Sports&Playgrass
Kunstgras kinderdagverblijf

Kunstgras kinderdagverblijf

Een kinderdagverblijf moet een goede buitenspeelplaats hebben. Kinderen spelen hier namelijk veel buiten, met name in de lente en zomer. Een mooie en functionele grasmat is dan erg prettig om te hebben naast of vlakbij het kinderdagverblijf. Om te voorkomen dat je veel tijd kwijt bent aan het onderhouden van het grasveld, kun je ook kiezen voor kunstgras voor een kinderdagverblijf.

Ons kunstgras voor kinderdagverblijven zorgt voor een veilige en eventuele kleurrijke ondergrond, waarop kinderen lekker kunnen spelen en bewegen. Ons kunstgras is zacht. Als een kind valt, bezeert het zich niet zo gauw. Kinderen worden niet smerig op kunstgras: geen modder en geen groene vlekken op de kleding van echt gras. Kunstgras voor kinderdagverblijven is na een regenbui snel opgedroogd, zodat de kleintjes weer heerlijk buiten kunnen gaan spelen. Ouders zitten niet te wachten op extra wasgoed als ze de kinderen op komen halen. Met ons kindvriendelijk kunstgras voorkom je dit soort dingen. Wij komen zelf het kunstgras bij je kinderdagverblijf leggen, zodat het aanbrengen professioneel gebeurt. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Bekijk ook onze gerealiseerde projecten hieronder door heel Nederland.

Sportveld schoolplein Barendrecht

Dit grote sportveld is aangelegd bij een school in Barendrecht. De school heeft gekozen voor een ruim kunstgras sportveld op het schoolplein. De omheining heeft een deur en is aan de bovenkant afgedekt door een zwart net dat er voor zorgt dat er geen ballen kunnen ontsnappen. 

Lees meer

Kunstgras speelheuvels speelplek Nuenen

Bij een openbare speelplek in Nuenen hebben wij verschillende kunstgras speelheuvels met hoogtes van 1-1,5 meter aangelegd. Door het intensief bespelen van speelheuvels worden deze vaak kaal doordat het gras verdwijnt en daarom is kunstgras ideaal. Het heeft weinig onderhoud nodig en de kinderen zullen altijd op een groene heuvel kunnen spelen.

Lees meer

Kunstgras schoolplein

Wij realiseren veilige en duurzame speelomgevingen voor kinderen op schoolpleinen. Wij werken dagelijks aan kunstgras schoolpleinen. In verkoop, aanleg en onderhoud. Wij hebben al vele kunstgras valondergronden op schoolpleinen geïnstalleerd. Kunstgras is dan ook dé ideale ondergrond om op te spelen dankzij een hoge slijtvastheid.

Lees meer

Kunstgras babybox Schijndel

In Schijndel hebben wij een mooie babybox met kunstgras, paaltjes, bloemen en spiegels gemaakt.  Een veilig speelhoekje voor de allerkleinsten van deze BSO.

Lees meer

Speeltoestel schoolplein

Wij kunnen een schoolplein voorzien een een veilige valondergrond waardoor kinderen veilig kunnen spelen. Naast de veilige valondergrond monteren wij tegenwoordig ook zelf de speeltoestellen. Zo hadden we alles onder in een dak en word je geheel ontzorgd bij je project

Lees meer

Schoolplein Brussel

De leerlingen van deze school in Brussel gaan sinds kort met nog meer plezier de pauze in. Het schoolplein is naast de al bestaande belijningen, afgezette speelveldjes en zitjes door ons voorzien van stroken en vlakken kunstgras. In samenwerking met de school hebben we gewerkt aan het ontwerp en de inrichting van het groen. Het […]

Lees meer

Schoolplein Brussel

Onder al deze nieuwe speeltoestellen hebben wij kunstgras met valdemping mogen plaatsen.

