Sports&Playgrass
Kunstgras voor sportscholen

Kunstgras voor sportscholen

Heb je een sportschool of fitnesscentrum en wil je graag een nieuwe kunstgras sportvloer? Wij helpen je graag verder! Wij leggen zowel in binnen- als buiten ruimtes hoge kwaliteit kunstgras sportvloeren voor bijvoorbeeld fitness, bootcamps, calisthenics, crossfit en revalidatietrainingen. Ons kunstgras voor sportscholen is ook uitermate geschikt voor fysiopraktijken. Op deze pagina leggen we uit wat de voordelen zijn van een kunstgras sportvloer, we gaan dieper in op diverse toepassingen we leggen je uit wat de maatwerk mogelijkheden zijn.

Heb je interesse in sportschool kunstgras? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Na de offerte aanvraag nemen wij contact met je op en lichten alles toe. Jouw aanvullende wensen kunnen we dan uiteraard ook nog in het voorstel verwerken. Ook komen we graag persoonlijk langs zodat we ter plaatse een geheel vrijblijvend advies kunnen geven. Zo kunnen we de situatie perfect in kaart brengen.

Dr. Fitness, Oudsbergen België

In een moderne sportschool in België hebben we een kunstgras sprinttrack als ondervloer gelegd in een zaal voor krachttraining. Het kunstgras is een geschikte ondergrond voor de verschillende indoor krachtoefeningen en de cijfers stimuleren het gebruik van de Power Sled. De klant heeft er voor gekozen om de merknaam van de sponsor van sporttoebehoren in […]

Lees meer

Outdoor calisthenics, ‘s-Hertogenbosch

Bij middelbare school Yuverta Vmbo in ’s-Hertogenbosch hebben we deze outdoor calisthenics met gekleurde kunstgras ondervloer aangelegd. De calisthenics bevindt zich op het schoolplein en is bestemd voor de middelbare scholieren. Het rode kunstgras heeft een sportieve uitstraling en geeft kleur aan het schoolplein. De school heeft er voor gekozen om het schoollogo in het […]

Lees meer

Fitness Zwolle

In opdracht van Gorilla Grip B.V. hebben wij een valondergrond aangelegd. Bekijk hieronder hoe dit project tot stand is gekomen:

Lees meer

Powerhill Didam

In opdracht van Joosten kunststoffen hebben wij een Powerhill van 450m2 aangelegd. Met een powerhill wordt onder andere de kracht en de explosiviteit van de beenspieren geoefend. Niet alleen de atletiek sport maakt hiervan gebruikt. We merken dat ook andere sportverenigingen hier steeds meer gebruik van maken. De soort kunstgrasmat die we hebben gebruikt is […]

Lees meer

JWF Kazerne Assen

Voor onze opdrachtgever Zoneparc BV realiseerden wij in 2022 deze speelplek op de JWF Kazerne in Assen. Van een grasveld tot een kunstgrasvloer, alles in eigen beheer. Enkel voor het plaatsen van het Calisthenics toestel maakten we gebruik van een montagepartner.

Lees meer

Sportschool Beverwijk

In opdracht van Friar Sports Flooring mochten wij bij R-Gym in Beverwijk een kunstgras sportvloer realiseren. Op deze locatie brachten we niet één, maar twee sprinttracks aan. Direct naast elkaar. Zo kunnen twee sporters het tegen elkaar opnemen in een fysieke strijd qua kracht, balans en snelheid!

Lees meer

Crossfit Den Helder

Van personal training in de buitenlucht, naar een échte eigen indoor locatie. Get Fit Bootcamp uit Den Helder realiseerde deze droom. Wij hadden de eer om de hele hal te voorzien van een kunstgrasvloer. Waardoor de sporters meer comfort mogen ervaren. Om het helemaal af te maken en de uitbaters nog meer mogelijkheden te geven, […]

Lees meer

Speedladder

Voor onze speedladder hebben we twee standaard uitvoeringen. Maar we kunnen dit ook helemaal naar je eigen huisstijl vertalen. Denk hierbij aan typografie of je eigenlogo in je speedladder. Daarnaast hebben we ook diverse mogelijkheden met (gekleurde) belijningen. Uiteraard kunnen we de speedladders

Lees meer

Kunstgras outdoor fitness Berghem

Voor fitness4all in Berghem hebben wij in opdracht van VrienDD, een kunstgras outdoor fitness sportvloer aangelegd. Door de combinatie van blauw en rood kunstgras met het bedrijfslogo is het een echte eyecatcher geworden bij de ingang. De fysiotherapeuten maken graag gebruik van de kunstgras sportvloer.

