Sports&Playgrass
Fitness

Fitness

Ben je op zoek naar een goede kunstgras fitness sportvloer? Wij hebben jarenlange ervaring met de aanleg van zowel in- als outdoor kunstgras sportvloeren bij bijvoorbeeld sportscholen, fitnesscentrums en fysiopraktijken. Een kunstgras sportvloer is bovendien ideaal voor power sleds, fitness, bootcamp of bij revalidatie. Bij outdoor gebruik zorgt Sports & Playgrass altijd eerst voor een stabiele onderbouw voordat het kunstgras wordt gelegd. Maar bij indoor projecten kan het kunstgras rechtstreeks geïnstalleerd worden op een egale ondervloer of betonvloer.

De voordelen van een in- en outdoor kunstgras sportvloer

Fitness Zwolle

In opdracht van Gorilla Grip B.V. hebben wij een valondergrond aangelegd. Bekijk hieronder hoe dit project tot stand is gekomen:

Lees meer

Powerhill Didam

In opdracht van Joosten kunststoffen hebben wij een Powerhill van 450m2 aangelegd. Met een powerhill wordt onder andere de kracht en de explosiviteit van de beenspieren geoefend. Niet alleen de atletiek sport maakt hiervan gebruikt. We merken dat ook andere sportverenigingen hier steeds meer gebruik van maken. De soort kunstgrasmat die we hebben gebruikt is […]

Lees meer

JWF Kazerne Assen

Voor onze opdrachtgever Zoneparc BV realiseerden wij in 2022 deze speelplek op de JWF Kazerne in Assen. Van een grasveld tot een kunstgrasvloer, alles in eigen beheer. Enkel voor het plaatsen van het Calisthenics toestel maakten we gebruik van een montagepartner.

Lees meer

Sportschool Beverwijk

In opdracht van Friar Sports Flooring mochten wij bij R-Gym in Beverwijk een kunstgras sportvloer realiseren. Op deze locatie brachten we niet één, maar twee sprinttracks aan. Direct naast elkaar. Zo kunnen twee sporters het tegen elkaar opnemen in een fysieke strijd qua kracht, balans en snelheid!

Lees meer

Crossfit Den Helder

Van personal training in de buitenlucht, naar een échte eigen indoor locatie. Get Fit Bootcamp uit Den Helder realiseerde deze droom. Wij hadden de eer om de hele hal te voorzien van een kunstgrasvloer. Waardoor de sporters meer comfort mogen ervaren. Om het helemaal af te maken en de uitbaters nog meer mogelijkheden te geven, […]

Lees meer

Speedladder

Voor onze speedladder hebben we twee standaard uitvoeringen. Maar we kunnen dit ook helemaal naar je eigen huisstijl vertalen. Denk hierbij aan typografie of je eigenlogo in je speedladder. Daarnaast hebben we ook diverse mogelijkheden met (gekleurde) belijningen. Uiteraard kunnen we de speedladders

Lees meer

Kunstgras outdoor fitness Berghem

Voor fitness4all in Berghem hebben wij in opdracht van VrienDD, een kunstgras outdoor fitness sportvloer aangelegd. Door de combinatie van blauw en rood kunstgras met het bedrijfslogo is het een echte eyecatcher geworden bij de ingang. De fysiotherapeuten maken graag gebruik van de kunstgras sportvloer.

Lees meer

Team Eijzenga Berlikum

Helemaal in het hoge Noorden van ons land bevindt zich Team Eijzenga. Een gedreven groep van sportieve mensen die een prachtige sportschool hebben gerealiseerd. De sportschool is gevestigd en een oude loods, wat het een unieke ‘underground’ beleving geeft. Om de kale betonvloer toch wat meer uitstraling te geven, hebben wij een deel mogen voorzien […]

Lees meer

Kunstgras sportvloer

Een kunstgras sportvloer is voor zowel buiten als binnen ideaal. Hier hebben we een kunstgras sportvloer aanleged bij een fitnesscentrum. Bekijk hieronder de voordelen van een indoor kunstgras sportvloer Het kunstgras is van hoge kwaliteit en dus goed bestendig tegen dagelijks en intensief gebruik Slijtvaste oplossing voor zowel in- als outdoor sporten Geschikt voor zware […]

Lees meer

Kunstgras bedrijfslogo Sportschool Noordhoek

Bij dé sportschool van Noordhoek, Loods of Gainz, hebben wij binnen kunstgras aangelegd met in het midden hun bedrijfslogo. Weer een mooi staaltje vakwerk afgeleverd door onze vakmannen.

