Sports&Playgrass
Kunstgras speeltoestel

Kunstgras speeltoestel

Kinderen verdienen een goede én veilige speelplek. Dit kan alleen als de materialen tegen een stootje kunnen, en bovendien veilig en duurzaam zijn. Ons kunstgras voor onder speeltoestellen voldoet aan deze eisen. Het kunstgras slijt niet en voelt zacht aan. Op schoolpleinen zie je vaak tegels. Daar bezeert een kind zich snel aan. Als je natuurgras hebt liggen, ontstaan snel kale zandige plekken, met name recht onder een schommel, glijbaan of op het trapveldje. Na een regenbui wordt een kind ook smerig door de modder.

Met kunstgras onder je speeltoestel voorkom je dit soort problemen. Bovendien is het ook een stuk veiliger. Wij maken altijd gebruik van kunstgras valdemping wanneer we kunstgras aanleggen onder of voor speeltoestellen. Wij willen jou graag helpen om kunstgras onder een speeltoestel te realiseren op je school, sportveld of in je tuin. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. Bekijk ook eens hieronder een greep uit onze gerealiseerde projecten door heel Nederland. Voor meerdere opdrachtgevers hebben we al speeltoestellen voorzien van kunstgras.

Openbare speeltuin, Gouda

In een nieuwbouwwijk in Gouda hebben we deze grote openbare speelplek aangelegd. Onder de speeltoestellen zijn ruime kunstgrasvelden aangelegd. Ook is er met geel kunstgras belijning aangebracht. Onder de klimtoestellen, schommels en glijbaan is valdemping onder het kunstgras gelegd.

Lees meer

Openbare speeltuinen, Waddinxveen   

In een woonwijk in Waddinxveen hebben we deze twee openbare speeltuinen aangelegd. In de kunstgras ondergrond zijn verschillende kleuren verwerkt waardoor het geheel een frisse speelse uitstraling heeft. Bij één speeltuin is er ook een hinkelbaan in het kunstgras gemaakt. Onder de glijbaan, klimtoestellen en schommels is valdemping verwerkt.

Lees meer

Openbare speeltuintjes, Nieuwveen

In een woonwijk in Nieuwveen hebben we deze openbare speelplaatsen aangelegd. Het groene en gekleurde kunstgras vormt een vrolijke ondergrond voor de speeltoestellen. Daarnaast dient het kunstgras als een valdempende ondergrond.

Lees meer

Speeltoestellen Amersfoort

In park Schothorst in Amersfoort hebben we op verschillende locaties in het park outdoor sporttoestellen geïnstalleerd. Ook hierbij is het kunstgras voorzien van een valdempende ondergrond. Het groene kunstgras geeft de sporttoestellen een frisse en professionele uitstraling.

Lees meer

Openbare speeltuin Krimpen aan de Lek

Deze openbare speeltuin is gelegen in een woonwijk. De kunstgras ondervloer geeft het geheel een strakke en rustige uitstraling. Daarnaast vormt het kunstgras een zachte ondergrond voor de speeltoestellen.

Lees meer

Geel kunstgras in Amersfoort

Wij hebben in Amersfoort een speelplek aangelegd met geel kunstgras. Dit is een project in opdracht van Prokuru. De basis was al gereed. Wij hebben alleen de bodem geprofileerd, verdicht en geëgaliseerd. I.v.m. de valhoogte van de speeltoestellen is valdemping aangebracht en vervolgens geel kunstgras Playgrass. Wij leveren diverse soorten kunstgras. Playgrass is zeer geschikt voor […]

Lees meer

Kunstgras speelplek Heeswijk Dinther

In de nieuwbouwwijk Casteelplaets in Heeswijk Dinther hebben wij een kunstgras speelplek aangelegd. De kinderen kunnen nu op een veilige manier spelen op de kunstgras valondergrond.

Lees meer

Speeltuin Alkmaar

Een trend van de laatste jaren is een groene speeltuin met een natuurlijke uitstraling. Bij deze inrichting wordt natuurlijk gras toegepast. Echter ‘overleefd’ dit gras het niet op het schoolplein. Dit komt door het intensieve gebruikt van de spelende kinderen. Een goed alternatief voor dit probleem is kunstgras.

Lees meer

Speeltoestel openbare ruimte

Wij werken regelmatig samen met gemeentes om speelplekken te creëren voor kinderen. In deze woonwijk wonen veel jonge gezinnen dus dit is ideaal als ze een rondje gaan wandelen in de wijk. Onder toeziend van de ouders kunnen kinderen hier lekker even ontspannen/spelen.

Lees meer

Valdemping Renesse

Een valdempende ondergrond rondom een speeltoestel. Vaak wordt er een ‘bakje’ gemaakt van betonbanden, waarin de safetyplaten en het kunstgras worden geinstalleerd. Maar waarom geen ronde vorm rondom het toestel? Wij maken gebruik van een flexibele kantopsluiting, waardoor elke vorm opeens mogelijk is. Zo ervoer ook onze klant in Renesse.

