Sports&Playgrass
Fitness kunstgras voor in- of outdoor

Fitness kunstgras voor in- of outdoor

Ben je op zoek naar goed kunstgras voor een fitness sportvloer? Wij hebben jarenlange ervaring met de aanleg van zowel in- als outdoor fitness kunstgras. Ons kunstgras ligt momenteel al bij diverse sportscholen, fitnesscentra, crossfit locaties en fysiopraktijken door heel Nederland. We hebben diverse referenties hieronder geplaatst, bekijk ze eens voor inspiratie. Fitness kunstgras heeft een licht dempende werking (valdemping kunstgras), waardoor het veel voordelen heeft voor de gewrichten. Een kunstgras sportvloer is daardoor ideaal voor bijvoorbeeld power sleds workouts, HIT trainingen met veel sprongen, bootcamp en revalidatieoefeningen. Voor outdoor zorgen wij altijd eerst voor een stabiele onderbouw, voordat het kunstgras wordt gelegd. Bij indoor projecten kan het fitness kunstgras rechtstreeks geïnstalleerd worden op een egale ondervloer of betonvloer.

Wil je ook kunstgras voor fitness in je sportschool, fitnesscentra of bijvoorbeeld fysiopraktijk? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan. Wij komen graag persoonlijk bij je langs zodat wij ter plaatse een geheel vrijblijvend advies kunnen geven. Zo kunnen we de situatie perfect in kaart brengen. Hoe bijzonder of lastig de aanvraag ook lijkt, wij gaan graag de uitdaging aan om het onmogelijke mogelijk te maken!

Dr. Fitness, Oudsbergen België

In een moderne sportschool in België hebben we een kunstgras sprinttrack als ondervloer gelegd in een zaal voor krachttraining. Het kunstgras is een geschikte ondergrond voor de verschillende indoor krachtoefeningen en de cijfers stimuleren het gebruik van de Power Sled. De klant heeft er voor gekozen om de merknaam van de sponsor van sporttoebehoren in […]

Lees meer

Outdoor calisthenics, ‘s-Hertogenbosch

Bij middelbare school Yuverta Vmbo in ’s-Hertogenbosch hebben we deze outdoor calisthenics met gekleurde kunstgras ondervloer aangelegd. De calisthenics bevindt zich op het schoolplein en is bestemd voor de middelbare scholieren. Het rode kunstgras heeft een sportieve uitstraling en geeft kleur aan het schoolplein. De school heeft er voor gekozen om het schoollogo in het […]

Lees meer

Fitness Zwolle

In opdracht van Gorilla Grip B.V. hebben wij een valondergrond aangelegd. Bekijk hieronder hoe dit project tot stand is gekomen:

Lees meer

Powerhill Didam

In opdracht van Joosten kunststoffen hebben wij een Powerhill van 450m2 aangelegd. Met een powerhill wordt onder andere de kracht en de explosiviteit van de beenspieren geoefend. Niet alleen de atletiek sport maakt hiervan gebruikt. We merken dat ook andere sportverenigingen hier steeds meer gebruik van maken. De soort kunstgrasmat die we hebben gebruikt is […]

Lees meer

JWF Kazerne Assen

Voor onze opdrachtgever Zoneparc BV realiseerden wij in 2022 deze speelplek op de JWF Kazerne in Assen. Van een grasveld tot een kunstgrasvloer, alles in eigen beheer. Enkel voor het plaatsen van het Calisthenics toestel maakten we gebruik van een montagepartner.

Lees meer

Sportschool Beverwijk

In opdracht van Friar Sports Flooring mochten wij bij R-Gym in Beverwijk een kunstgras sportvloer realiseren. Op deze locatie brachten we niet één, maar twee sprinttracks aan. Direct naast elkaar. Zo kunnen twee sporters het tegen elkaar opnemen in een fysieke strijd qua kracht, balans en snelheid!

Lees meer

Crossfit Den Helder

Van personal training in de buitenlucht, naar een échte eigen indoor locatie. Get Fit Bootcamp uit Den Helder realiseerde deze droom. Wij hadden de eer om de hele hal te voorzien van een kunstgrasvloer. Waardoor de sporters meer comfort mogen ervaren. Om het helemaal af te maken en de uitbaters nog meer mogelijkheden te geven, […]

Lees meer

Speedladder

Voor onze speedladder hebben we twee standaard uitvoeringen. Maar we kunnen dit ook helemaal naar je eigen huisstijl vertalen. Denk hierbij aan typografie of je eigenlogo in je speedladder. Daarnaast hebben we ook diverse mogelijkheden met (gekleurde) belijningen. Uiteraard kunnen we de speedladders

Lees meer

Kunstgras outdoor fitness Berghem

Voor fitness4all in Berghem hebben wij in opdracht van VrienDD, een kunstgras outdoor fitness sportvloer aangelegd. Door de combinatie van blauw en rood kunstgras met het bedrijfslogo is het een echte eyecatcher geworden bij de ingang. De fysiotherapeuten maken graag gebruik van de kunstgras sportvloer.