Lees meer

Trapveldje basisschool Schiedam

In Schiedam hebben wij een trapveldje bij een basisschool aangelegd. Op deze basisschool in Schiedam wordt er in de pauzes graag een balletje getrapt. Om de veiligheid van de andere kinderen te bewaken besloot de school om een trapveldje aan te laten leggen. Zoals je ziet mochten wij het kunstgras met belijning verzorgen. Nu kunnen […]

Lees meer

Schoolplein Alphen aan den Rijn

Twee plekken kunstgras op dit schoolplein in Alphen a/d Rijn. We bekleedden wederom een speelbuis met kunstgras. Zonder plooien of zichtbare naden. Voor vakwerk moet u dus zijn bij Sports & Playgrass!

Lees meer

Schoolplein Alphen aan den Rijn

Nieuwe speeltoestellen vragen om een nieuwe ondergrond! Op dit schoolplein in Alphen aan den Rijn plaatsten wij het kunstgras inclusief valdemping waardoor kinderen weer veilig kunnen spelen.

Lees meer

Speelheuvel schoolplein Zevenhuizen

Dit schoolplein in Zevenhuizen is een mooie speelheuvel rijker. Een mooie, relatief goedkope speeloplossing. Lekker klimmen, klauteren en kruipen. De kinderen vinden het geweldig! Wij danken eXterum speelconcepten voor de mooie opdracht.

Lees meer

Speelheuvel Den Haag

Sports & Playgrass heeft een speelheuvel in Den Haag aangelegd. Wat ooit een grasheuvel was op het schoolplein van dit kinderdagverblijf in Den Haag, was de laatste tijd niet veel anders dan een zandheuvel. Met slecht weer zelfs een grote modderpoel. Opnieuw inzaaien bracht niet het gewenste effect, waardoor kunstgras in beeld kwam. Wij gebruikten […]

Lees meer

Veel mogelijkheden voor kunstgras bij kinderdagverblijven

We hebben veel mogelijkheden bij kunstgras voor een BSO of kinderdagverblijf. Je kunt bijvoorbeeld kiezen tussen maar liefst 10+ kleuren voor het kunstgras. Het kan bijvoorbeeld handig zijn om verschillende kleuren te gebruiken. Dan kun je voor elke leeftijdsgroep een andere kleur gebruiken. Kinderen herkennen hun eigen kleur heel snel. Of je kunt per kleur een andere activiteit instellen. Bij de ondergrond van de ene kleur mogen ze rennen, bij andere niet. We kunnen lijnen en cijfers aanbrengen in het kunstgras voor de kinderopvang. Met lijnen kun je onderscheid maken tussen verschillende delen van de speelplek. Met cijfers kun je bijvoorbeeld een hinkelpad maken. Heel makkelijk en het blijft altijd liggen! Bekijk ook eens de mogelijkheden van een multifunctioneel sportveld.

Ons advies is om ook kunstgras valondergronden aan te laten brengen, bijvoorbeeld bij een speeltoestel of bij speelgras. Bij de aanleg van valondergronden gebruiken wij Saltex PowerPlayground valdemping. Deze valdempingsplaten kunnen wij in drie verschillende diktes leveren, namelijk 22 mm en bovendien 35 of 45 mm. Wij adviseren je graag hierover. Veiligheid staat bij ons namelijk erg hoog op het vaandel.

Klantervaringen

8
13-10-22 Jos de Looijer

Makkelijk bereikbaar, goede ervaring en prima service

10
13-10-22 Dave Bakker

Een prettige communicatie en fijne samenwerking om een nieuwe opbouw te realiseren in de patio van het Cultureel Educatief Centrum in Amsterdam.

10
13-10-22 Ward Boekesteijn (Vitesse)

Top! Snelle service, goede kwaliteit

8
23-06-22 Mattijs, Amstelveen

Een fantastisch veld waar de kinderen al hun energie kwijt kunnen. Erg fijn en vakkundig aangelegd ook nog eens.

9
25-05-22 Neil, Santpoort zuid

Ze hebben heel veel werk verricht in een heel korte tijd met een fantastisch resultaat!