Lees meer

Installatie kunstgras met speeltoestel

Wij bieden diverse extra mogelijkheden tijdens het aanleggen van kunstgras speelgras, denk bijvoorbeeld aan:

Lees meer

Kunstgras rondom speeltoestel

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Bij de aanleg van valondergronden gebruiken wij Saltex PowerPlayground valdemping. Deze valdempingsplaten kunnen wij in drie verschillende diktes leveren. Namelijk 22 mm en bovendien 35 of 45 mm. Tevens kunnen wij je hierbij adviseren. Zodat je bijvoorbeeld de juiste keuze maakt wat betreft valdemping.

Lees meer

Veel opties voor een kunstgras speeltoestel

Bij kunstgras denk je al snel aan een standaard materiaal zonder variatie. Het tegendeel is waar. Wij hebben gekleurd kunstgras in 10+ kleuren! Daar kun je mee afwisselen. We kunnen leveren in elke maat of vorm. We kunnen het kunstgras voor onder het speeltoestel aanpassen aan de ruimte die er is. Wil je een kromming, een bocht of juist een rechthoek? Het is allemaal mogelijk. Samen bespreken we jouw wensen en dat combineren we met ons advies om tot perfect project uit te komen.

Indien gewenst kunnen we lijnen, cijfers of rechthoeken aanbrengen in het kunstgras. Op een schoolplein kun je door lijnen een bepaald stuk afbakenen waar kinderen bijvoorbeeld alleen maar rustig mogen wandelen, terwijl ze andere delen kunnen rennen of voetballen. Wij kunnen het precies aanleggen zoals jij dat wilt. Het kunstgras onder een speeltoestel is in verschillende diktes verkrijgbaar. Ons advies is om het verder aan te vullen met valondergronden. Wij maken gebruik van Saltex PowerPlayground valdemping.

Klantervaringen

9
13-06-23 Aafje en Robert

Fijne opvolging en contact, doen wat ze hebben beloofd

8
13-10-22 Jos de Looijer

Makkelijk bereikbaar, goede ervaring en prima service

10
13-10-22 Dave Bakker

Een prettige communicatie en fijne samenwerking om een nieuwe opbouw te realiseren in de patio van het Cultureel Educatief Centrum in Amsterdam.

10
13-10-22 Ward Boekesteijn (Vitesse)

Top! Snelle service, goede kwaliteit

8
23-06-22 Mattijs, Amstelveen

Een fantastisch veld waar de kinderen al hun energie kwijt kunnen. Erg fijn en vakkundig aangelegd ook nog eens.

9
25-05-22 Neil, Santpoort zuid

Ze hebben heel veel werk verricht in een heel korte tijd met een fantastisch resultaat!

8
19-03-22 Rob, Eersel

De werkzaamheden worden volgens afspraak uitgevoerd, zeer netjes en indien nodig wordt er oplossingsgericht meegedacht.

10
08-03-22 Ron, Nieuwendijk

Fijn bedrijf om mee samen te werken. Ik beveel Sports & Playgrass aan!

10
08-03-22 Wannes, Assebroek

Al jaren werken we samen met Sports & Playgrass voor de aanleg van onze padelvelden en landscaping! Topteams en topwerk!

9
07-03-22 Joeri, Lijnden

Enthousiasme in overvloed en altijd mee denken in de beste oplossingen. Een goede partner die helder communiceert met korte lijnen in de organisatie.

10
18-12-21 Marcel, Baarle-Nassau

Een bedrijf waar je van op aan kunt. Super enthousiast personeel en qua prijs/kwaliteit verhouding erg interessant om zaken mee te doen. Nogmaals dank mannen!

10
15-12-21 Tineke, Leeuwarden

Eindresultaat van de gerealiseerde projecten zijn heel mooi geworden. Harde werkers en oplossingsgericht.

10
14-12-21 Golfplaza BV, Eindhoven

Prettig bedrijf om zaken mee te doen van offerte tot eindproduct. Zeer tevreden met het eindresultaat in al onze winkels!

10
14-12-21 Anita Sanders, Vijfhuizen

Super contact en levering van een prachtige basketbal-court. goede navolging van afspraken, offerte, inmeten en levering. Aanrader!

10
14-12-21 Kelly, Noord Holland

Wij hebben ze ervaren als meedenkend en flexibel. Tevens lossen ze oneffenheden snel op. Wij zijn erg tevreden.

Werkwijze aanleg kunstgras voor onder speeltoestellen

Het installeren van kunstgras bij speeltoestellen is een proces dat precisie en expertise vereist. Onze aanpak verzekert dat het kunstgras niet alleen stevig en veilig ligt, maar ook esthetisch aantrekkelijk is. Wanneer u bij ons kunstgras voor uw speeltoestellen bestelt, omvat onze service alles van advies tot en met de uiteindelijke installatie, wat betekent dat u niet op zoek hoeft te gaan naar extra dienstverleners. Alles wat nodig is voor een prachtig en veilig speelgebied, wordt door ons team geregeld.

