Sports&Playgrass
Kunstgras speeltoestel

Kunstgras speeltoestel

Kinderen verdienen een goede én veilige speelplek. Dit kan alleen als de materialen tegen een stootje kunnen, en bovendien veilig en duurzaam zijn. Ons kunstgras voor onder speeltoestellen voldoet aan deze eisen. Het kunstgras slijt niet en voelt zacht aan. Op schoolpleinen zie je vaak tegels. Daar bezeert een kind zich snel aan. Als je natuurgras hebt liggen, ontstaan snel kale zandige plekken, met name recht onder een schommel, glijbaan of op het trapveldje. Na een regenbui wordt een kind ook smerig door de modder.

Met kunstgras onder je speeltoestel voorkom je dit soort problemen. Bovendien is het ook een stuk veiliger. Wij maken altijd gebruik van kunstgras valdemping wanneer we kunstgras aanleggen onder of voor speeltoestellen. Wij willen jou graag helpen om kunstgras onder een speeltoestel te realiseren op je school, sportveld of in je tuin. Vraag vrijblijvend een offerte aan of neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. Bekijk ook eens hieronder een greep uit onze gerealiseerde projecten door heel Nederland. Voor meerdere opdrachtgevers hebben we al speeltoestellen voorzien van kunstgras.

Openbare speeltuintjes, Nieuwveen

In een woonwijk in Nieuwveen hebben we deze openbare speelplaatsen aangelegd. Het groene en gekleurde kunstgras vormt een vrolijke ondergrond voor de speeltoestellen. Daarnaast dient het kunstgras als een valdempende ondergrond.

Lees meer

Speeltoestellen Amersfoort

In park Schothorst in Amersfoort hebben we op verschillende locaties in het park outdoor sporttoestellen geïnstalleerd. Ook hierbij is het kunstgras voorzien van een valdempende ondergrond. Het groene kunstgras geeft de sporttoestellen een frisse en professionele uitstraling.

Lees meer

Openbare speeltuin Krimpen aan de Lek

Deze openbare speeltuin is gelegen in een woonwijk. De kunstgras ondervloer geeft het geheel een strakke en rustige uitstraling. Daarnaast vormt het kunstgras een zachte ondergrond voor de speeltoestellen.

Lees meer

Geel kunstgras in Amersfoort

Wij hebben in Amersfoort een speelplek aangelegd met geel kunstgras. Dit is een project in opdracht van Prokuru. De basis was al gereed. Wij hebben alleen de bodem geprofileerd, verdicht en geëgaliseerd. I.v.m. de valhoogte van de speeltoestellen is valdemping aangebracht en vervolgens geel kunstgras Playgrass. Wij leveren diverse soorten kunstgras. Playgrass is zeer geschikt voor […]

Lees meer

Kunstgras speelplek Heeswijk Dinther

In de nieuwbouwwijk Casteelplaets in Heeswijk Dinther hebben wij een kunstgras speelplek aangelegd. De kinderen kunnen nu op een veilige manier spelen op de kunstgras valondergrond.

Lees meer

Speeltuin Alkmaar

Een trend van de laatste jaren is een groene speeltuin met een natuurlijke uitstraling. Bij deze inrichting wordt natuurlijk gras toegepast. Echter ‘overleefd’ dit gras het niet op het schoolplein. Dit komt door het intensieve gebruikt van de spelende kinderen. Een goed alternatief voor dit probleem is kunstgras.

Lees meer

Speeltoestel openbare ruimte

Wij werken regelmatig samen met gemeentes om speelplekken te creëren voor kinderen. In deze woonwijk wonen veel jonge gezinnen dus dit is ideaal als ze een rondje gaan wandelen in de wijk. Onder toeziend van de ouders kunnen kinderen hier lekker even ontspannen/spelen.

Lees meer

Valdemping Renesse

Een valdempende ondergrond rondom een speeltoestel. Vaak wordt er een ‘bakje’ gemaakt van betonbanden, waarin de safetyplaten en het kunstgras worden geinstalleerd. Maar waarom geen ronde vorm rondom het toestel? Wij maken gebruik van een flexibele kantopsluiting, waardoor elke vorm opeens mogelijk is. Zo ervoer ook onze klant in Renesse.

Lees meer

Installatie kunstgras met speeltoestel

Wij bieden diverse extra mogelijkheden tijdens het aanleggen van kunstgras speelgras, denk bijvoorbeeld aan:

Lees meer

Kunstgras rondom speeltoestel

Veiligheid staat bij ons hoog in het vaandel. Bij de aanleg van valondergronden gebruiken wij Saltex PowerPlayground valdemping. Deze valdempingsplaten kunnen wij in drie verschillende diktes leveren. Namelijk 22 mm en bovendien 35 of 45 mm. Tevens kunnen wij je hierbij adviseren. Zodat je bijvoorbeeld de juiste keuze maakt wat betreft valdemping.

Lees meer

Particuliere speeltuin

Voor deze particuliere tuin hebben wij kunstgras geïnstalleerd rondom het speeltoestel en trampoline.

Lees meer

Klein kunstgras speelveldje

Grote of kleine projecten? Wij gaan de uitdaging nooit uit de weg. Wij willen het project altijd alles uit het project halen zodat alles netjes en zorgvuldig wordt afgerond

Lees meer

Veel opties voor een kunstgras speeltoestel

Bij kunstgras denk je al snel aan een standaard materiaal zonder variatie. Het tegendeel is waar. Wij hebben gekleurd kunstgras in 10+ kleuren! Daar kun je mee afwisselen. We kunnen leveren in elke maat of vorm. We kunnen het kunstgras voor onder het speeltoestel aanpassen aan de ruimte die er is. Wil je een kromming, een bocht of juist een rechthoek? Het is allemaal. Samen bespreken we jouw wensen en dat combineren we met ons advies om tot perfect project uit te komen.

