Kunstgras sportschool

Wilt u kunstgras in uw sportschool laten aanleggen? Een kunstgrasmat ten behoeve van fitness, crossfit of bootcamps? Dan helpen wij u graag. Sports & Playgrass is bij uitstek geschikt in het aanleggen van kunstgras sport- en speelvelden. Vraag een offerte en maak kennis met de mogelijkheden. Voor passend advies verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Door gericht met u mee te denken, realiseren wij hét perfecte kunstgras voor uw sportschool.

Kunstgras voor crossfit of fitness kopen

Kunstgras kent een lange levensduur. Bovendien is het uitermate geschikt voor dagelijks, intensief gebruik. De volgende punten zijn kenmerkend voor onze kunstgrasmatten:

  • Bestand tegen zware apparaten, gewichten en banden;
  • Leverbaar in diverse kleuren;
  • Aan te passen met lijnen en logo’s.

Kortom, Sport & Playgrass zorgt ervoor dat u een gepersonaliseerde kunstgrasmat in uw sportschool verkrijgt, volledig conform uw wensen en voorkeuren.

Een prachtige kunstgras sprinttrack

De mogelijkheden van kunstgras zijn oneindig. Door de stabiele ondergrond kan kunstgras zelfs gebruikt worden als sprinttrack. Voeg iets bijzonder toe aan uw sportschool door de aanschaf van een professionele sprinttrack. Geef ons een belletje op telefoonnummer: +31(0)85-1306921 voor meer informatie. Wij helpen u graag.

Prijzen? Vraag een offerte aan voor uw grasmat

Bent u geïnteresseerd in kunstgras voor uw sportschool? Dan verzoeken wij u om contact met ons op te nemen. Door middel van een passende offerte verkrijgt u eveneens inzicht in de prijs. Gaat u akkoord met de offerte? Dan dragen onze specialisten zorg voor een vakkundige aanleg. Om alvast kennis te maken met diverse projecten, kunt u terecht onder referenties. Daarnaast verkrijgt u een goede impressie van de mogelijkheden via onze Facebookpagina. Sports & Playgrass: voor dé ideale kunstgrasmat ten behoeve van fitness, crossfit én bootcamp in uw sportschool.

Koop direct kunstgras voor uw sportschool

Op onze referentiepagina vindt u een compleet overzicht van alle kunstgrasprojecten.

Multisportveldje Veghel

Multisportveldje Veghel

Multifunctioneel veldje Geffen

Multifunctioneel veldje Geffen

Sportveld met sprint track Elburg

Sportveld met sprint track Elburg

Multifunctioneel sportveld Didam

Multifunctioneel sportveld Didam

Meer referenties bekijken

Samenwerking met HockeyWerkt

Meer informatie

Binnen 24 uur reactie op uw aanvraag!

OFFERTE DIRECT AANVRAGEN

Het voordeel van de specialist:

  • Bij ieder project vrijblijvend advies op locatie;
  • Altijd de scherpste prijs, all in;
  • Hoge kwaliteit kunstgras van Europese fabrikant;
  • Enkel gecertificeerde en veilige producten;
  • Aanleg door professionele vakmensen.
Ontdek de werkwijze van Sports & Playgrass

Vrijblijvend advies op locatie

Bij elke aanvraag, groot of klein, komen wij geheel vrijblijvend langs op locatie voor advies. Tijdens dit bezoek tonen we de diverse kunstgrassoorten en adviseren wij u over de mogelijkheden. Kort na ons bezoek ontvangt u een specifieke offerte, waarin alle kosten los worden benoemd. Door deze transparante werkwijze weet u precies wat u aan ons heeft.