Lees meer

Kunstgras buitenfitness en Calisthenics Oosterhesselen

Bij sportcentrum Oosterhesselen hebben wij in samenwerking met Gorillagrip een kunstgras buitenfitness aangelegd van bijna 300 vierkante meter! Bij deze buitenfitness zijn Calisthenics toestellen geplaatst. Hiermee train je met je eigen lichaamsgewicht als weerstand. Door op deze manier te trainen vergroot je spierkracht, spiermassa, mobiliteit/flexibiliteit en uithoudingsvermogen.

Lees meer

Kunstgras outdoor sportveld Oranjekazerne Schaarsbergen

In opdracht van de Obstacle company hebben wij bij de Oranjekazerne van de luchtmobiele bridgade, een warming-up area aangelegd van maar liefst 700 m² kunstgras. We zijn begonnen met de grondwerkzaamheden van de bodem, het profileren, verdichten en egaliseren. Vervolgens is het kunstgras gelegd en hebben we als extra sportelement 5 speedladders in de kunstgrasmat […]

Lees meer

Kunstgras sportvloeren fitness Berltsum

In opdracht van team Eijzenga in Berltsum hebben wij diverse kunstgras sportvloeren t.b.v. fitness aangelegd inclusief een sprinttrack.

Lees meer

Kunstgras sportvloer met runningtrack

Bij een fysiopraktijk in Nieuwerkerk aan den Ijssel hebben wij een kunstgras sportvloer aangelegd. Als extra sportelementen hebben wij ook nog een kunstgras runningtrack en agilitydots aangebracht. Met beide elementen kunnen diverse sport- en revalidatieoefeningen uitgevoerd worden.

Lees meer

Outdoor kunstgras sportveld fysio Meerssen

Bij een fysiopraktijk in Meerssen, is dit outdoor kunstgras sportveld aangelegd. Het sportveld is geschikt voor verschillende trainingen en revalidatie.

Lees meer

Outdoor kunstgras fitness sportvloer Beetsterzwaag

Wij hebben in Beesterzwaag een outdoor kunstgras fitness sportvloer aangelegd. Dit was in opdracht van VrienDD B.V. Bij dit project is door ons ook het fitnesstoestel geplaatst. Buiten fitness wordt steeds populairder. De mensen uit de omgeving kunnen nu naar hartenlust buiten in de frisse lucht sporten.

Lees meer

Kunstgras runningtrack Dwingeloo

Wij hebben een kunstgras runningtrack in Dwingeloo gerealiseerd. Dit is een  mooie toevoeging  van de fitness sportvloer. in de sportschool. De leden van deze sportclub kunnen er nu weer volop tegenaan!

Lees meer

Kunstgras fitness sportvloer Beverwijk

Bij een sportschool in Beverwijk hebben wij op de benedenverdieping een kunstgras fitness sportvloer aangelegd. Nadat de klant tevreden was over de werkzaamheden op de bovenverdieping zijn wij ook weer voor deze opdracht benaderd. Het is een slijtvaste kunstgrasmat met meteraanduidingen voor de loopoefeningen.

Lees meer

Kunstgras sprinttrack Zoetermeer

Voor een sportschool in Zoetermeer hebben wij een prachtige kunstgras sprinttrack gemaakt. Het gaat hier om een mat van 10×1 meter van stevig kunstgras. Kunstgras is een slijtvast materiaal. Dit is geen overbodige luxe aangezien de sporters aan crossfit doen!