Indien gewenst kunnen we lijnen, cijfers of rechthoeken aanbrengen in het kunstgras. Op een schoolplein kun je door lijnen een bepaald stuk afbakenen waar kinderen bijvoorbeeld alleen maar rustig mogen wandelen, terwijl ze andere delen kunnen rennen of voetballen. Wij kunnen het precies aanleggen zoals jij dat wilt. Het kunstgras onder een speeltoestel is in verschillende diktes verkrijgbaar. Ons advies is om het verder aan te vullen met valondergronden. Wij maken gebruik van Saltex PowerPlayground valdemping.

Klantervaringen

9
13-06-23 Aafje en Robert

Fijne opvolging en contact, doen wat ze hebben beloofd

8
13-10-22 Jos de Looijer

Makkelijk bereikbaar, goede ervaring en prima service

10
13-10-22 Dave Bakker

Een prettige communicatie en fijne samenwerking om een nieuwe opbouw te realiseren in de patio van het Cultureel Educatief Centrum in Amsterdam.

10
13-10-22 Ward Boekesteijn (Vitesse)

Top! Snelle service, goede kwaliteit

8
23-06-22 Mattijs, Amstelveen

Een fantastisch veld waar de kinderen al hun energie kwijt kunnen. Erg fijn en vakkundig aangelegd ook nog eens.

9
25-05-22 Neil, Santpoort zuid

Ze hebben heel veel werk verricht in een heel korte tijd met een fantastisch resultaat!

8
19-03-22 Rob, Eersel

De werkzaamheden worden volgens afspraak uitgevoerd, zeer netjes en indien nodig wordt er oplossingsgericht meegedacht.

10
08-03-22 Ron, Nieuwendijk

Fijn bedrijf om mee samen te werken. Ik beveel Sports & Playgrass aan!

10
08-03-22 Wannes, Assebroek

Al jaren werken we samen met Sports & Playgrass voor de aanleg van onze padelvelden en landscaping! Topteams en topwerk!

9
07-03-22 Joeri, Lijnden

Enthousiasme in overvloed en altijd mee denken in de beste oplossingen. Een goede partner die helder communiceert met korte lijnen in de organisatie.

10
18-12-21 Marcel, Baarle-Nassau

Een bedrijf waar je van op aan kunt. Super enthousiast personeel en qua prijs/kwaliteit verhouding erg interessant om zaken mee te doen. Nogmaals dank mannen!

10
15-12-21 Tineke, Leeuwarden

Eindresultaat van de gerealiseerde projecten zijn heel mooi geworden. Harde werkers en oplossingsgericht.

10
14-12-21 Golfplaza BV, Eindhoven

Prettig bedrijf om zaken mee te doen van offerte tot eindproduct. Zeer tevreden met het eindresultaat in al onze winkels!

10
14-12-21 Anita Sanders, Vijfhuizen

Super contact en levering van een prachtige basketbal-court. goede navolging van afspraken, offerte, inmeten en levering. Aanrader!

10
14-12-21 Kelly, Noord Holland

Wij hebben ze ervaren als meedenkend en flexibel. Tevens lossen ze oneffenheden snel op. Wij zijn erg tevreden.

Werkwijze aanleg kunstgras voor onder speeltoestellen

Het aanbrengen van kunstgras bij speeltoestellen moet vakkundig gebeuren. Wij doen dat voor je. We zorgen ervoor dat het stevig ligt, dat de speeltoestellen op het kunstgras gezet worden en dat het geheel netjes wordt afgewerkt. Als je bij ons kunstgras bij je speeltoestel bestelt, zit het leggen inbegrepen. Je hoeft dus niet apart op te zoek naar een bedrijf hiervoor. Bij ons ben je in één keer klaar. Stapsgewijs ziet onze werkwijze er als volgt uit:

  1. Advies
  2. Kunstgras keuze
  3. Offerte
  4. Plannen aanlegdatum
  5. Realisatie project
  6. Garantie en kunstgras onderhoud

Neem vrijblijvend contact op

Elke speelterrein en elke tuin is anders. Daarom is het goed om eerst contact met ons op te nemen, zodat je precies weet wat we kunnen betekenen voor jouw specifieke situatie. We leggen het graag uit, want we gaan enkel voor tevreden klanten. Wat nog belangrijker is: wij gaan voor een veilige speelplek voor de kinderen, waar ze met veel plezier kunnen spelen en ravotten. Als we dat niet voor elkaar krijgen, zijn we zelf niet tevreden. Wij hebben jarenlange ervaring met de aanleg van kunstgras bij speeltoestellen. Neem contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan. Dan kunnen de kinderen binnenkort genieten van een mooie ondergrond van kunstgras op hun speelterrein!

Ook interessant: kunstgras speelgras, kunstgras in speeltuinen en kunstgras voor kinderdagverblijven.

Advies op locatie

Wij komen graag persoonlijk  langs zodat wij bij elke aanvraag, groot of klein, je ter plaatse een geheel vrijblijvend advies kunnen geven. Zo kunnen we de situatie perfect in kaart brengen. Hoe bijzonder of lastig de aanvraag ook lijkt, Sports & Playgrass gaat graag de uitdaging aan om het onmogelijke mogelijk te maken.

Mark Verhagen
Online
Mark Verhagen Adviseur buitendienst
Vraag een brochure aan

Vraag een brochure aan!

Vul onderstaande formulier in om gratis onze brochure aan te vragen

*verplichte velden
Door dit formulier te verzenden ga je akkoord met onze Privacy Policy