Sports&Playgrass
Kunstgras kinderdagverblijf

Kunstgras kinderdagverblijf

Een kinderdagverblijf moet een goede buitenspeelplaats hebben. Kinderen spelen hier namelijk veel buiten, met name in de lente en zomer. Een mooie en functionele grasmat is dan erg prettig om te hebben naast of vlakbij het kinderdagverblijf. Om te voorkomen dat je veel tijd kwijt bent aan het onderhouden van het grasveld, kun je ook kiezen voor kunstgras.

Ons kunstgras voor kinderdagverblijven zorgt voor een veilige en eventuele kleurrijke ondergrond, waarop kinderen lekker kunnen spelen en bewegen. Ons kunstgras is zacht. Als een kind valt, bezeert het zich niet zo gauw. Kinderen worden niet smerig op kunstgras: geen modder en geen groene vlekken op de kleding van echt gras. Kunstgras voor kinderdagverblijven is na een regenbui snel opgedroogd, zodat de kleintjes weer heerlijk buiten kunnen gaan spelen. Ouders zitten niet te wachten op extra wasgoed als ze de kinderen op komen halen. Met ons kindvriendelijk kunstgras voorkom je dit soort dingen. Wij komen zelf het kunstgras bij je kinderdagverblijf leggen, zodat het aanbrengen professioneel gebeurt. Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem contact op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Bekijk ook onze gerealiseerde projecten hieronder door heel Nederland.

Gekleurde speelplek, Zoetermeer  

Basisschool Da Vinci in Zoetermeer heeft met een sponsorloop geld ingezameld voor het op-pimpen van het schoolplein. Naar aanleiding hiervan hebben wij deze gekleurde kunstgras speelplek aangelegd. De school heeft gekozen voor verschillende kleuren kunstgras die in elkaar overlopen onder de speeltoestellen. Onder het kunstgras zijn valdempingsplaten neergelegd zodat dit een geschikte ondergrond vormt voor […]

Lees meer

Kunstgras zorginstelling Kerkdriel

Bij zorginstelling De Leyenstein in Kerkdriel hebben we deze gekleurde speelplek gemaakt van kunstgras. De speelplek bevindt zich in de gemeenschappelijke binnentuin en is vrij toegankelijk voor bewoners en bezoekers. Door het gebruik van meerdere kleuren geeft het de binnentuin het gehele jaar een gezellige en uitnodigde uitstraling.

Lees meer

Schoolplein, basisschool de Plevier in Hoogvliet

Sportieve basisschool de Plevier in Hoogvliet (Rotterdam) heeft een nieuw schoolgebouw en wij hebben het nieuwe schoolplein mogen aanleggen. Het schoolplein loopt rondom het gebouw en de school heeft gekozen voor allerlei verschillende speeltoestellen en speelplekken. Zo hebben we aan de ene kant van de school een glijbaan, klimrek en schommels mogen plaatsen waaronder kunstgras […]

Lees meer

Schoolplein, Roosendaal

Op het schoolplein van De Kameleon in Roosendaal hebben we verschillende sport- en speel gelegenheden mogen aanleggen. Onder de verschillende speeltoestellen en schommels is gekozen voor een kunstgras ondergrond. De combinatie van de natuurlijke materialen en verschillende kleuren kunstgras geeft het geheel een frisse en speelse uitstraling. Voor de veiligheid van de kinderen is er […]

Lees meer

Kunstgras sportveld, Anna Pauwlona

Bij een basisschool in Anna Pauwlona hebben we dit kunstgras multifunctioneel sportveld aangelegd. De school heeft gekozen voor een ruim kunstgras voetbalveld, inclusief kooi op het schoolplein. Het trapveld is voorzien van een omheining met een opening ingang. Door het plaatsen van twee basketbalnetten kan het veld ook gebruikt worden om te basketballen.

Lees meer

Sportveld schoolplein Barendrecht

Dit grote sportveld is aangelegd bij een school in Barendrecht. De school heeft gekozen voor een ruim kunstgras sportveld op het schoolplein. De omheining heeft een deur en is aan de bovenkant afgedekt door een zwart net dat er voor zorgt dat er geen ballen kunnen ontsnappen. 

Lees meer

Kunstgras speelheuvels speelplek Nuenen

Bij een openbare speelplek in Nuenen hebben wij verschillende kunstgras speelheuvels met hoogtes van 1-1,5 meter aangelegd. Door het intensief bespelen van speelheuvels worden deze vaak kaal doordat het gras verdwijnt en daarom is kunstgras ideaal. Het heeft weinig onderhoud nodig en de kinderen zullen altijd op een groene heuvel kunnen spelen.

