Kunstgras fitness

Bent u op zoek naar een goede kunstgras fitness sportvloer?

Wij hebben jarenlange ervaring met de aanleg van zowel in- als outdoor kunstgras sportvloeren bij bijvoorbeeld sportscholen, fitnesscentrums en fysiopraktijken. Een kunstgras sportvloer is bovendien ideaal voor power sleds, fitness, bootcamp of bij revalidatie. Bij outdoor gebruik zorgt Sports & Playgrass altijd eerst voor een stabiele onderbouw voordat het kunstgras wordt gelegd. Maar bij indoor projecten kan het kunstgras rechtstreeks geïnstalleerd worden op een egale ondervloer of betonvloer.

De voordelen van een in- en outdoor kunstgras sportvloer

 • Het kunstgras is van hoge kwaliteit en dus goed bestendig tegen dagelijks en intensief gebruik
 • Slijtvaste oplossing voor zowel in- als outdoor sporten
 • Geschikt voor zware apparaten, gewichten en banden
 • Lange levensduur
 • Weinig onderhoud en dus nooit meer maaien bij toepassing buitenterrein

Kunstgras maatwerk

Bij Sports & Playgrass leveren wij ook kunstgras sprint-of runningtracks. Dit zorgt voor een extra sportief element bij de kunstgras sportvloer. Een runningtrack kan voor vele oefeningen gebruikt worden. In onze bedrijfshal in Geffen maken wij kunstgras sprint- of running tracks. Deze worden vooraf gemaakt en op locatie in het kunstgras ingesneden en verlijmt. De kunstgras sportvloer kan ook gepersonaliseerd worden met bijvoorbeeld een bedrijfslogo. Dit zorgt voor een persoonlijke uitstraling van uw kunstgras fitness sportvloer. Wij  gebruiken vaak het type kunstgras Invention, vanwege de slijtvaste en oersterke eigenschappen. Naast de kleur groen is dit type kunstgras bijvoorbeeld ook leverbaar in verschillende andere kleuren zoals rood, geel, blauw, wit en zwart.

Altijd de scherpste prijs! 

Vraag via onderstaand formulier geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op, voor het doorspreken van uw wensen en eisen. Aan de hand van dit gesprek ontvangt u vervolgens een passende offerte op maat.


  Koop direct kunstgras voor uw sportschool

  Hieronder vindt u enkele sportscholen die onlangs kozen voor kunstgras als ondergrond voor fitness. Op onze referentiepagina vindt u een compleet overzicht van alle kunstgrasprojecten.

  Kunstgras sportvloer met runningtrack

  Kunstgras sportvloer met runningtrack

  Kunstgras outdoor fitness Berghem

  Kunstgras outdoor fitness Berghem

  Outdoor fitness ouderen Castricum

  Outdoor fitness ouderen Castricum

  Kunstgras sportvloer De JIMM Tilburg

  Kunstgras sportvloer De JIMM Tilburg

  Meer referenties bekijken

  Samenwerking met HockeyWerkt

  Meer informatie

  Binnen 24 uur reactie op uw aanvraag!

  OFFERTE DIRECT AANVRAGEN

  Het voordeel van de specialist:

  • Bij ieder project vrijblijvend advies op locatie;
  • Altijd de scherpste prijs, all in;
  • Hoge kwaliteit kunstgras van Europese fabrikant;
  • Enkel gecertificeerde en veilige producten;
  • Aanleg door professionele vakmensen.
  Ontdek de werkwijze van Sports & Playgrass

  Vrijblijvend advies op locatie

  Bij elke aanvraag, groot of klein, komen wij geheel vrijblijvend langs op locatie voor advies. Tijdens dit bezoek tonen we de diverse kunstgrassoorten en adviseren wij u over de mogelijkheden. Kort na ons bezoek ontvangt u een specifieke offerte, waarin alle kosten los worden benoemd. Door deze transparante werkwijze weet u precies wat u aan ons heeft.