8
19-03-22 Rob, Eersel

De werkzaamheden worden volgens afspraak uitgevoerd, zeer netjes en indien nodig wordt er oplossingsgericht meegedacht.

10
08-03-22 Ron, Nieuwendijk

Fijn bedrijf om mee samen te werken. Ik beveel Sports & Playgrass aan!

10
08-03-22 Wannes, Assebroek

Al jaren werken we samen met Sports & Playgrass voor de aanleg van onze padelvelden en landscaping! Topteams en topwerk!

9
07-03-22 Joeri, Lijnden

Enthousiasme in overvloed en altijd mee denken in de beste oplossingen. Een goede partner die helder communiceert met korte lijnen in de organisatie.

10
18-12-21 Marcel, Baarle-Nassau

Een bedrijf waar je van op aan kunt. Super enthousiast personeel en qua prijs/kwaliteit verhouding erg interessant om zaken mee te doen. Nogmaals dank mannen!

10
15-12-21 Tineke, Leeuwarden

Eindresultaat van de gerealiseerde projecten zijn heel mooi geworden. Harde werkers en oplossingsgericht.

10
14-12-21 Golfplaza BV, Eindhoven

Prettig bedrijf om zaken mee te doen van offerte tot eindproduct. Zeer tevreden met het eindresultaat in al onze winkels!

10
14-12-21 Anita Sanders, Vijfhuizen

Super contact en levering van een prachtige basketbal-court. goede navolging van afspraken, offerte, inmeten en levering. Aanrader!

10
14-12-21 Kelly, Noord Holland

Wij hebben ze ervaren als meedenkend en flexibel. Tevens lossen ze oneffenheden snel op. Wij zijn erg tevreden.

Onze werkwijze

Zoals aangegeven komen we het kindvriendelijke kunstgras zelf leggen. Dat zit bij de prijs in. Het is dus niet zo dat wij alleen leveren en dat je daarna nog zelf op zoek moet naar een bedrijf die het kunstgras komt aanleggen. We maken het speelkunstgras op maat zodat het precies past. Elke vorm is mogelijk. Rechthoekig of met een bocht, het kan allemaal. We brengen het keurig aan rond de bankjes en speeltoestellen. Wij vertalen jouw wensen met een goede dosis advies vanuit ons naar een concreet plan. Stapsgewijs ziet onze werkwijze er als volgt uit:

  1. Advies
  2. Kunstgras keuze
  3. Offerte
  4. Plannen aanlegdatum
  5. Realisatie project
  6. Garantie en kunstgras onderhoud

Vragen? Neem contact op

Elke speelplaats is anders. Elk kunstgras voor kinderdagverblijven moet daarom aan jullie specifieke plek voldoen. Wij willen graag samen met jullie bekijken wat jullie wensen zijn en wat er op jullie locatie mogelijk is. Aarzel niet om contact op te nemen of een vrijblijvende offerte aan te vragen. Wij zijn er voor om een goed kunstgrasveld bij jullie kinderdagverblijf aan te brengen waar kinderen volop plezier kunnen hebben. Kunstgras kindvriendelijk en veilig maken: dat is ons doel. Neem contact op via telefoon of e-mail en wie weet kan jullie kinderdagverblijf binnenkort genieten van een mooi nieuw speelterrein!

Advies op locatie

Wij komen graag persoonlijk  langs zodat wij bij elke aanvraag, groot of klein, je ter plaatse een geheel vrijblijvend advies kunnen geven. Zo kunnen we de situatie perfect in kaart brengen. Hoe bijzonder of lastig de aanvraag ook lijkt, Sports & Playgrass gaat graag de uitdaging aan om het onmogelijke mogelijk te maken.

Mark Verhagen
Online
Mark Verhagen Adviseur buitendienst
Vraag een brochure aan

Vraag een brochure aan!

Vul onderstaande formulier in om gratis onze brochure aan te vragen

*verplichte velden
Door dit formulier te verzenden ga je akkoord met onze Privacy Policy