Lees meer

Team Eijzenga Berlikum

Helemaal in het hoge Noorden van ons land bevindt zich Team Eijzenga. Een gedreven groep van sportieve mensen die een prachtige sportschool hebben gerealiseerd. De sportschool is gevestigd en een oude loods, wat het een unieke ‘underground’ beleving geeft. Om de kale betonvloer toch wat meer uitstraling te geven, hebben wij een deel mogen voorzien […]

Lees meer

Kunstgras sportvloer

Een kunstgras sportvloer is voor zowel buiten als binnen ideaal. Hier hebben we een kunstgras sportvloer aanleged bij een fitnesscentrum. Bekijk hieronder de voordelen van een indoor kunstgras sportvloer

Lees meer

Kunstgras bedrijfslogo Sportschool Noordhoek

Bij dé sportschool van Noordhoek, Loods of Gainz, hebben wij binnen kunstgras aangelegd met in het midden hun bedrijfslogo. Weer een mooi staaltje vakwerk afgeleverd door onze vakmannen.

Lees meer

Indoor- en outdoor fitness kunstgras

Ons indoor fitness kunstgras is speciaal ontworpen om elke indoor sportomgeving te verrijken. Verkrijgbaar in diverse maten, past het naadloos in elke sportschool of indoor trainingsfaciliteit. Dit kunstgras, gemaakt van superieur nylon, is niet alleen duurzaam maar ook comfortabel voor intensieve workouts. Zijn unieke samenstelling zorgt ervoor dat het geen UV-bescherming nodig heeft, ideaal voor binnenruimtes waar consistentie van het oppervlak en onderhoudsgemak essentieel zijn.

Aan de andere kant, ons outdoor fitness kunstgras, vervaardigd uit hoogwaardig polyamide, is de perfecte keuze voor elke buitenfitnessruimte. Het is speciaal ontwikkeld om UV-bestendig te zijn, waardoor het kunstgras zijn frisse, groene uitstraling behoudt, zelfs onder blootstelling aan direct zonlicht. Deze duurzaamheid maakt het ideaal voor outdoor fitnesszones, bootcamps en sportvelden, waar een visueel aantrekkelijke en functionele sportvloer essentieel is voor het hele jaar door gebruik.

Voordelen fitness kunstgras sportvloer

De keuze voor kunstgras voor fitness, zowel indoor als outdoor, biedt tal van voordelen die bijdragen aan de effectiviteit en duurzaamheid van je sportfaciliteiten. Hier zijn de belangrijkste voordelen op een rij:

  1. Hoge kwaliteit en duurzaamheid: ons kunstgras is van hoge kwaliteit, ontworpen om weerstand te bieden tegen dagelijks en intensief gebruik. Dit betekent dat het bestand is tegen de voortdurende belasting van sportactiviteiten, wat essentieel is voor fitnessruimtes en sportvelden.
  2. Slijtvastheid: of je nu binnen of buiten traint, ons kunstgras biedt een slijtvaste oplossing. Het behoudt zijn structuur en uiterlijk, zelfs onder zware sportomstandigheden, wat het ideaal maakt voor allerlei soorten fitnessactiviteiten.
  3. Geschikt voor zware apparatuur: dit kunstgras is speciaal ontworpen om bestand te zijn tegen zware fitnessapparatuur, gewichten en banden. Dit betekent dat het niet alleen een veilige, maar ook een functionele ondergrond biedt voor allerlei soorten trainingen.
  4. Lange levensduur: met een lange levensduur is ons fitness kunstgras een kosteneffectieve investering. Het behoudt zijn kwaliteit en functionaliteit over een langere periode, wat resulteert in minder frequent vervangen of repareren.
  5. Onderhoudsarm: een van de grootste voordelen van kunstgras is het minimale onderhoud. Voor buitentoepassingen betekent dit dat je nooit meer hoeft te maaien, wat tijd en moeite bespaart. Het schoonmaken en onderhouden van het kunstgras, zowel binnen als buiten, is eenvoudig en kosteneffectief.

Kortom, het gebruik van kunstgras voor fitness voor je sportvloer biedt een combinatie van duurzaamheid, functionaliteit en onderhoudsgemak, waardoor het een ideale keuze is voor zowel binnen- als buitensportfaciliteiten. Wil je de specifieke voordelen voor jouw situatie verkennen? Neem contact met ons op voor meer informatie of voor het aanvragen van een offerte.

Klantervaringen

9
13-06-23 Aafje en Robert

Fijne opvolging en contact, doen wat ze hebben beloofd

8
13-10-22 Jos de Looijer

Makkelijk bereikbaar, goede ervaring en prima service

10
13-10-22 Dave Bakker

Een prettige communicatie en fijne samenwerking om een nieuwe opbouw te realiseren in de patio van het Cultureel Educatief Centrum in Amsterdam.

