Skip to main content

Aanleg kunstgras putting greens

Ongeveer anderhalf jaar geleden zijn de eerste contacten gelegd tussen Sports & Playgrass en Golfplaza. In eerste instantie kregen we enkel een order voor het leveren van kleine afslagmatjes (T-Grass) voor thuisgebruik. Vanaf dat moment is een prettige samenwerking ontstaan met Golfplaza. Echter is het niet alleen bij deze eerste order gebleven. Inmiddels hebben wij vele kunstgras putting greens in de Golf Megastores mogen aanleggen. Met dit artikel vertellen wij u graag meer over onze samenwerking met dit bedrijf.

Laten we beginnen met een korte introductie over Golfplaza. Onder de golfliefhebbers zal deze naam niet geheel onbekend zijn. Golfplaza bestaat inmiddels alweer 28 jaar en heeft vier Golf Megastores in Rijswijk, Hitland Nieuwerkerk a/d IJssel, Vianen en Eindhoven. Ze bieden een ruim assortiment golfartikelen aan voor de allerlaagste prijzen. Tevens kun je via de website www.golfplaza.nl ook online winkelen. Sinds de overname van Golfplaza door Edwin Dirne is de huisstijl geheel vernieuwd met o.a. een fris nieuw logo en andere bedrijfskleuren.

Op maandag 19 juli heeft onze marketing- en communicatiemedewerkster een bezoek gebracht aan alle Golf Megastores. Zij heeft alle uitgevoerde projecten voor Golfplaza in beeld gebracht. Wilt u weten hoe haar ‘reis’ langs alle Golf Megastores eruitzag? Lees dan zeker verder.

Interesse in de aanleg van een putting green bij u in de achtertuin? Bekijk onze productpagina over putting green thuis voor meer informatie en het aanvragen van een vrijblijvende offerte.

Bezoek aan alle Golf Megastores

Aanleg kunstgras putting green bij entree Golfplaza Hitland

Het is 9.00 ’s ochtends en de eerste Golf Megastore van Golfplaza in Hitland, Nieuwerkerk a/d IJssel heeft net haar deuren geopend als ik het terrein op kom rijden. Meteen bij aankomst op het parkeerterrein valt de enorme hoeveelheid golfers op die richting de naastgelegen golfbaan Hitland lopen. Deze Golf Megastore bevindt zich op een uitstekende locatie! Wanneer ik richting de winkel loop zie ik direct beide putting greens liggen die door ons zijn aangelegd. Ze zorgen voor een mooie entree van het grote winkelpand. Binnen spreek ik met de winkelmanager en hij laat weten blij te zijn met het resultaat. Hiervoor stonden bosjes en dat oogde wat rommelig. Kunstgras is voor dit probleem een ideale vervanger aangezien het veel minder onderhoud kost. Hij ervaart de aanwezigheid van de twee putting greens zeker als positief aangezien de winkelbezoekers direct diverse putters kunnen testen. In de winkel bevindt zich ook nog een afslagkooi waar wij het kunstgras van hebben vervangen.

Aankleding Megastore Golfplaza Rijswijk

De route wordt vervolgd richting het westen, naar de Golf Megastore in Rijswijk. Deze winkel bevindt zich op een mooie zichtlocatie langs de snelweg A13. In deze winkel hebben wij twee afslagkooien voorzien van nieuw kunstgras en een putting green aangelegd. Voor verdere aankleding van de winkel zijn ook een zitbank en alle vloeren van de paskamers bekleed met kunstgras. Ik sprak met de enthousiaste winkelmanager, die aangaf blij te zijn met de vele kunstgras toepassingen in zijn winkel. Hij is blij met de uitvoering van de nieuwe indoor putting green. Mooi van formaat en wordt veelvuldig gebruikt door winkelbezoekers voor het testen van verschillende putters.

Putting green aanleg Golfplaza Vianen

Vanuit Zuid-Holland wordt de route vervolgd naar de Golf Megastore in Vianen. Ook dit is weer een mooie ruime winkel waar direct bij binnenkomst de indoor kunstgras putting green in het oog springt. Rondom staan diverse displays met putters om te kunnen uitproberen. Uiteraard nog even een actiefoto op de putting green gemaakt om vervolgens weer de auto in te stappen richting Eindhoven.

Putting green tegen wand bij Golfplaza Eindhoven 

De laatste locatie die werd bezocht is Golf Megastore Eindhoven. Boven de winkel bevindt zich het hoofdkantoor van Golfplaza. Bij de overlegruimte op kantoor hebben wij een deel van de wand bekleed met kunstgras. In een andere kantoorruimte hebben wij een kunstgras putting green met bedrijfslogo gemaakt wat dient als wandbekleding. Wanneer je deze ruimte binnenkomt vormt de putting green echt een eyecatcher. Tot slot sprak ik Edwin Dirne, eigenaar van Golfplaza. Hij gaf aan blij te zijn met de samenwerking met Sports & Playgrass en de uitgevoerde kunstgras projecten. Edwin is verder van mening dat de aanwezigheid van een kunstgras putting green in een golfwinkel misschien niet echt uniek te noemen is, de concurrent heeft het vast ook, maar het werkt wel. Doordat mensen spullen kunnen uitproberen zijn ze toch sneller geneigd om tot een aankoop over te stappen.

Via deze weg willen wij graag Golfplaza bedanken voor alle mooie projecten die wij tot nu toe mochten uitvoeren.

landkaart Nederland met alle vier Golf Megastore winkels aangegeven van Golfplaza