Sports&Playgrass
Kunstgras voor scholen

Kunstgras voor scholen

Op scholen wordt intensief buiten gespeeld. Veel scholen hebben nog steeds natuurgras. Door het intensieve gebruik is het natuurgras snel in slechte staat. Iedereen kent het, een zandbak in plaats van grasveld bij of naast school. Natuurgras kost ook veel tijd en geld qua onderhoud. Kunstgras is hierdoor de ideale oplossing voor scholen. Ongeacht het weer is het kunstgras op school ook altijd bespeelpaar en het ziet er ook verzorgd uit. Dit laatste wekt vertrouwen bij de ouders. Als school kun je er ook nog voor kiezen om een multifunctioneel sportveld aan te leggen. Door de aanleg van verschillende belijningen is het kunstgrasveld geschikt voor verschillende sporten zoals voetbal, hockey en basketbal.

Wij creëren graag een veilige speelomgeving voor kinderen op het schoolplein. Bij ons ben je daarom aan het juiste adres wanneer je op zoek bent naar kunstgras voor op school. We zorgen voor een kunstgras mat op maat die geheel aan jouw wensen voldoet en die is voorzien ons advies. Wij hebben jarenlang ervaring en hierdoor kunnen wij de gewenste kwaliteit waarborgen. Wij werken door heel Nederland en België, in opdracht voor zowel particulieren als bedrijven. Neem voor meer informatie contact met ons op of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Sportveld schoolplein Barendrecht

Dit grote sportveld is aangelegd bij een school in Barendrecht. De school heeft gekozen voor een ruim kunstgras sportveld op het schoolplein. De omheining heeft een deur en is aan de bovenkant afgedekt door een zwart net dat er voor zorgt dat er geen ballen kunnen ontsnappen. 

Lees meer

Kunstgras speelheuvels speelplek Nuenen

Bij een openbare speelplek in Nuenen hebben wij verschillende kunstgras speelheuvels met hoogtes van 1-1,5 meter aangelegd. Door het intensief bespelen van speelheuvels worden deze vaak kaal doordat het gras verdwijnt en daarom is kunstgras ideaal. Het heeft weinig onderhoud nodig en de kinderen zullen altijd op een groene heuvel kunnen spelen.

Lees meer

Kunstgras schoolplein

Wij realiseren veilige en duurzame speelomgevingen voor kinderen op schoolpleinen. Wij werken dagelijks aan kunstgras schoolpleinen. In verkoop, aanleg en onderhoud. Wij hebben al vele kunstgras valondergronden op schoolpleinen geïnstalleerd. Kunstgras is dan ook dé ideale ondergrond om op te spelen dankzij een hoge slijtvastheid.

Lees meer

Kunstgras babybox Schijndel

In Schijndel hebben wij een mooie babybox met kunstgras, paaltjes, bloemen en spiegels gemaakt.  Een veilig speelhoekje voor de allerkleinsten van deze BSO.

Lees meer

Speeltoestel schoolplein

Wij kunnen een schoolplein voorzien een een veilige valondergrond waardoor kinderen veilig kunnen spelen. Naast de veilige valondergrond monteren wij tegenwoordig ook zelf de speeltoestellen. Zo hadden we alles onder in een dak en word je geheel ontzorgd bij je project

Lees meer

Schoolplein Brussel

De leerlingen van deze school in Brussel gaan sinds kort met nog meer plezier de pauze in. Het schoolplein is naast de al bestaande belijningen, afgezette speelveldjes en zitjes door ons voorzien van stroken en vlakken kunstgras. In samenwerking met de school hebben we gewerkt aan het ontwerp en de inrichting van het groen. Het […]

Lees meer

Schoolplein Brussel

Onder al deze nieuwe speeltoestellen hebben wij kunstgras met valdemping mogen plaatsen.