Lees meer

Trap- en speelveld op basisschool De Tweeklank, Nieuwegein

Bij een basisschool in Nieuwegein is dit kunstgras trap- en speelveld aangelegd. De school heeft gekozen voor een ruim kunstgras voetbalveld, inclusief baskets. Het trapveld is voorzien van een omheining met een opening ingang en rondom het veld is goot aangelegd voor het afvoeren van regenwaterafvoer.

Lees meer

Kunstgras schoolplein

Wij realiseren veilige en duurzame speelomgevingen voor kinderen op schoolpleinen. Wij werken dagelijks aan kunstgras schoolpleinen. In verkoop, aanleg en onderhoud. Wij hebben al vele kunstgras valondergronden op schoolpleinen geïnstalleerd. Kunstgras is dan ook dé ideale ondergrond om op te spelen dankzij een hoge slijtvastheid.

Lees meer

Kunstgras babybox Schijndel

In Schijndel hebben wij een mooie babybox met kunstgras, paaltjes, bloemen en spiegels gemaakt.  Een veilig speelhoekje voor de allerkleinsten van deze BSO.

Lees meer

Speeltoestel schoolplein

Wij kunnen een schoolplein voorzien een een veilige valondergrond waardoor kinderen veilig kunnen spelen. Naast de veilige valondergrond monteren wij tegenwoordig ook zelf de speeltoestellen. Zo hadden we alles onder in een dak en word je geheel ontzorgd bij je project

Lees meer

Schoolplein Brussel

De leerlingen van deze school in Brussel gaan sinds kort met nog meer plezier de pauze in. Het schoolplein is naast de al bestaande belijningen, afgezette speelveldjes en zitjes door ons voorzien van stroken en vlakken kunstgras. In samenwerking met de school hebben we gewerkt aan het ontwerp en de inrichting van het groen. Het […]

Lees meer

Veel mogelijkheden voor kunstgras bij kinderdagverblijven

We hebben veel mogelijkheden bij kunstgras voor een BSO of kinderdagverblijf. Je kunt bijvoorbeeld kiezen tussen maar liefst 10+ kleuren voor het kunstgras. Het kan bijvoorbeeld handig zijn om verschillende kleuren te gebruiken. Dan kun je voor elke leeftijdsgroep een andere kleur gebruiken. Kinderen herkennen hun eigen kleur heel snel. Of je kunt per kleur een andere activiteit instellen. Bij de ondergrond van de ene kleur mogen ze rennen, bij andere niet. We kunnen lijnen en cijfers aanbrengen in het kunstgras voor de kinderopvang. Met lijnen kun je onderscheid maken tussen verschillende delen van de speelplek. Met cijfers kun je bijvoorbeeld een hinkelpad maken. Heel makkelijk en het blijft altijd liggen! Bekijk ook eens de mogelijkheden van een multifunctioneel sportveld.

Ons advies is om ook kunstgras valondergronden aan te laten brengen, bijvoorbeeld bij een speeltoestel of bij speelgras. Bij de aanleg van valondergronden gebruiken wij Saltex PowerPlayground valdemping. Deze valdempingsplaten kunnen wij in drie verschillende diktes leveren, namelijk 22 mm en bovendien 35 of 45 mm. Wij adviseren je graag hierover. Veiligheid staat bij ons namelijk erg hoog op het vaandel.

Educatieve en speelse elementen in kunstgras voor kinderdagverblijven

Bij Sports & Playgrass geloven we dat leren door spelen essentieel is voor de ontwikkeling van kinderen. Daarom ontwerpen we ons kunstgras voor kinderdagverblijven met unieke educatieve en speelse elementen die kinderen aanmoedigen om te leren en te verkennen. Onze ontwerpen bevatten een verscheidenheid aan kleuren, vormen, en thema’s die de verbeelding van kinderen prikkelen. Denk aan een kunstgras ‘zee’ met blauwe golven voor rollenspel, of een ‘ruimtelandschap’ met planeten en sterren voor astronomisch leren. Deze ontwerpen zijn niet alleen leuk en visueel stimulerend, maar ondersteunen ook de fysieke ontwikkeling door kinderen uit te nodigen tot rennen, springen en balanceren. Elk element van ons kunstgras kan worden aangepast aan de specifieke educatieve doelen van uw kinderdagverblijf, waardoor een unieke en boeiende leeromgeving ontstaat.