Lees meer

Outdoor kunstgras fitness sportvloer de Bunk’r Rotterdam

We kwamen in contact met sportschool de Bunk’r in Rotterdam toen zij bezig waren met de inrichting van hun buitenruimte. Wij hebben in de opstartfase meegedacht en geadviseerd. Vervolgens hebben wij het prachtige idee mogen uitvoeren, een outdoor kunstgras fitness sportvloer. We hebben het gehele terrein voorzien van kunstgras met rondom een runningtrack, valdempende ondergronden […]

Lees meer

kunstgras runningtrack Apeldoorn

In opdracht van Friar Sports Flooring hebben we een kunstgras runningtrack aangelegd in een sportschool in Apeldoorn. Omdat er intensief gebruik van zal worden gemaakt hebben we voor deze mat slijtvast kunstgras gebruikt. Het is Eeen kleurrijke toevoeging aan deze sportschool!

Lees meer

Kunstgras runningtrack

Voor een sportschool in Hasselt (België) hebben wij een kunstgras runningtrack geleverd en geïnstalleerd. Deze klant koos voor rood kunstgras maar andere kleuren zijn ook mogelijk.

Lees meer

kunstgras runningtrack Utrecht

In opdracht van Friar Sports Flooring realiseerden wij deze kunstgras Runningtrack. Een slijtvaste kunstgrasvloer, geschikt voor crossfit, met afstandbepalingen en motiverende teksten. ‘Start’, ‘Halfway’, en ‘You’re Deducated’. Deducated? Jazeker, een samenvoeging van ‘education’ en ‘dedication’, naar de naam van deze sportschool. Wij danken FriarFlooring voor weer een mooie opdracht!

Lees meer

Indoor sportschool Beverwijk

Bij een indoor sportschool Beverwijk hebben wij een indoor kunstgras sportveld aangelegd. Met als eyecatcher ons eigen logo.

Lees meer

Kunstgras fitness sportvloer Luik

In Luik hebben wij een kunstgras fitness sportvloer aangelegd. Deze gemeente wil graag meer bewegen stimuleren. De fitnesstoestellen zijn geplaatst door OFS. Wij wensen alle gebruikers veel fijne sportuurtjes toe!

Lees meer

Kunstgras sportvloer Beverwijk

In opdracht van Friar Sports Flooring uit Damwoude kregen wij de vraag om een kunstgras fitnessvloer aan te leggen in Beverwijk. Compleet inclusief twee runningtracks. Deze zijn ingesneden en verlijmd zodat ze er permanent in blijven zitten. Dit kunstgrastype is geschikt voor zware belasting van onder andere Crossfit. Wij wensen deze sportschool veel fijne sportieve […]

Lees meer

Indoor kunstgras sportvloer Beverwijk

In opdracht van Fiberplast Circulair BV hebben wij een kunstgras sportvloer aangelegd met twee sprinttracks. Ook op de vorige locatie van RGym legde wij een gelijkwaardige vloer aan.

Lees meer

Indoor kunstgras runningtrack

Deze traditioneel groene kunstgras runningtrack hebben we in opdracht van Fiberplast Circulair aangelegd in een sportschool.

Lees meer

Kunstgras buiten fitness Nistelrode

Sporten in de buitenlucht is supergezond! In deze wijk in Nistelrode kunnen de bewoners vanaf nu fanatiek gebruik maken van dit fitness rek. Wij verzorgden het kunstgras met valdemping, zodat het sporten ook veilig is. Met het oog op het lekkere weer dat eraan zit te komen, zal dit zeker van pas komen voor sporters […]

Lees meer

Sportveld met sprint track Elburg

In Elburg hebben wij een kunstgras veld geinstalleerd met daarin een sprint track die door onze vakmensen met de hand is gemaakt. Dit is gedaan door verschillende groenen stukken kunstgras uit te snijden en deze met de op maat gesneden witte stukken op te vullen.