Lees meer

Trapveldje basisschool Schiedam

In Schiedam hebben wij een trapveldje bij een basisschool aangelegd. Op deze basisschool in Schiedam wordt er in de pauzes graag een balletje getrapt. Om de veiligheid van de andere kinderen te bewaken besloot de school om een trapveldje aan te laten leggen. Zoals je ziet mochten wij het kunstgras met belijning verzorgen. Nu kunnen […]

Lees meer

Schoolplein Alphen aan den Rijn

Twee plekken kunstgras op dit schoolplein in Alphen a/d Rijn. We bekleedden wederom een speelbuis met kunstgras. Zonder plooien of zichtbare naden. Voor vakwerk moet u dus zijn bij Sports & Playgrass!

Lees meer

Schoolplein Alphen aan den Rijn

Nieuwe speeltoestellen vragen om een nieuwe ondergrond! Op dit schoolplein in Alphen aan den Rijn plaatsten wij het kunstgras inclusief valdemping waardoor kinderen weer veilig kunnen spelen.

Lees meer

Speelheuvel schoolplein Zevenhuizen

Dit schoolplein in Zevenhuizen is een mooie speelheuvel rijker. Een mooie, relatief goedkope speeloplossing. Lekker klimmen, klauteren en kruipen. De kinderen vinden het geweldig! Wij danken eXterum speelconcepten voor de mooie opdracht.

Lees meer

Speelheuvel Den Haag

Sports & Playgrass heeft een speelheuvel in Den Haag aangelegd. Wat ooit een grasheuvel was op het schoolplein van dit kinderdagverblijf in Den Haag, was de laatste tijd niet veel anders dan een zandheuvel. Met slecht weer zelfs een grote modderpoel. Opnieuw inzaaien bracht niet het gewenste effect, waardoor kunstgras in beeld kwam. Wij gebruikten […]

Lees meer

Voordelen van kunstgras op scholen

Een groene schoolomgeving is voor veel ouders en kinderen erg belangrijk. Steeds meer scholen kiezen voor kunstgras in plaats van echt gras. Kunstgras heeft namelijk een sterke vezel en is daardoor een zeer geschikte ondergrond. Door te kiezen voor kunstgras voor op scholen kies je voor mooi groen gras, dat ontzettend stevig én slijtvast is. Kunstgras is goedkoper in onderhoud dan normaal gras. Kunstgras hoeft namelijk nooit gemaaid of gesproeid te worden. Bovendien wordt kunstgras nooit modderig of drassig. Kunstgras is dan ook dé ideale ondergrond om op te spelen, ook dankzij een hoge slijtvastheid. Op deze manier kunnen de leerlingen het hele jaar op de grasmat spelen. Wij adviseren wel om te kiezen voor kwaliteit. Op schoolpleinen wordt namelijk intensief gespeeld door de kinderen. Op deze manier heb je een stuk langer plezier van het kunstgras op het schoolplein.

Kunstgras valdemping op school

Met ons team van vakmensen geven wij je oude schoolplein een complete make-over. En dat binnen een paar dagen! Kinderen zijn gek op felle kleuren. Daarom is ons kunstgras voor scholen ook verkrijgbaar in diverse kleuren, zoals geel, blauw of rood. We noemen dit ook wel gekleurd kunstgras. Ook is het mogelijk om verschillende vormen of belijning in het kunstgras te creëren of zelfs een eigen logo. Ook kunnen we er zoals eerder genoemd een multifunctioneel sportveld van maken door te spelen met de belijning op het veld waardoor het kunstgras op het schoolplein gebruikt kan worden voor verschillende sporten.

Veiligheid staat bij ons erg hoog in het vaandel. Daarom gebruiken wij voor kunstgras voor scholen het kwaliteitsproduct Safetygrass. Safetygrass zorgt voor een valdempende ondergrond. Het voelt relatief zacht aan wat een voordeel is bij contact met de huid. Door te kiezen voor het juiste type kunstgras in combinatie met valdemping, voldoe je aan de vereisten en voorkom je ernstige valpartijen en letsel bij de kinderen. Safetygrass noemen we ook wel valdemping kunstgras.