Klantervaringen

9
13-06-23 Aafje en Robert

Fijne opvolging en contact, doen wat ze hebben beloofd

8
13-10-22 Jos de Looijer

Makkelijk bereikbaar, goede ervaring en prima service

10
13-10-22 Dave Bakker

Een prettige communicatie en fijne samenwerking om een nieuwe opbouw te realiseren in de patio van het Cultureel Educatief Centrum in Amsterdam.

10
13-10-22 Ward Boekesteijn (Vitesse)

Top! Snelle service, goede kwaliteit

8
23-06-22 Mattijs, Amstelveen

Een fantastisch veld waar de kinderen al hun energie kwijt kunnen. Erg fijn en vakkundig aangelegd ook nog eens.

9
25-05-22 Neil, Santpoort zuid

Ze hebben heel veel werk verricht in een heel korte tijd met een fantastisch resultaat!

8
19-03-22 Rob, Eersel

De werkzaamheden worden volgens afspraak uitgevoerd, zeer netjes en indien nodig wordt er oplossingsgericht meegedacht.

10
08-03-22 Ron, Nieuwendijk

Fijn bedrijf om mee samen te werken. Ik beveel Sports & Playgrass aan!

10
08-03-22 Wannes, Assebroek

Al jaren werken we samen met Sports & Playgrass voor de aanleg van onze padelvelden en landscaping! Topteams en topwerk!

9
07-03-22 Joeri, Lijnden

Enthousiasme in overvloed en altijd mee denken in de beste oplossingen. Een goede partner die helder communiceert met korte lijnen in de organisatie.

10
18-12-21 Marcel, Baarle-Nassau

Een bedrijf waar je van op aan kunt. Super enthousiast personeel en qua prijs/kwaliteit verhouding erg interessant om zaken mee te doen. Nogmaals dank mannen!

10
15-12-21 Tineke, Leeuwarden

Eindresultaat van de gerealiseerde projecten zijn heel mooi geworden. Harde werkers en oplossingsgericht.

10
14-12-21 Golfplaza BV, Eindhoven

Prettig bedrijf om zaken mee te doen van offerte tot eindproduct. Zeer tevreden met het eindresultaat in al onze winkels!

10
14-12-21 Anita Sanders, Vijfhuizen

Super contact en levering van een prachtige basketbal-court. goede navolging van afspraken, offerte, inmeten en levering. Aanrader!

10
14-12-21 Kelly, Noord Holland

Wij hebben ze ervaren als meedenkend en flexibel. Tevens lossen ze oneffenheden snel op. Wij zijn erg tevreden.

Valdemping in kunstgras voor veilig spel in kinderdagverblijven

Veiligheidsontwerp en speeltoestellen

Bij Sports & Playgrass is de veiligheid van kinderen in kinderdagverblijven onze topprioriteit. Ons kunstgras is daarom specifiek ontworpen met geïntegreerde valdemping, essentieel voor gebieden met speeltoestellen zoals klimrekken, glijbanen en schommels. Deze valdempende lagen, gemaakt van hoogwaardige, schokabsorberende materialen, verminderen de impact van vallen aanzienlijk en dragen bij aan het voorkomen van verwondingen.

Aangepaste valdempingsniveaus

We begrijpen dat de speelbehoeften verschillen per leeftijd en activiteitenniveau van kinderen. Daarom bieden we op maat gemaakte valdempingssystemen, afgestemd op de unieke eisen van uw kinderdagverblijf. Onze experts kunnen een systeem ontwerpen dat voldoet aan zowel de industriestandaarden voor veiligheid als aan de specifieke speelbehoeften van de kinderen in uw instelling.

Duurzaamheid en weerbestendigheid

Ons valdempend kunstgras is ontworpen om duurzaam en weerbestendig te zijn. Het behoudt zijn dempende eigenschappen in alle weersomstandigheden, waardoor kinderen het hele jaar door veilig kunnen spelen. Dit elimineert de gebruikelijke problemen van plassen, modder of gladheid die bij natuurgras kunnen optreden, en garandeert een consistente speelervaring.

Hygiëne en onderhoud

Naast de veiligheid, zorgt ons kunstgras ook voor een hygiënische speelomgeving. Het is eenvoudig te reinigen en te onderhouden, wat helpt bij het verminderen van allergieën en de blootstelling aan vuil en bacteriën – cruciaal in een kinderdagverblijf waar hygiëne en gezondheid voorop staan.