Lees meer

Outdoor fitness ouderen Castricum

In Castricum hebben wij voor de ouderen een kunstgras sportvloer aangelegd. Een ruimte die geschikt is voor hun dagelijkse portie gezonde beweging. Bewegen in de gezonde buitenlucht en omgeven worden in een mooie bosrijke omgeving, wie wil dat nu niet? Voor extra oefeningen hebben wij enkele belijning en figuren in de kunstgrasmat aangebracht.

Lees meer

Kunstgras sportvloer De JIMM Tilburg

Bij de JIMM in Tilburg hebben ze tegenwoordig een mooie zwarte kunstgras sportvloer. In het kunstgras hebben wij het logo verwerkt en nog een sprinttrack. Heeft u een in- of outdoor fitness ruimte en wilt u een slijtvaste goede ondergrond om op te kunnen sporten? Dan is kunstgras een goede keuze!

Lees meer

Outdoor fitness Zone college Doetinchem

Sports & Playgrass kan voor u van A tot Z een ruimte (her)inrichten. Dit project Zone college in Doetinchem is daar een mooi voorbeeld van. Hier hebben wij naast een kunstgras pannakooi ook de overige ruimte opnieuw heringericht. We hebben een gedeelte met graszoden aangelegd, de bestrating vernieuwd met 5 nieuwe zitbanken en op de […]

Lees meer

Kunstgras indoor golf Lochem

Bij een indoor golfruimte in Lochem hebben wij een Kunstgras Putting green aangelegd met een omliggende fringe, een afslagplaats en mooi zwart kunstgras ter decoratie.

Lees meer

Sprinttrack Rotterdam

In Rotterdam hebben wij een kunstgras Sprinttrack binnen in een sporthal aangelegd. De sprinttrack is door onze vakmannen met de hand gemaakt evenals het logo.

Lees meer

Kunstgras maatwerk
Bij Sports & Playgrass leveren wij ook sled tracks, kunstgras sprint-of runningtracks. Dit zorgt voor een extra sportief element bij de kunstgras sportvloer. Een runningtrack kan voor vele oefeningen gebruikt worden. In onze bedrijfshal in Geffen maken wij kunstgras sprint- of running tracks. Deze worden vooraf gemaakt en op locatie in het kunstgras ingesneden en verlijmt. De kunstgras sportvloer kan ook gepersonaliseerd worden met bijvoorbeeld een bedrijfslogo. Dit zorgt voor een persoonlijke uitstraling van je kunstgras fitness sportvloer. Wij gebruiken vaak het type kunstgras Invention, vanwege de slijtvaste en oersterke eigenschappen. Naast de kleur groen is dit type kunstgras bijvoorbeeld ook leverbaar in verschillende andere kleuren zoals rood, geel, blauw, wit en zwart.

Altijd de scherpste prijs!
Vraag geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan. Wij nemen zo snel mogelijk contact met je op, voor het doorspreken van je wensen en eisen. Aan de hand van dit gesprek ontvang je vervolgens een passende offerte op maat.

Veel gestelde vragen

Hoeveel kost een sport of speelveld?
Hier kunnen wij niet direct een eenduidig antwoord op geven. Wij werken namelijk niet met standaarduitvoeringen maar al onze projecten zijn geheel naar wens en op maat.
Moet ik mijn sport of speelveld onderhouden?
Ja, door vakkundig en consequent onderhoud kan de levensduur aanzienlijk verlengd worden. Je kunt dit zelf doen maar we bieden ook verschillende onderhoudspakketten voor aan.
Wat voor kunstgras wordt er gebruikt voor mijn project?
Dat is afhankelijk van het type project. Onze adviseurs komen graag bij je op locatie zodat we de opties kunnen bespreken. Met onze jarenlange ervaring helpen wij je daarom graag met een passend advies
Altijd de scherpste prijs, all in
Hoge kwaliteit kunstgras van Europese fabrikant
Enkel gecertificeerde en veilige producten
Aanleg door professionele vakmensen
Vraag een brochure aan

Vraag een brochure aan!

Vul onderstaande formulier in om gratis onze brochure aan te vragen

*verplichte velden
Door dit formulier te verzenden ga je akkoord met onze Privacy Policy