Sports&Playgrass
Kunstgras schoolplein

Kunstgras schoolplein

Wij realiseren veilige en duurzame speelomgevingen voor kinderen op schoolpleinen. Wij werken dagelijks aan projecten waarbij we kunstgras leggen op schoolpleinen. In zowel verkoop, aanleg als onderhoud. Valdemping kunstgras is hierbij van groot belang om de veiligheid van kinderen te waarborgen. Kunstgras is ook dé ideale ondergrond om op te spelen dankzij een hoge slijtvastheid. Met ons team van vakmensen geven wij binnen enkele dagen je oude schoolplein een complete make-over. Het schoolplein wordt omgetoverd tot een gloednieuwe speelomgeving voor de kinderen. Een frisse, groene uitstraling is verzekerd. Zo beleven de kinderen weer vele uurtjes speel- en sportplezier op het schoolplein van kunstgras. Het is ook mogelijk om bijvoorbeeld naast het schoolplein een multifunctioneel sportveld aan te laten leggen. Ideaal als je één veld wilt laten aanleggen dat voor meerdere sporten te gebruiken is.

Bekijk hieronder een greep uit onze gerealiseerde projecten waarbij we kunstgras hebben gelegd op schoolpleinen. Hier vind je een compleet overzicht. Ben je ook van plan een kunstgras schoolplein te laten aanleggen? Neem dan gerust contact met ons op en laat je adviseren. Je kunt ook een offerte aanvragen, dan nemen wij contact met jou op.

Kunstgras speelheuvels speelplek Nuenen

Bij een openbare speelplek in Nuenen hebben wij verschillende kunstgras speelheuvels met hoogtes van 1-1,5 meter aangelegd. Door het intensief bespelen van speelheuvels worden deze vaak kaal doordat het gras verdwijnt en daarom is kunstgras ideaal. Het heeft weinig onderhoud nodig en de kinderen zullen altijd op een groene heuvel kunnen spelen.

Lees meer

Kunstgras schoolplein

Wij realiseren veilige en duurzame speelomgevingen voor kinderen op schoolpleinen. Wij werken dagelijks aan kunstgras schoolpleinen. In verkoop, aanleg en onderhoud. Wij hebben al vele kunstgras valondergronden op schoolpleinen geïnstalleerd. Kunstgras is dan ook dé ideale ondergrond om op te spelen dankzij een hoge slijtvastheid.

Lees meer

Kunstgras babybox Schijndel

In Schijndel hebben wij een mooie babybox met kunstgras, paaltjes, bloemen en spiegels gemaakt.  Een veilig speelhoekje voor de allerkleinsten van deze BSO.

Lees meer

Speeltoestel schoolplein

Wij kunnen een schoolplein voorzien een een veilige valondergrond waardoor kinderen veilig kunnen spelen. Naast de veilige valondergrond monteren wij tegenwoordig ook zelf de speeltoestellen. Zo hadden we alles onder in een dak en word je geheel ontzorgd bij je project

Lees meer

Schoolplein Brussel

De leerlingen van deze school in Brussel gaan sinds kort met nog meer plezier de pauze in. Het schoolplein is naast de al bestaande belijningen, afgezette speelveldjes en zitjes door ons voorzien van stroken en vlakken kunstgras. In samenwerking met de school hebben we gewerkt aan het ontwerp en de inrichting van het groen. Het […]

Lees meer

Schoolplein Brussel

Onder al deze nieuwe speeltoestellen hebben wij kunstgras met valdemping mogen plaatsen.

Lees meer

Trapveldje basisschool Schiedam

In Schiedam hebben wij een trapveldje bij een basisschool aangelegd. Op deze basisschool in Schiedam wordt er in de pauzes graag een balletje getrapt. Om de veiligheid van de andere kinderen te bewaken besloot de school om een trapveldje aan te laten leggen. Zoals je ziet mochten wij het kunstgras met belijning verzorgen. Nu kunnen […]

Lees meer

Schoolplein Alphen aan den Rijn

Twee plekken kunstgras op dit schoolplein in Alphen a/d Rijn. We bekleedden wederom een speelbuis met kunstgras. Zonder plooien of zichtbare naden. Voor vakwerk moet u dus zijn bij Sports & Playgrass!

