Sports&Playgrass
Kunstgras crossfit

Kunstgras crossfit

Een ruimte waar crossfit wordt beoefend is vaak ingedeeld in verschillende secties. Denk bijvoorbeeld aan een sectie met monkey bars, een gedeelte waar het lichaam op kan worden gewarmd (warming-up) en een gedeelte waar de inmiddels iconische crossfit racks zijn geplaatst. In veel gedeeltes van de sportschool komt crossfit kunstgras, mede door het dempende karakter, maar al te goed van pas.

Wij vinden dan crossfit kunstgras slijtvast moet zijn en dat er gewerkt moet worden met materialen van hoogwaardige kwaliteit. Er wordt namelijk dagelijks getraind op het kunstgras. Ook is kunstgras valdemping erg belangrijk, onder andere voor een stukje veiligheid. Wij hebben jarenlang ervaring en voorzien jou graag van een onderbouwd en goed advies wanneer je crossfit kunstgras wilt laten aanleggen. Vraag vrijblijvend een offerte bij ons aan en wij nemen vervolgens contact met jou op. Ook komen wij graag persoonlijk bij je langs om je een goed advies te kunnen geven.

Fitness Zwolle

In opdracht van Gorilla Grip B.V. hebben wij een valondergrond aangelegd. Bekijk hieronder hoe dit project tot stand is gekomen:

Lees meer

Powerhill Didam

In opdracht van Joosten kunststoffen hebben wij een Powerhill van 450m2 aangelegd. Met een powerhill wordt onder andere de kracht en de explosiviteit van de beenspieren geoefend. Niet alleen de atletiek sport maakt hiervan gebruikt. We merken dat ook andere sportverenigingen hier steeds meer gebruik van maken. De soort kunstgrasmat die we hebben gebruikt is […]

Lees meer

JWF Kazerne Assen

Voor onze opdrachtgever Zoneparc BV realiseerden wij in 2022 deze speelplek op de JWF Kazerne in Assen. Van een grasveld tot een kunstgrasvloer, alles in eigen beheer. Enkel voor het plaatsen van het Calisthenics toestel maakten we gebruik van een montagepartner.

Lees meer

Sportschool Beverwijk

In opdracht van Friar Sports Flooring mochten wij bij R-Gym in Beverwijk een kunstgras sportvloer realiseren. Op deze locatie brachten we niet één, maar twee sprinttracks aan. Direct naast elkaar. Zo kunnen twee sporters het tegen elkaar opnemen in een fysieke strijd qua kracht, balans en snelheid!

Lees meer

Crossfit Den Helder

Van personal training in de buitenlucht, naar een échte eigen indoor locatie. Get Fit Bootcamp uit Den Helder realiseerde deze droom. Wij hadden de eer om de hele hal te voorzien van een kunstgrasvloer. Waardoor de sporters meer comfort mogen ervaren. Om het helemaal af te maken en de uitbaters nog meer mogelijkheden te geven, […]

Lees meer

Speedladder

Voor onze speedladder hebben we twee standaard uitvoeringen. Maar we kunnen dit ook helemaal naar je eigen huisstijl vertalen. Denk hierbij aan typografie of je eigenlogo in je speedladder. Daarnaast hebben we ook diverse mogelijkheden met (gekleurde) belijningen. Uiteraard kunnen we de speedladders

Lees meer

Kunstgras outdoor fitness Berghem

Voor fitness4all in Berghem hebben wij in opdracht van VrienDD, een kunstgras outdoor fitness sportvloer aangelegd. Door de combinatie van blauw en rood kunstgras met het bedrijfslogo is het een echte eyecatcher geworden bij de ingang. De fysiotherapeuten maken graag gebruik van de kunstgras sportvloer.

Lees meer

Team Eijzenga Berlikum

Helemaal in het hoge Noorden van ons land bevindt zich Team Eijzenga. Een gedreven groep van sportieve mensen die een prachtige sportschool hebben gerealiseerd. De sportschool is gevestigd en een oude loods, wat het een unieke ‘underground’ beleving geeft. Om de kale betonvloer toch wat meer uitstraling te geven, hebben wij een deel mogen voorzien […]

Lees meer

Kunstgras sportvloer

Een kunstgras sportvloer is voor zowel buiten als binnen ideaal. Hier hebben we een kunstgras sportvloer aanleged bij een fitnesscentrum. Bekijk hieronder de voordelen van een indoor kunstgras sportvloer Het kunstgras is van hoge kwaliteit en dus goed bestendig tegen dagelijks en intensief gebruik Slijtvaste oplossing voor zowel in- als outdoor sporten Geschikt voor zware […]

Lees meer

Kunstgras bedrijfslogo Sportschool Noordhoek

Bij dé sportschool van Noordhoek, Loods of Gainz, hebben wij binnen kunstgras aangelegd met in het midden hun bedrijfslogo. Weer een mooi staaltje vakwerk afgeleverd door onze vakmannen.

Lees meer

Kunstgras buitenfitness en Calisthenics Oosterhesselen

Bij sportcentrum Oosterhesselen hebben wij in samenwerking met Gorillagrip een kunstgras buitenfitness aangelegd van bijna 300 vierkante meter! Bij deze buitenfitness zijn Calisthenics toestellen geplaatst. Hiermee train je met je eigen lichaamsgewicht als weerstand. Door op deze manier te trainen vergroot je spierkracht, spiermassa, mobiliteit/flexibiliteit en uithoudingsvermogen.