10
13-10-22 Ward Boekesteijn (Vitesse)

Top! Snelle service, goede kwaliteit

8
23-06-22 Mattijs, Amstelveen

Een fantastisch veld waar de kinderen al hun energie kwijt kunnen. Erg fijn en vakkundig aangelegd ook nog eens.

9
25-05-22 Neil, Santpoort zuid

Ze hebben heel veel werk verricht in een heel korte tijd met een fantastisch resultaat!

8
19-03-22 Rob, Eersel

De werkzaamheden worden volgens afspraak uitgevoerd, zeer netjes en indien nodig wordt er oplossingsgericht meegedacht.

10
08-03-22 Ron, Nieuwendijk

Fijn bedrijf om mee samen te werken. Ik beveel Sports & Playgrass aan!

10
08-03-22 Wannes, Assebroek

Al jaren werken we samen met Sports & Playgrass voor de aanleg van onze padelvelden en landscaping! Topteams en topwerk!

9
07-03-22 Joeri, Lijnden

Enthousiasme in overvloed en altijd mee denken in de beste oplossingen. Een goede partner die helder communiceert met korte lijnen in de organisatie.

10
18-12-21 Marcel, Baarle-Nassau

Een bedrijf waar je van op aan kunt. Super enthousiast personeel en qua prijs/kwaliteit verhouding erg interessant om zaken mee te doen. Nogmaals dank mannen!

10
15-12-21 Tineke, Leeuwarden

Eindresultaat van de gerealiseerde projecten zijn heel mooi geworden. Harde werkers en oplossingsgericht.

10
14-12-21 Golfplaza BV, Eindhoven

Prettig bedrijf om zaken mee te doen van offerte tot eindproduct. Zeer tevreden met het eindresultaat in al onze winkels!

10
14-12-21 Anita Sanders, Vijfhuizen

Super contact en levering van een prachtige basketbal-court. goede navolging van afspraken, offerte, inmeten en levering. Aanrader!

10
14-12-21 Kelly, Noord Holland

Wij hebben ze ervaren als meedenkend en flexibel. Tevens lossen ze oneffenheden snel op. Wij zijn erg tevreden.

Maatwerk voor fitness kunstgras

Bij Sports & Playgrass leveren wij ook sled tracks en kunstgras sprinttracks. Dit zorgt voor een extra sportief element bij de kunstgras sportvloer. Een kunstgras sprinttrack (ook wel runningtrack genoemd) kan voor veel oefeningen gebruikt worden. In onze bedrijfshal in Geffen maken wij kunstgras sprint- of running tracks. Deze worden dus prefab gemaakt en op locatie in het kunstgras ingesneden en verlijmt. Het fitness kunstgras kan ook gepersonaliseerd worden met bijvoorbeeld een bedrijfslogo. Dit zorgt voor een persoonlijke uitstraling van je kunstgras fitness sportvloer. Wij maken vaak gebruik van het type kunstgras Invention vanwege de slijtvaste en oersterke eigenschappen. Naast de kleur groen is dit type kunstgras bijvoorbeeld ook leverbaar in verschillende andere kleuren, zoals rood, geel, blauw, wit en zwart. Bekijk gerust eens deze pagina over de toepassing van gekleurd kunstgras.

Interesse in kunstgras voor fitness?

Voor een op maat gemaakte oplossing, nodigen we je uit om geheel vrijblijvend een offerte bij ons aan te vragen. Na je aanvraag nemen we snel contact op om je wensen en eisen te bespreken. Dit gesprek is cruciaal voor ons om een offerte te kunnen aanbieden die nauwkeurig aansluit bij jouw behoeften. Daarnaast bieden we de mogelijkheid om persoonlijk langs te komen voor een vrijblijvend adviesgesprek. Tijdens dit bezoek evalueren we de locatie en voorzien we je van gericht advies, zodat we samen de beste kunstgrasoplossing kunnen bepalen. Ons doel is om je te ondersteunen bij elke stap, van offerteaanvraag tot realisatie van je project.

Advies op locatie

Wij komen graag persoonlijk  langs zodat wij bij elke aanvraag, groot of klein, je ter plaatse een geheel vrijblijvend advies kunnen geven. Zo kunnen we de situatie perfect in kaart brengen. Hoe bijzonder of lastig de aanvraag ook lijkt, Sports & Playgrass gaat graag de uitdaging aan om het onmogelijke mogelijk te maken.

Mark Verhagen
Online
Mark Verhagen Adviseur buitendienst
Vraag een brochure aan

Vraag een brochure aan!

Vul onderstaande formulier in om gratis onze brochure aan te vragen

*verplichte velden
Door dit formulier te verzenden ga je akkoord met onze Privacy Policy

Je cookievoorkeuren bij Sports & Playgrass

Beste bezoeker, bij Sports & Playgrass gebruiken we cookies om je de beste ervaring te bieden. Klik op 'Accepteren' als je alle cookies wilt accepteren of pas je voorkeuren aan onder je cookie-instellingen. Dank je wel voor je bezoek!.