Skip to main content

Saltex PowerPlayground

Sports & Playgrass is sinds begin 2021 dealer van Saltex PowerPlayground. Deze valdempingsplaten, hebben de beste HIC-waardes op de Nederlandse markt. Wij leveren de platen in drie verschillende diktes 22, 35 en 45 mm. Bij de Europese productie worden alleen milieuvriendelijke materialen gebruikt. Voor iedere installateur is het lichte gewicht van de platen daarnaast ook een groot pluspunt.

Snelle levering

Homegrass Group BV in Oss is hoofdleverancier. Met dit bedrijf hebben wij een goede samenwerking. Bij iedere order, groot of klein kunnen wij dus altijd snel leveren. Door de korte levertijden kunt u direct verder met uw project.

Sports & Playgrass gebruikt valdemping met name bij de aanleg van kunstgras speelplekken. Valdempingsplaten in combinatie met kunstgras zorgt voor een veilige speelomgeving. Aan de hand van de hoogte van het speeltoestel bepalen wij de dikte van de plaat. Het ervaren team installeert de valdemping. Op verzoek gebruiken wij ook valdemping bij de aanleg van kunstgras sportvelden. Een zachte val en daarmee voorkoming van eventuele blessures kan daarmee worden voorkomen.

Bent u geïnteresseerd in ons nieuw product? Neem gerust contact met ons op via info@sports-playgrass.nl. Op verzoek kunnen wij u ook een aantal samples opsturen en/of specificaties en rapporten van de verschillende diktes.

Saltex valdemping
Saltex valdempingsplaten flyer