Sports&Playgrass
Kunstgras voor sportscholen

Kunstgras voor sportscholen

Heb je een sportschool of fitnesscentrum en wil je graag een nieuwe kunstgras sportvloer? Wij helpen je graag verder! Wij leggen zowel in binnen- als buiten ruimtes hoge kwaliteit kunstgras sportvloeren voor bijvoorbeeld fitness, bootcamps, calisthenics, crossfit en revalidatietrainingen. Ons kunstgras voor sportscholen is ook uitermate geschikt voor fysiopraktijken. Op deze pagina leggen we uit wat de voordelen zijn van een kunstgras sportvloer, we gaan dieper in op diverse toepassingen we leggen je uit wat de maatwerk mogelijkheden zijn.

Heb je interesse in sportschool kunstgras? Vraag dan geheel vrijblijvend een offerte aan. Na de offerte aanvraag nemen wij contact met je op en lichten alles toe. Jouw aanvullende wensen kunnen we dan uiteraard ook nog in het voorstel verwerken. Ook komen we graag persoonlijk langs zodat we ter plaatse een geheel vrijblijvend advies kunnen geven. Zo kunnen we de situatie perfect in kaart brengen.

Fitness Zwolle

In opdracht van Gorilla Grip B.V. hebben wij een valondergrond aangelegd. Bekijk hieronder hoe dit project tot stand is gekomen:

Lees meer

Powerhill Didam

In opdracht van Joosten kunststoffen hebben wij een Powerhill van 450m2 aangelegd. Met een powerhill wordt onder andere de kracht en de explosiviteit van de beenspieren geoefend. Niet alleen de atletiek sport maakt hiervan gebruikt. We merken dat ook andere sportverenigingen hier steeds meer gebruik van maken. De soort kunstgrasmat die we hebben gebruikt is […]

Lees meer

JWF Kazerne Assen

Voor onze opdrachtgever Zoneparc BV realiseerden wij in 2022 deze speelplek op de JWF Kazerne in Assen. Van een grasveld tot een kunstgrasvloer, alles in eigen beheer. Enkel voor het plaatsen van het Calisthenics toestel maakten we gebruik van een montagepartner.

Lees meer

Sportschool Beverwijk

In opdracht van Friar Sports Flooring mochten wij bij R-Gym in Beverwijk een kunstgras sportvloer realiseren. Op deze locatie brachten we niet één, maar twee sprinttracks aan. Direct naast elkaar. Zo kunnen twee sporters het tegen elkaar opnemen in een fysieke strijd qua kracht, balans en snelheid!

Lees meer

Crossfit Den Helder

Van personal training in de buitenlucht, naar een échte eigen indoor locatie. Get Fit Bootcamp uit Den Helder realiseerde deze droom. Wij hadden de eer om de hele hal te voorzien van een kunstgrasvloer. Waardoor de sporters meer comfort mogen ervaren. Om het helemaal af te maken en de uitbaters nog meer mogelijkheden te geven, […]

Lees meer

Speedladder

Voor onze speedladder hebben we twee standaard uitvoeringen. Maar we kunnen dit ook helemaal naar je eigen huisstijl vertalen. Denk hierbij aan typografie of je eigenlogo in je speedladder. Daarnaast hebben we ook diverse mogelijkheden met (gekleurde) belijningen. Uiteraard kunnen we de speedladders

Lees meer

Kunstgras outdoor fitness Berghem

Voor fitness4all in Berghem hebben wij in opdracht van VrienDD, een kunstgras outdoor fitness sportvloer aangelegd. Door de combinatie van blauw en rood kunstgras met het bedrijfslogo is het een echte eyecatcher geworden bij de ingang. De fysiotherapeuten maken graag gebruik van de kunstgras sportvloer.

Lees meer

Team Eijzenga Berlikum

Helemaal in het hoge Noorden van ons land bevindt zich Team Eijzenga. Een gedreven groep van sportieve mensen die een prachtige sportschool hebben gerealiseerd. De sportschool is gevestigd en een oude loods, wat het een unieke ‘underground’ beleving geeft. Om de kale betonvloer toch wat meer uitstraling te geven, hebben wij een deel mogen voorzien […]

Lees meer

Kunstgras sportvloer

Een kunstgras sportvloer is voor zowel buiten als binnen ideaal. Hier hebben we een kunstgras sportvloer aanleged bij een fitnesscentrum. Bekijk hieronder de voordelen van een indoor kunstgras sportvloer Het kunstgras is van hoge kwaliteit en dus goed bestendig tegen dagelijks en intensief gebruik Slijtvaste oplossing voor zowel in- als outdoor sporten Geschikt voor zware […]

Lees meer

Kunstgras bedrijfslogo Sportschool Noordhoek

Bij dé sportschool van Noordhoek, Loods of Gainz, hebben wij binnen kunstgras aangelegd met in het midden hun bedrijfslogo. Weer een mooi staaltje vakwerk afgeleverd door onze vakmannen.

