Kunstgras sportvloer in sportscholen

Heeft u een sportschool of fysiopraktijk en wilt u graag een nieuwe kunstgras sportvloer? Sports & Playgrass helpt u graag met de juiste advisering. Wij leggen zowel binnen als buiten hoge kwaliteit kunstgras sportvloeren aan voor bijvoorbeeld fitness, bootcamps, calisthenics en revalidatietraining.

Voordelen van een kunstgras sportvloer

  • Kunstgras kent een lange levensduur.
  • Het is uitermate geschikt voor dagelijks en intensief gebruik.
  • Goed bestendig tegen zware apparaten, gewichten en banden
  • Leverbaar in diverse kleuren
  • Toepassing van diverse lijnen en logo’s

Toepassingen van een kunstgras sportvloer

Sprinttracks

Kunstgras vormt een stabiele ondergrond waardoor het een zeer geschikt materiaal is voor de aanleg van een sprinttrack. Het zware kunstgras is slijtvast en ideaal voor intensieve trainingen zonder drukplekken achter te laten. De sprinttracks zijn geschikt voor functionele toepassingen, van sprint- tot springtraining tot het duwen en trekken van zware sleds. Wij bieden 2 verschillende ontwerpen aan. Model 2 heeft daarnaast een extra start en finish vak. De kunstgras baan is genummerd en heeft tussenmarkeringen.

Speedladder

Met een speedladder kan uitstekend snelheid, behendigheid, uithoudingsvermogen en coördinatievermogen verder ontwikkeld worden. Het custom model is leverbaar op elke gewenste lengte en breedte. Tevens bieden wij ook een standaard model  aan met een afmeting van 10 x 0,50 meter.

Overige fitness belijning

Spiderweb

Bij dit kunstgras spinnenweb zijn diverse oefeningen te bedenken. Snelheid, behendigheid en coördinatie worden getraind.

Agility dots (stippen)

Met de agility dots kun je de voetbehendigheid verbeteren en diverse oefeningen verzinnen.

Trainings square

Binnen de lijnen van het grote vierkant bevinden zich 9 kleine vierkantjes. De belijning vormt een mooie aanvulling op je in- of outdoor fitness locatie. Geschikt voor de uitvoering van diverse kracht- en balanceeroefeningen.

Heeft u zelf ideeën of wensen voor belijning voor uw nieuwe kunstgras sportvloer? Dit kan uiteraard ook en wij denken daarbij graag met u mee!

Custom logo in kunstgras sportvloer

Wij bieden de mogelijkheid om de sportvloer geheel naar wens te personaliseren met bijvoorbeeld u bedrijfslogo. Het logo wordt ingesneden in de kunstgrasmat en door onze eigen vakspecialisten op maat gemaakt.

Prijzen van een kunstgras sportvloer

Bent u geïnteresseerd in een kunstgras sportvloer voor uw sportschool? Dan kunt u geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Wilt u graag een prijsindicatie van een kunstgras sportvloer? Vraag hier een offerte aan. De prijs van een kunstgras sportvloer kunnen wij niet vooraf geven. Dit komt omdat de prijs afhankelijk is van u wensen en de afmeting van de sportvloer.

Koop direct kunstgras voor uw sportschool

Op onze referentiepagina vindt u een compleet overzicht van alle kunstgrasprojecten.

Kunstgras sportvloer met runningtrack

Kunstgras sportvloer met runningtrack

Kunstgras outdoor fitness Berghem

Kunstgras outdoor fitness Berghem

Outdoor fitness ouderen Castricum

Outdoor fitness ouderen Castricum

Kunstgras sportvloer De JIMM Tilburg

Kunstgras sportvloer De JIMM Tilburg

Meer referenties bekijken

Samenwerking met HockeyWerkt

Meer informatie

Binnen 24 uur reactie op uw aanvraag!

OFFERTE DIRECT AANVRAGEN

Het voordeel van de specialist:

  • Bij ieder project vrijblijvend advies op locatie;
  • Altijd de scherpste prijs, all in;
  • Hoge kwaliteit kunstgras van Europese fabrikant;
  • Enkel gecertificeerde en veilige producten;
  • Aanleg door professionele vakmensen.
Ontdek de werkwijze van Sports & Playgrass

Vrijblijvend advies op locatie

Bij elke aanvraag, groot of klein, komen wij geheel vrijblijvend langs op locatie voor advies. Tijdens dit bezoek tonen we de diverse kunstgrassoorten en adviseren wij u over de mogelijkheden. Kort na ons bezoek ontvangt u een specifieke offerte, waarin alle kosten los worden benoemd. Door deze transparante werkwijze weet u precies wat u aan ons heeft.