Kunstgras fitness

Wilt u kunstgras kopen ten behoeve van fitness? Kunstgras is ideaal als ondergrond voor fitness, crossfit, power sleds én bootcamps. De kwaliteit is enorm toegenomen, waardoor het een slijtvaste oplossing is voor zowel in- als outdoor sporten. Het wint dan ook steevast aan populariteit de laatste jaren in sportscholen. Zware apparaten, gewichten en banden vormen geen enkel probleem voor de kunstgrasmat. Benieuwd? U bent bij Sports & Playgrass aan het juiste adres voor kunstgras sport- en speelvelden. Vraag een offerte aan of neem contact op voor meer informatie.

Kunstgras als ondergrond voor crossfit en sprinttrack

Kunstgras heeft een lange levensduur. Het is verder resistent tegen dagelijks en intensief gebruik, zelfs wanneer het belast wordt met zware gewichten of attributen. Buiten zorgt Sports & Playgrass voor een stabiele onderbouw. Indoor kan het rechtstreeks geïnstalleerd worden als ondervloer op de bestaande betonvloer. Bent u op zoek naar iets unieks? Sports & Playgrass is dé specialist in kunstgras sport- en speelvelden:

  • Verkoop, aanleg én onderhoud van kunstgras;
  • Een scherpe prijs;
  • Oplevering conform uw wensen.

Het is mogelijk om de kunstgrasmat volledig conform uw wensen en voorkeuren op te leveren. Het aanbrengen van kleuren, lijnen en logo’s vormen geen enkel probleem voor ons. Daarnaast leveren wij een aantal standaard kunstgras sprinttracks.

Een kunstgras grasmat voor uw sportschool kopen

U verkrijgt een goede indruk van Sports & Playgrass onder over ons en via onze Facebookpagina. Neem gerust een kijkje en laat u verrassen door onze expertise. Zo hebben wij al in vele sportscholen kunstgras ten behoeve van fitness aangelegd. Vraag een offerte aan en krijg met kunstgras dé perfecte ondervloer in uw sportschool. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden?

Koop direct kunstgras voor uw sportschool

Hieronder vindt u enkele sportscholen die onlangs kozen voor kunstgras als ondergrond voor fitness. Op onze referentiepagina vindt u een compleet overzicht van alle kunstgrasprojecten.

Kunstgras bedrijfslogo Sportschool Noordhoek

Kunstgras bedrijfslogo Sportschool Noordhoek

Kunstgras outdoor sportveld Oranjekazerne Schaarsbergen

Kunstgras outdoor sportveld Oranjekazerne Schaarsbergen

Powercoach Amsterdam

Powercoach Amsterdam

Streetworkout Luik

Streetworkout Luik

Meer referenties bekijken

Samenwerking met HockeyWerkt

Meer informatie

Binnen 24 uur reactie op uw aanvraag!

OFFERTE DIRECT AANVRAGEN

Het voordeel van de specialist:

  • Bij ieder project vrijblijvend advies op locatie;
  • Altijd de scherpste prijs, all in;
  • Hoge kwaliteit kunstgras van Europese fabrikant;
  • Enkel gecertificeerde en veilige producten;
  • Aanleg door professionele vakmensen.
Ontdek de werkwijze van Sports & Playgrass

Vrijblijvend advies op locatie

Bij elke aanvraag, groot of klein, komen wij geheel vrijblijvend langs op locatie voor advies. Tijdens dit bezoek tonen we de diverse kunstgrassoorten en adviseren wij u over de mogelijkheden. Kort na ons bezoek ontvangt u een specifieke offerte, waarin alle kosten los worden benoemd. Door deze transparante werkwijze weet u precies wat u aan ons heeft.