Lees meer

Team Eijzenga Berlikum

Helemaal in het hoge Noorden van ons land bevindt zich Team Eijzenga. Een gedreven groep van sportieve mensen die een prachtige sportschool hebben gerealiseerd. De sportschool is gevestigd en een oude loods, wat het een unieke ‘underground’ beleving geeft. Om de kale betonvloer toch wat meer uitstraling te geven, hebben wij een deel mogen voorzien […]

Lees meer

Kunstgras sportvloer

Een kunstgras sportvloer is voor zowel buiten als binnen ideaal. Hier hebben we een kunstgras sportvloer aanleged bij een fitnesscentrum. Bekijk hieronder de voordelen van een indoor kunstgras sportvloer

Lees meer

Kunstgras bedrijfslogo Sportschool Noordhoek

Bij dé sportschool van Noordhoek, Loods of Gainz, hebben wij binnen kunstgras aangelegd met in het midden hun bedrijfslogo. Weer een mooi staaltje vakwerk afgeleverd door onze vakmannen.

Lees meer

Voordelen van kunstgras in een sportschool

Kunstgras in een sportschool biedt meerdere voordelen die bijdragen aan zowel de functionaliteit als de esthetiek van de trainingsomgeving. Hier zijn de belangrijkste voordelen uitgelicht:

  1. Lange levensduur: een van de grootste voordelen van kunstgras is de duurzaamheid. Het is speciaal ontworpen om lang mee te gaan, zelfs bij intensief dagelijks gebruik. Dit maakt het een kosteneffectieve oplossing voor sportscholen, waar het vloeroppervlak voortdurend wordt belast.
  2. Geschikt voor intensief gebruik: kunstgras in sportscholen is bestand tegen de hoge eisen van dagelijkse, intensieve workouts. Het behoudt zijn vorm en textuur, zelfs onder constante druk van zware fitnessroutines.
  3. Bestendigheid tegen zware apparatuur: het is ontworpen om zware fitnessapparatuur, gewichten en banden te weerstaan. Dit betekent dat het niet zal scheuren of beschadigen onder het gewicht van zware toestellen, wat essentieel is voor een functionele fitnessruimte.
  4. Diverse kleuropties: kunstgras is leverbaar in een breed scala aan kleuren, waardoor sportschooleigenaren hun ruimte kunnen personaliseren en een unieke sfeer kunnen creëren die past bij hun merk en stijl.
  5. Maatwerk ontwerpen: naast kleurkeuze biedt kunstgras de mogelijkheid voor het integreren van diverse lijnen en logo’s. Dit maakt het mogelijk om trainingszones te definiëren of de branding van de sportschool te versterken. Het aanbrengen van logo’s en lijnen biedt niet alleen een visueel aantrekkelijke vloer, maar kan ook functioneel worden ingezet voor trainingsdoeleinden.

Kortom, kunstgras in een sportschool is niet alleen een duurzame en praktische keuze, maar biedt ook mogelijkheden voor personalisatie en merkbeleving. Het verhoogt de functionaliteit van de trainingsruimte, terwijl het ook bijdraagt aan een aantrekkelijke en motiverende sportomgeving.

Aanvullende producten voor sportscholen

We bieden naast kunstgras voor sportscholen ook nog diverse relevante nauwverwante producten aan die in een sportschool goed van pas kunnen komen. Denk bijvoorbeeld aan: kunstgras sprinttracks en speedladders, spider webs, agility dots, training squares en de optie om een bedrijfs(logo) te verwerken in het kunstgras. Zelf een idee voor belijning, een oefening of een logo? Neem contact op voor de mogelijkheden.