Lees meer

Schoolplein Alphen aan den Rijn

Nieuwe speeltoestellen vragen om een nieuwe ondergrond! Op dit schoolplein in Alphen aan den Rijn plaatsten wij het kunstgras inclusief valdemping waardoor kinderen weer veilig kunnen spelen.

Lees meer

Speelheuvel schoolplein Zevenhuizen

Dit schoolplein in Zevenhuizen is een mooie speelheuvel rijker. Een mooie, relatief goedkope speeloplossing. Lekker klimmen, klauteren en kruipen. De kinderen vinden het geweldig! Wij danken eXterum speelconcepten voor de mooie opdracht.

Lees meer

Speelheuvel Den Haag

Sports & Playgrass heeft een speelheuvel in Den Haag aangelegd. Wat ooit een grasheuvel was op het schoolplein van dit kinderdagverblijf in Den Haag, was de laatste tijd niet veel anders dan een zandheuvel. Met slecht weer zelfs een grote modderpoel. Opnieuw inzaaien bracht niet het gewenste effect, waardoor kunstgras in beeld kwam. Wij gebruikten […]

Lees meer

Dubbelster Amersfoort kunstgras schoolplein

Onze opdrachtgever eXterum speelconcepten kwam met een uitdagende vraag. Voor een ‘internationale basisschool’ kwamen zij met het creatieve idee om dit als thema door te vertalen op het schoolplein. Speeltoestellen in de vorm van een ster, de Tower Bridge en zelfs de Eiffeltoren. De valdempende ondergrond van kunstgras in de vorm van een aardbol en […]

Lees meer

Kunstgras valondergrond op het schoolplein

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Tijdens de ontwerpfase van het kunstgras schoolplein moet veiligheid een belangrijk onderdeel zijn van de overwegingen die gemaakt moeten worden. Wij adviseren je hier graag over. Wij werken met Saltex PowerPlayground shockpads voor valdemping. Afhankelijk van de hoogte van het speeltoestel, wordt de juiste dikte shockpad gebruikt.

Een groene uitstraling met een kunstgras schoolplein

Een trend van de laatste jaren is een groen schoolplein. Het idee hierachter is het creëren van een natuurlijke uitstraling. Bij deze inrichting wordt natuurlijk gras toegepast. Echter ‘overleefd’ dit gras het niet op het schoolplein. Dit komt door het intensieve gebruikt van de spelende kinderen. Een uitstekend alternatief hiervoor is kunstgras. Kaal gespeelde speelheuvels, speelbuizen en slijtplekken worden met de toepassing van kunstgras verleden tijd. Met kunstgras heb je veel minder onderhoud, want het gras hoeft niet meer gemaaid of gesproeid te worden. Het schoolplein zal het gehele jaar door een groene uitstraling hebben.

Klantervaringen

8
13-10-22 Jos de Looijer

Makkelijk bereikbaar, goede ervaring en prima service

10
13-10-22 Dave Bakker

Een prettige communicatie en fijne samenwerking om een nieuwe opbouw te realiseren in de patio van het Cultureel Educatief Centrum in Amsterdam.

10
13-10-22 Ward Boekesteijn (Vitesse)

Top! Snelle service, goede kwaliteit

8
23-06-22 Mattijs, Amstelveen

Een fantastisch veld waar de kinderen al hun energie kwijt kunnen. Erg fijn en vakkundig aangelegd ook nog eens.

9
25-05-22 Neil, Santpoort zuid

Ze hebben heel veel werk verricht in een heel korte tijd met een fantastisch resultaat!

8
19-03-22 Rob, Eersel

De werkzaamheden worden volgens afspraak uitgevoerd, zeer netjes en indien nodig wordt er oplossingsgericht meegedacht.

10
08-03-22 Ron, Nieuwendijk

Fijn bedrijf om mee samen te werken. Ik beveel Sports & Playgrass aan!

10
08-03-22 Wannes, Assebroek

Al jaren werken we samen met Sports & Playgrass voor de aanleg van onze padelvelden en landscaping! Topteams en topwerk!

9
07-03-22 Joeri, Lijnden

Enthousiasme in overvloed en altijd mee denken in de beste oplossingen. Een goede partner die helder communiceert met korte lijnen in de organisatie.