Lees meer

Kunstgras buitenfitness en Calisthenics Oosterhesselen

Bij sportcentrum Oosterhesselen hebben wij in samenwerking met Gorillagrip een kunstgras buitenfitness aangelegd van bijna 300 vierkante meter! Bij deze buitenfitness zijn Calisthenics toestellen geplaatst. Hiermee train je met je eigen lichaamsgewicht als weerstand. Door op deze manier te trainen vergroot je spierkracht, spiermassa, mobiliteit/flexibiliteit en uithoudingsvermogen.

Lees meer

Kunstgras outdoor sportveld Oranjekazerne Schaarsbergen

In opdracht van de Obstacle company hebben wij bij de Oranjekazerne van de luchtmobiele bridgade, een warming-up area aangelegd van maar liefst 700 m² kunstgras. We zijn begonnen met de grondwerkzaamheden van de bodem, het profileren, verdichten en egaliseren. Vervolgens is het kunstgras gelegd en hebben we als extra sportelement 5 speedladders in de kunstgrasmat […]

Lees meer

Voordelen van kunstgras in een sportschool

De belangrijkste voordelen van kunstgras in een sportschool zijn als volgt:

Nauwverwante producten voor in de sportschool

We bieden naast kunstgras voor sportscholen ook nog diverse relevante nauwverwante producten aan die in een sportschool goed van pas kunnen komen. Denk bijvoorbeeld aan: kunstgras sprinttracks en speedladders, spider webs, agility dots, training squares en de optie om een bedrijfs(logo) te verwerken in het kunstgras. Zelf een idee voor belijning, een oefening of een logo? Vraag ons naar de mogelijkheden.

Kunstgras sprinttracks

Kunstgras in sportscholen vormt een stabiele ondergrond waardoor het een zeer geschikt materiaal is voor de aanleg van een sprinttrack. Het zware kunstgras is slijtvast en ideaal voor intensieve trainingen, zonder dat je drukplekken achter laat. De sprinttracks zijn geschikt voor functionele toepassingen, van sprint- tot springtraining tot het duwen en trekken van zware sleds. Wij bieden 2 verschillende ontwerpen aan. Model 2 heeft daarnaast een extra start en finish vak. De kunstgras baan is genummerd en heeft tussenmarkeringen. Zie de afbeelding hieronder.

Speedladders

Met een speedladder kan uitstekend snelheid, behendigheid, uithoudingsvermogen en coördinatievermogen verder ontwikkeld worden. Het custom model is leverbaar op elke gewenste lengte en breedte. Tevens bieden wij ook een standaard model aan met een afmeting van 10 x 0,50 meter, perfect voor in de sportschool!

Spiderweb

Bij dit kunstgras spinnenweb zijn diverse oefeningen te bedenken. Snelheid, behendigheid en coördinatie worden getraind.

Agility dots (stippen)

Met de agility dots kun je de voetbehendigheid verbeteren en diverse oefeningen verzinnen.

Trainings square

Binnen de lijnen van het grote vierkant bevinden zich 9 kleine vierkantjes. De belijning vormt een mooie aanvulling op je in- of outdoor fitness locatie. Geschikt voor de uitvoering van diverse kracht- en balanceeroefeningen.

Heb jezelf ideeën of wensen voor belijning voor je nieuwe kunstgras sportvloer? Dit kan uiteraard ook en wij denken daarbij graag met je mee!

Custom logo in kunstgras sportvloer

Wij bieden de mogelijkheid om de sportvloer geheel naar wens te personaliseren met bijvoorbeeld je bedrijfslogo. Het logo wordt ingesneden in de kunstgrasmat en door onze eigen vakspecialisten op maat gemaakt.

Tip: Wil je een luxere uitstraling in jouw sportschool? Kies dan voor de combinatie van meerdere kleuren kunstgras. Dit is mogelijk met gekleurd kunstgras.

Kosten kunstgras sportvloer

Ben je geïnteresseerd in een kunstgras sportvloer voor je sportschool? Dan kun je geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Wil je graag een prijsindicatie van een kunstgras sportvloer? Vraag hier een offerte aan. De prijs van een kunstgras sportvloer kunnen wij niet vooraf geven. Dit komt omdat de prijs afhankelijk is van je wensen, de afmeting van de sportvloer en opties zoals kunstgras valdemping.

Advies op locatie

Wij komen graag persoonlijk  langs zodat wij bij elke aanvraag, groot of klein, je ter plaatse een geheel vrijblijvend advies kunnen geven. Zo kunnen we de situatie perfect in kaart brengen. Hoe bijzonder of lastig de aanvraag ook lijkt, Sports & Playgrass gaat graag de uitdaging aan om het onmogelijke mogelijk te maken.

Mark Verhagen
Online
Mark Verhagen Adviseur buitendienst
Vraag een brochure aan

Vraag een brochure aan!

Vul onderstaande formulier in om gratis onze brochure aan te vragen

*verplichte velden
Door dit formulier te verzenden ga je akkoord met onze Privacy Policy