Esthetiek en stimulerende omgeving

Bij het ontwerpen van ons kunstgras houden we niet alleen rekening met veiligheid, maar ook met esthetiek. We bieden een verscheidenheid aan kleuren en texturen die de omgeving niet alleen veiliger maken, maar ook visueel stimulerend en aantrekkelijk voor kinderen. Ons doel is om een omgeving te creëren die kinderen uitnodigt tot leren, spelen en groeien.

Deskundig advies en ondersteuning

Bij Sports & Playgrass bieden we uitgebreide ondersteuning en advies bij het selecteren van het juiste valdempingssysteem voor uw kinderdagverblijf. Ons team staat klaar om u te begeleiden door de beschikbare opties, zodat uw investering in kunstgras maximaal bijdraagt aan een veilige, leuke en leerzame speelervaring voor de kinderen in uw zorg.

Onze werkwijze

Zoals aangegeven komen we het kindvriendelijke kunstgras zelf leggen. Dat zit bij de prijs in. Het is dus niet zo dat wij alleen leveren en dat je daarna nog zelf op zoek moet naar een bedrijf die het kunstgras komt aanleggen. We maken het speelkunstgras op maat zodat het precies past. Elke vorm is mogelijk. Rechthoekig of met een bocht, het kan allemaal. We brengen het keurig aan rond de bankjes en speeltoestellen. Wij vertalen jouw wensen met een goede dosis advies vanuit ons naar een concreet plan. Stapsgewijs ziet onze werkwijze er als volgt uit:

  1. Advies
  2. Kunstgras keuze
  3. Offerte
  4. Plannen aanlegdatum
  5. Realisatie project
  6. Garantie en kunstgras onderhoud

Gedetailleerd installatieproces van kunstgras voor kinderdagverblijven

Bij Sports & Playgrass streven we naar excellentie in elk aspect van ons kunstgrasinstallatieproces voor kinderdagverblijven. Dit begint met een gedetailleerde terreinanalyse waarbij we de specifieke behoeften en uitdagingen van uw locatie in kaart brengen. Vervolgens ontwerpen we een op maat gemaakte oplossing die rekening houdt met factoren zoals bodemgesteldheid, drainage, en zonlichtexpositie. Ons professionele installatieteam gebruikt de nieuwste technieken en apparatuur om ervoor te zorgen dat het kunstgras perfect wordt gelegd, met strakke naden en een egale ondergrond. We richten ons op duurzaamheid en veiligheid, en onze installatie omvat geavanceerde systemen voor waterafvoer om plassen en modder te voorkomen. Na installatie bieden we een uitgebreide gids over onderhoud en zorg voor uw nieuwe kunstgras, zodat het jarenlang in uitstekende staat blijft.

Vragen? Neem contact op

Elke speelplaats is anders. Elk kunstgras voor kinderdagverblijven moet daarom aan jullie specifieke plek voldoen. Wij willen graag samen met jullie bekijken wat jullie wensen zijn en wat er op jullie locatie mogelijk is. Aarzel niet om contact op te nemen of een vrijblijvende offerte aan te vragen. Wij zijn er voor om een goed kunstgrasveld bij jullie kinderdagverblijf aan te brengen waar kinderen volop plezier kunnen hebben. Kunstgras kindvriendelijk en veilig maken: dat is ons doel. Neem contact op via telefoon of e-mail en wie weet kan jullie kinderdagverblijf binnenkort genieten van een mooi nieuw speelterrein!

Ook interessant: kunstgras speelgras aanleggen, kunstgras speeltuinen en kunstgras voor speeltoestellen.

Advies op locatie

Wij komen graag persoonlijk  langs zodat wij bij elke aanvraag, groot of klein, je ter plaatse een geheel vrijblijvend advies kunnen geven. Zo kunnen we de situatie perfect in kaart brengen. Hoe bijzonder of lastig de aanvraag ook lijkt, Sports & Playgrass gaat graag de uitdaging aan om het onmogelijke mogelijk te maken.

Mark Verhagen
Online
Mark Verhagen Adviseur buitendienst
Vraag een brochure aan

Vraag een brochure aan!

Vul onderstaande formulier in om gratis onze brochure aan te vragen

*verplichte velden
Door dit formulier te verzenden ga je akkoord met onze Privacy Policy

Je cookievoorkeuren bij Sports & Playgrass

Beste bezoeker, bij Sports & Playgrass gebruiken we cookies om je de beste ervaring te bieden. Klik op 'Accepteren' als je alle cookies wilt accepteren of pas je voorkeuren aan onder je cookie-instellingen. Dank je wel voor je bezoek!.