10
18-12-21 Marcel, Baarle-Nassau

Een bedrijf waar je van op aan kunt. Super enthousiast personeel en qua prijs/kwaliteit verhouding erg interessant om zaken mee te doen. Nogmaals dank mannen!

10
15-12-21 Tineke, Leeuwarden

Eindresultaat van de gerealiseerde projecten zijn heel mooi geworden. Harde werkers en oplossingsgericht.

10
14-12-21 Golfplaza BV, Eindhoven

Prettig bedrijf om zaken mee te doen van offerte tot eindproduct. Zeer tevreden met het eindresultaat in al onze winkels!

10
14-12-21 Anita Sanders, Vijfhuizen

Super contact en levering van een prachtige basketbal-court. goede navolging van afspraken, offerte, inmeten en levering. Aanrader!

10
14-12-21 Kelly, Noord Holland

Wij hebben ze ervaren als meedenkend en flexibel. Tevens lossen ze oneffenheden snel op. Wij zijn erg tevreden.

Een gekleurd schoolplein met Playgrass kunstgras

Voor kunstgras schoolpleinen maken wij gebruik van Playgrass. Dit is een type kunstgras wat zeer geschikt is voor intensief gebruik, door de hoge slijtvastheid. Het voelt relatief zacht aan wat een voordeel is bij contact met de huid. De poolhoogte is 24 mm en ideaal voor multisport. Wij bezanden het kunstgras met extra kwartszand zodat het goed op de plek blijft liggen en de vezels mooi rechtop blijven staan. Playgrass kunstgras is leverbaar in 12 verschillende kleuren. Het wordt ook wel gekleurd kunstgras genoemd. Wij leveren ook speelse elementen zoals figuren, cijfers etc. Deze kunnen we op maat in het kunstgras snijden.

Een kunstgras pannaveld op het schoolplein

Eén van de populairste activiteiten op een schoolplein blijft voetballen. Dit neemt echter ruimte in beslag op het drukke schoolplein. Een mooie oplossing hiervoor is de aanleg van een kunstgras pannaveld. Op dit veld kan tegen elkaar worden gespeeld tijdens een 1-tegen-1 partijtje of in kleinere teams. Voetballen op een pannaveld of in een pannakooi is intensief en zorgt voor meer lichamelijk contact. Een ongeluk zit in een klein hoekje zit en daarom adviseren wij een kunstgras pannaveld. Op verzoek kunnen wij onder het kunstgras valdemping aanbrengen voor een veilige landing bij een eventuele val. Naast de aanleg van het kunstgras leveren wij ook de benodigde toebehoren zoals goals en omheining. Bij interesse kun je het beste een vrijblijvende offerte aanvragen of contact met ons opnemen. We kunnen vervolgens alle mogelijkheden bespreken en voor jou een passend advies maken. Wij maken kunstgras pannavelden geheel op maat op basis van je wensen.

Kosten kunstgras schoolplein

Heb je plannen voor de aanleg van een nieuw schoolplein of zit je aan renovatie te denken? De kosten van een kunstgras schoolplein zijn afhankelijk van een aantal factoren zoals de afmetingen, dikte valdemping en je eigen wensen.

Vraag een vrijblijvende offerte bij ons op. Zodra wij het formulier binnen krijgen, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op. Hierna gaan wij voor je aan de slag met het maken van een passende offerte. Wij voorzien je graag van het juiste advies en denken graag met je mee.

Ook interessant: Kunstgras voor scholen, kunstgras voor kinderdagverblijven, kunstgras voor speeltoestellen en kunstgras voor speelvelden.

Advies op locatie

Wij komen graag persoonlijk  langs zodat wij bij elke aanvraag, groot of klein, je ter plaatse een geheel vrijblijvend advies kunnen geven. Zo kunnen we de situatie perfect in kaart brengen. Hoe bijzonder of lastig de aanvraag ook lijkt, Sports & Playgrass gaat graag de uitdaging aan om het onmogelijke mogelijk te maken.

Mark Verhagen
Online
Mark Verhagen Adviseur buitendienst
Vraag een brochure aan

Vraag een brochure aan!

Vul onderstaande formulier in om gratis onze brochure aan te vragen

*verplichte velden
Door dit formulier te verzenden ga je akkoord met onze Privacy Policy