Lees meer

Kunstgras outdoor sportveld Oranjekazerne Schaarsbergen

In opdracht van de Obstacle company hebben wij bij de Oranjekazerne van de luchtmobiele bridgade, een warming-up area aangelegd van maar liefst 700 m² kunstgras. We zijn begonnen met de grondwerkzaamheden van de bodem, het profileren, verdichten en egaliseren. Vervolgens is het kunstgras gelegd en hebben we als extra sportelement 5 speedladders in de kunstgrasmat […]

Lees meer

Sprinttrack kunstgras voor crossfit

In veel sportscholen en crossfit ruimtes wordt er ook vaak voor gekozen om sprinttrack kunstgras aan leggen. Door een baan in de ruimte aan te leggen, zien andere sporters meteen dat de nodige snelheid daar kan worden gemaakt. Ook profiteert een sporter van erg veel grip dankzij het kunstgras. Dit is wel zo prettig tijdens het trainen, aangezien je je dan graag volledig wilt focussen op je prestaties of zelfs het zetten van een nieuw PR. Andere bekende toepassingen van sprintracks zijn dat de sprintracks worden geplaats onder Power Sleds. Een Power Sled is een metalen slee die je kunt verzwaren met halterschijven en kunt voortrekken of duwen. Een bekend fenomeen binnen de crossfit sport.

Crossfit kunstgras verkrijgbaar in diverse uitvoeringen

Wist je dat kunstgras voor crossfit verkrijgbaar is in diverse soorten uitvoeringen? Je hebt niet alleen de keuze uit verschillende soorten prijsklassen, maar ook op het gebied van de kleur van het kunstgras voor crossfit zijn er erg veel mogelijkheden. Wij praten je graag bij over alle mogelijkheden die je hebt met het plaatsen van kunstgras in een crossfit ruimte. We hebben ondertussen al veel projecten door heel Nederland gerealiseerd waarbij we crossfit kunstgras hebben aangelegd. Neem deze projecten eens door en laat je inspireren. Bij vervolgvragen kun je altijd vrijblijvend contact opnemen.

Klantervaringen

8
13-10-22 Jos de Looijer

Makkelijk bereikbaar, goede ervaring en prima service

10
13-10-22 Dave Bakker

Een prettige communicatie en fijne samenwerking om een nieuwe opbouw te realiseren in de patio van het Cultureel Educatief Centrum in Amsterdam.

10
13-10-22 Ward Boekesteijn (Vitesse)

Top! Snelle service, goede kwaliteit

8
23-06-22 Mattijs, Amstelveen

Een fantastisch veld waar de kinderen al hun energie kwijt kunnen. Erg fijn en vakkundig aangelegd ook nog eens.

9
25-05-22 Neil, Santpoort zuid

Ze hebben heel veel werk verricht in een heel korte tijd met een fantastisch resultaat!

8
19-03-22 Rob, Eersel

De werkzaamheden worden volgens afspraak uitgevoerd, zeer netjes en indien nodig wordt er oplossingsgericht meegedacht.

10
08-03-22 Ron, Nieuwendijk

Fijn bedrijf om mee samen te werken. Ik beveel Sports & Playgrass aan!

10
08-03-22 Wannes, Assebroek

Al jaren werken we samen met Sports & Playgrass voor de aanleg van onze padelvelden en landscaping! Topteams en topwerk!

9
07-03-22 Joeri, Lijnden

Enthousiasme in overvloed en altijd mee denken in de beste oplossingen. Een goede partner die helder communiceert met korte lijnen in de organisatie.

10
18-12-21 Marcel, Baarle-Nassau

Een bedrijf waar je van op aan kunt. Super enthousiast personeel en qua prijs/kwaliteit verhouding erg interessant om zaken mee te doen. Nogmaals dank mannen!

10
15-12-21 Tineke, Leeuwarden

Eindresultaat van de gerealiseerde projecten zijn heel mooi geworden. Harde werkers en oplossingsgericht.

10
14-12-21 Golfplaza BV, Eindhoven

Prettig bedrijf om zaken mee te doen van offerte tot eindproduct. Zeer tevreden met het eindresultaat in al onze winkels!

10
14-12-21 Anita Sanders, Vijfhuizen

Super contact en levering van een prachtige basketbal-court. goede navolging van afspraken, offerte, inmeten en levering. Aanrader!

10
14-12-21 Kelly, Noord Holland

Wij hebben ze ervaren als meedenkend en flexibel. Tevens lossen ze oneffenheden snel op. Wij zijn erg tevreden.

Waarom crossfit kunstgras laten aanleggen door Sports & Playgrass?

Niet voor niets kiezen steeds meer ondernemers ervoor om het kunstgras voor in de crossfit ruimte of in de sportschool te laten aanleggen door Sports & Playgrass. Wij staan namelijk bekend als dé specialist als het aankomt op het verkopen, aanleggen én onderhouden van kunstgras sport- en speelvelden. Dit zorgt ervoor dat je volledig van van A tot Z wordt ontzorgd en je altijd een product van de hoogste kwaliteit in huis haalt. Binnen een mum van tijd kan het project van je dromen voor je worden gerealiseerd! Neem daarom gerust contact met ons op. Ons vakkundig, ervaren aanlegteam staat voor je klaar en denkt altijd erg graag met je mee.

Advies op locatie

Wij komen graag persoonlijk  langs zodat wij bij elke aanvraag, groot of klein, je ter plaatse een geheel vrijblijvend advies kunnen geven. Zo kunnen we de situatie perfect in kaart brengen. Hoe bijzonder of lastig de aanvraag ook lijkt, Sports & Playgrass gaat graag de uitdaging aan om het onmogelijke mogelijk te maken.

Mark Verhagen
Online
Mark Verhagen Adviseur buitendienst
Vraag een brochure aan

Vraag een brochure aan!

Vul onderstaande formulier in om gratis onze brochure aan te vragen

*verplichte velden
Door dit formulier te verzenden ga je akkoord met onze Privacy Policy