Sports&Playgrass
Kunstgras sportvloer in sportscholen

Kunstgras sportvloer in sportscholen

Heb je een sportschool of fysiopraktijk en wil je graag een nieuwe kunstgras sportvloer? Sports & Playgrass helpt je graag met de juiste advisering. Wij leggen zowel binnen als buiten hoge kwaliteit kunstgras sportvloeren aan voor bijvoorbeeld fitness, bootcamps, calisthenics en revalidatietraining.

Voordelen van een kunstgras sportvloer

Sprinttracks
Kunstgras vormt een stabiele ondergrond waardoor het een zeer geschikt materiaal is voor de aanleg van een sprinttrack. Het zware kunstgras is slijtvast en ideaal voor intensieve trainingen zonder drukplekken achter te laten. De sprinttracks zijn geschikt voor functionele toepassingen, van sprint- tot springtraining tot het duwen en trekken van zware sleds. Wij bieden 2 verschillende ontwerpen aan. Model 2 heeft daarnaast een extra start en finish vak. De kunstgras baan is genummerd en heeft tussenmarkeringen.

Speedladder
Met een speedladder kan uitstekend snelheid, behendigheid, uithoudingsvermogen en coördinatievermogen verder ontwikkeld worden. Het custom model is leverbaar op elke gewenste lengte en breedte. Tevens bieden wij ook een standaard model aan met een afmeting van 10 x 0,50 meter.

Overige fitness belijning

Spiderweb
Bij dit kunstgras spinnenweb zijn diverse oefeningen te bedenken. Snelheid, behendigheid en coördinatie worden getraind.

Agility dots (stippen)
Met de agility dots kun je de voetbehendigheid verbeteren en diverse oefeningen verzinnen.

Trainings square
Binnen de lijnen van het grote vierkant bevinden zich 9 kleine vierkantjes. De belijning vormt een mooie aanvulling op je in- of outdoor fitness locatie. Geschikt voor de uitvoering van diverse kracht- en balanceeroefeningen.

Heb jezelf ideeën of wensen voor belijning voor je nieuwe kunstgras sportvloer? Dit kan uiteraard ook en wij denken daarbij graag met je mee!

Custom logo in kunstgras sportvloer
Wij bieden de mogelijkheid om de sportvloer geheel naar wens te personaliseren met bijvoorbeeld je bedrijfslogo. Het logo wordt ingesneden in de kunstgrasmat en door onze eigen vakspecialisten op maat gemaakt.

Prijzen van een kunstgras sportvloer
Ben je geïnteresseerd in een kunstgras sportvloer voor je sportschool? Dan kun je geheel vrijblijvend contact met ons opnemen. Wil je graag een prijsindicatie van een kunstgras sportvloer? Vraag hier een offerte aan. De prijs van een kunstgras sportvloer kunnen wij niet vooraf geven. Dit komt omdat de prijs afhankelijk is van je wensen en de afmeting van de sportvloer.

Altijd de scherpste prijs, all in
Hoge kwaliteit kunstgras van Europese fabrikant
Enkel gecertificeerde en veilige producten
Aanleg door professionele vakmensen
Vraag een brochure aan

Vraag een brochure aan!

Vul onderstaande formulier in om gratis onze brochure aan te vragen

*verplichte velden
Door dit formulier te verzenden ga je akkoord met onze Privacy Policy