordeel van de specialist:

  • Bij ieder project vrijblijvend advies op locatie;
  • Altijd de scherpste prijs, all in;
  • Hoge kwaliteit kunstgras van Europese fabrikant;
  • Enkel gecertificeerde en veilige producten;
  • Aanleg door professionele vakmensen.
  Ontdek de werkwijze van Sports & Playgrass

  Vrijblijvend advies op locatie

  Bij elke aanvraag, groot of klein, komen wij geheel vrijblijvend langs op locatie voor advies. Tijdens dit bezoek tonen we de diverse kunstgrassoorten en adviseren wij u over de mogelijkheden. Kort na ons bezoek ontvangt u een specifieke offerte, waarin alle kosten los worden benoemd. Door deze transparante werkwijze weet u precies wat u aan ons heeft.