Kunstgras in sportscholen vormt een stabiele ondergrond waardoor het een zeer geschikt materiaal is voor de aanleg van een sprinttrack. Het zware kunstgras is slijtvast en ideaal voor intensieve trainingen, zonder dat je drukplekken achter laat. De sprinttracks zijn geschikt voor functionele toepassingen, van sprint- tot springtraining tot het duwen en trekken van zware sleds. Wij bieden 2 verschillende ontwerpen aan. Model 2 heeft daarnaast een extra start en finish vak. De kunstgras baan is genummerd en heeft tussenmarkeringen. Zie de afbeelding hieronder.

Met een speedladder kan uitstekend snelheid, behendigheid, uithoudingsvermogen en coördinatievermogen verder ontwikkeld worden. Het custom model is leverbaar op elke gewenste lengte en breedte. Tevens bieden wij ook een standaard model aan met een afmeting van 10 x 0,50 meter, perfect voor in de sportschool!

Spiderwebs op kunstgras is een veelzijdig trainingshulpmiddel voor oefeningen die snelheid, behendigheid en coördinatie bevorderen. Dit unieke patroon daagt gebruikers uit om hun bewegingen nauwkeurig te plannen en snel te reageren, wat ideaal is voor behendigheidstraining en het verbeteren van de algehele lichaamscoördinatie.

Agility dots zijn ontworpen om voetbehendigheid te verbeteren. Ze bieden een eenvoudige maar effectieve manier om verschillende oefeningen uit te voeren, gericht op snelle voetbewegingen en coördinatie. Ze zijn perfect voor atleten en fitnessenthousiasten die willen werken aan hun snelheid en beweeglijkheid.

Binnen de lijnen van het grote vierkant bevinden zich 9 kleine vierkantjes. De belijning vormt een mooie aanvulling op je in- of outdoor fitness locatie. Geschikt voor de uitvoering van diverse kracht- en balanceeroefeningen.

Heb jezelf ideeën of wensen voor belijning voor je nieuwe kunstgras sportvloer? Dit kan uiteraard ook en wij denken daarbij graag met je mee!

Wij bieden de mogelijkheid om de sportvloer geheel naar wens te personaliseren met bijvoorbeeld je bedrijfslogo. Het logo wordt ingesneden in de kunstgrasmat en door onze eigen vakspecialisten op maat gemaakt.

Tip: Wil je een luxere uitstraling in jouw sportschool? Kies dan voor de combinatie van meerdere kleuren kunstgras. Dit is mogelijk met gekleurd kunstgras.

Kosten kunstgras sportvloer

Als je geïnteresseerd bent in een kunstgras sportvloer voor je sportschool, kun je geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Wil je graag een prijsindicatie van een kunstgras sportvloer? Vraag dan hier een offerte aan. Het is belangrijk op te merken dat de kosten van een kunstgras sportvloer afhankelijk zijn van verschillende factoren. Deze factoren omvatten onder andere je specifieke wensen en eisen, de afmetingen van de sportvloer en eventuele extra opties zoals kunstgras valdemping. Daarom kunnen wij de prijs niet vooraf vaststellen en is het raadzaam om een offerte aan te vragen om een nauwkeurige kostenraming te ontvangen die past bij jouw situatie. We helpen je graag verder!

Advies op locatie

Wij komen graag persoonlijk  langs zodat wij bij elke aanvraag, groot of klein, je ter plaatse een geheel vrijblijvend advies kunnen geven. Zo kunnen we de situatie perfect in kaart brengen. Hoe bijzonder of lastig de aanvraag ook lijkt, Sports & Playgrass gaat graag de uitdaging aan om het onmogelijke mogelijk te maken.

Mark Verhagen
Online
Mark Verhagen Adviseur buitendienst
Vraag een brochure aan

Vraag een brochure aan!

Vul onderstaande formulier in om gratis onze brochure aan te vragen

*verplichte velden
Door dit formulier te verzenden ga je akkoord met onze Privacy Policy

Je cookievoorkeuren bij Sports & Playgrass

Beste bezoeker, bij Sports & Playgrass gebruiken we cookies om je de beste ervaring te bieden. Klik op 'Accepteren' als je alle cookies wilt accepteren of pas je voorkeuren aan onder je cookie-instellingen. Dank je wel voor je bezoek!.