Klantervaringen

8
13-10-22 Jos de Looijer

Makkelijk bereikbaar, goede ervaring en prima service

10
13-10-22 Dave Bakker

Een prettige communicatie en fijne samenwerking om een nieuwe opbouw te realiseren in de patio van het Cultureel Educatief Centrum in Amsterdam.

10
13-10-22 Ward Boekesteijn (Vitesse)

Top! Snelle service, goede kwaliteit

8
23-06-22 Mattijs, Amstelveen

Een fantastisch veld waar de kinderen al hun energie kwijt kunnen. Erg fijn en vakkundig aangelegd ook nog eens.

9
25-05-22 Neil, Santpoort zuid

Ze hebben heel veel werk verricht in een heel korte tijd met een fantastisch resultaat!

8
19-03-22 Rob, Eersel

De werkzaamheden worden volgens afspraak uitgevoerd, zeer netjes en indien nodig wordt er oplossingsgericht meegedacht.

10
08-03-22 Ron, Nieuwendijk

Fijn bedrijf om mee samen te werken. Ik beveel Sports & Playgrass aan!

10
08-03-22 Wannes, Assebroek

Al jaren werken we samen met Sports & Playgrass voor de aanleg van onze padelvelden en landscaping! Topteams en topwerk!

9
07-03-22 Joeri, Lijnden

Enthousiasme in overvloed en altijd mee denken in de beste oplossingen. Een goede partner die helder communiceert met korte lijnen in de organisatie.

10
18-12-21 Marcel, Baarle-Nassau

Een bedrijf waar je van op aan kunt. Super enthousiast personeel en qua prijs/kwaliteit verhouding erg interessant om zaken mee te doen. Nogmaals dank mannen!

10
15-12-21 Tineke, Leeuwarden

Eindresultaat van de gerealiseerde projecten zijn heel mooi geworden. Harde werkers en oplossingsgericht.

10
14-12-21 Golfplaza BV, Eindhoven

Prettig bedrijf om zaken mee te doen van offerte tot eindproduct. Zeer tevreden met het eindresultaat in al onze winkels!

10
14-12-21 Anita Sanders, Vijfhuizen

Super contact en levering van een prachtige basketbal-court. goede navolging van afspraken, offerte, inmeten en levering. Aanrader!

10
14-12-21 Kelly, Noord Holland

Wij hebben ze ervaren als meedenkend en flexibel. Tevens lossen ze oneffenheden snel op. Wij zijn erg tevreden.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken

Sports & Playgrass is dé specialist in het verkopen, aanleggen én onderhouden van kunstgras voor scholen. Jouw (droom)project wordt gerealiseerd door een vakkundig, ervaren aanlegteam en je wordt geheel van A tot Z ontzorgd. Wil je graag een kunstgrasveld voor school? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Het is ook mogelijk om direct een offerte aan te vragen. Door vakkundig en consequent onderhoud kan de levensduur van het kunstgras voor scholen aanzienlijk verlengd worden. Je kunt dit zelf doen maar we bieden ook verschillende onderhoudspakketten aan. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Ook interessant: kunstgras voor kinderdagverblijven, kunstgras voor schoolpleinen, kunstgras voor speeltuinen en kunstgras voor onder speeltoestellen.

Advies op locatie

Wij komen graag persoonlijk  langs zodat wij bij elke aanvraag, groot of klein, je ter plaatse een geheel vrijblijvend advies kunnen geven. Zo kunnen we de situatie perfect in kaart brengen. Hoe bijzonder of lastig de aanvraag ook lijkt, Sports & Playgrass gaat graag de uitdaging aan om het onmogelijke mogelijk te maken.

Mark Verhagen
Online
Mark Verhagen Adviseur buitendienst
Vraag een brochure aan

Vraag een brochure aan!

Vul onderstaande formulier in om gratis onze brochure aan te vragen

*verplichte velden
Door dit formulier te verzenden ga je akkoord met onze Privacy Policy