Ons proces begint met een grondig advies waarbij we uw specifieke behoeften en de kenmerken van de speelruimte in kaart brengen. Vervolgens helpen we bij de keuze van het juiste kunstgras dat past bij jouw speeltoestellen en de verwachte gebruiksfrequentie. We verstrekken een gedetailleerde offerte die volledig is afgestemd op uw wensen en budget.

Na goedkeuring van de offerte plannen we samen een geschikte aanlegdatum. Ons team van ervaren professionals komt ter plaatse om het project te realiseren, waarbij elk aspect van de installatie, van de ondergrondvoorbereiding tot de nauwkeurige plaatsing en afwerking van het kunstgras, met uiterste zorg wordt uitgevoerd. Wij zorgen ervoor dat de speeltoestellen perfect op het kunstgras worden geplaatst en dat het gehele gebied vakkundig wordt afgewerkt voor een optimale veiligheid en duurzaamheid.

Na de voltooiing van het project, bieden we een uitgebreide garantie en adviseren we over het onderhoud van het kunstgras om de kwaliteit en veiligheid op lange termijn te waarborgen. Ons doel is om een zorgeloze ervaring te bieden, waarbij u vanaf het eerste advies tot na de installatie verzekerd bent van onze expertise en toewijding. Met Sports & Playgrass ben je verzekerd van een professionele aanpak, waarbij elk detail wordt overwogen om een veilige, duurzame en aantrekkelijke speelomgeving te creëren voor kinderen om van te genieten.

Installatie en onderhoud van kunstgras onder speeltoestellen

Wij zijn gespecialiseerd in het leveren en installeren van hoogwaardig kunstgras onder speeltoestellen. Onze vakkundige aanpak garandeert dat elk speeltoestel op kunstgras wordt geplaatst op een stevige en betrouwbare ondergrond. Van de initiële grondwerken tot de uiteindelijke plaatsing van het kunstgras voor onder speeltoestellen, elk detail wordt zorgvuldig overwogen. Na installatie is het behoud van de kwaliteit van uw kunstgras essentieel. Wij bieden uitgebreide onderhoudsinstructies, inclusief advies over regelmatige reiniging en inspecties, om te zorgen dat het kunstgras voor onder speeltoestellen altijd in topconditie is. Ons onderhoudsplan helpt bij het behouden van de veiligheid, esthetiek en levensduur van uw speelgebied, zodat kinderen veilig en zorgeloos kunnen spelen op een altijd groene en uitnodigende ondergrond.

Het belang van valdemping bij kunstgras onder speeltoestellen:

Valdemping is een cruciaal aspect bij het installeren van kunstgras onder speeltoestellen. Bij Sports & Playgrass bieden we geavanceerde valdempingsoplossingen aan die integreren met ons kunstgras voor onder speeltoestellen, om zo een veilige speelomgeving te creëren. Deze valdempende lagen zijn speciaal ontworpen om de impact van vallen te absorberen, waardoor de veiligheid van kinderen die spelen op speeltoestellen op kunstgras aanzienlijk wordt verhoogd. Wij houden rekening met factoren zoals de hoogte van de speeltoestellen en de intensiteit van het gebruik bij het adviseren van de optimale valdemping voor uw specifieke situatie.

Onze valdempende producten voldoen aan strenge veiligheidsnormen en zorgen voor een zachte, veerkrachtige ondergrond die essentieel is voor elk speelgebied. Door te kiezen voor onze geïntegreerde valdemping samen met ons kunstgras voor onder speeltoestellen, investeert u in de veiligheid en het welzijn van spelende kinderen, terwijl u ook zorgt voor een esthetisch aantrekkelijke speelomgeving.

Neem vrijblijvend contact op

Elke speelterrein en elke tuin is anders. Daarom is het goed om eerst contact met ons op te nemen, zodat je precies weet wat we kunnen betekenen voor jouw specifieke situatie. We leggen het graag uit, want we gaan enkel voor tevreden klanten. Wat nog belangrijker is: wij gaan voor een veilige speelplek voor de kinderen, waar ze met veel plezier kunnen spelen en ravotten. Als we dat niet voor elkaar krijgen, zijn we zelf niet tevreden. Wij hebben jarenlange ervaring met de aanleg van kunstgras bij speeltoestellen. Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Dan kunnen de kinderen binnenkort genieten van een mooie ondergrond van kunstgras op hun speelterrein!

Ook interessant: kunstgras speelgras, kunstgras in speeltuinen en kunstgras voor kinderdagverblijven.

Advies op locatie

Wij komen graag persoonlijk  langs zodat wij bij elke aanvraag, groot of klein, je ter plaatse een geheel vrijblijvend advies kunnen geven. Zo kunnen we de situatie perfect in kaart brengen. Hoe bijzonder of lastig de aanvraag ook lijkt, Sports & Playgrass gaat graag de uitdaging aan om het onmogelijke mogelijk te maken.

Mark Verhagen
Online
Mark Verhagen Adviseur buitendienst
Vraag een brochure aan

Vraag een brochure aan!

Vul onderstaande formulier in om gratis onze brochure aan te vragen

*verplichte velden
Door dit formulier te verzenden ga je akkoord met onze Privacy Policy