Kunstgras fitness

Kunstgras is ideaal als ondergrond voor fitness, crossfit en bootcamps. Het wint dan ook steevast aan populariteit de laatste jaren in sportscholen. De kwaliteit is enorm toegenomen, waardoor het een slijtvaste oplossing is voor zowel in- als outdoor sporten. Zware apparaten, gewichten en banden vormen geen enkel probleem voor de kunstgrasmat. Het kunstgras kan door specialisten van Sports & Playgrass in diverse kleuren worden opgeleverd. Bovendien kunnen wij lijnen en logo’s aanbrengen. Wilt u dus kunstgras ten behoeve van fitness laten aanleggen? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Vraag een offerte aan of neem contact op voor meer informatie.

Kunstgras is ideaal voor crossfit en sprinttracks

Kunstgras heeft een lange levensduur en is resistent tegen dagelijks, intensief gebruik. Zelfs wanneer het belast wordt met zware gewichten of attributen. Buiten zorgt Sports & Playgrass voor een stabiele onderbouw. Indoor kan het makkelijk rechtstreeks geïnstalleerd worden op de bestaande betonvloer. Op zoek naar iets unieks? Sports & Playgrass brengt desgewenst kleur of lijnen aan. Daarnaast leveren we een aantal standaard kunstgras sprinttracks.

Een kunstgras grasmat voor uw sportschool kopen

U verkrijgt een goede indruk van Sports & Playgrass onder over ons en via onze Facebookpagina. Neem gerust een kijkje en laat u verrassen door onze mogelijkheden. Zo hebben wij al in vele sportscholen kunstgras ten behoeve van fitness aangelegd. Vraag een offerte aan en verkrijg hét perfecte kunstgras in uw sportschool.

Koop direct kunstgras voor uw sportschool

Hieronder vindt u enkele sportscholen die onlangs kozen voor kunstgras als ondergrond voor fitness. Op onze referentiepagina vindt u een compleet overzicht van alle kunstgrasprojecten.

Powercoach Amsterdam

Powercoach Amsterdam

Streetworkout Luik

Streetworkout Luik

Buitenfitness Nistelrode

Buitenfitness Nistelrode

Runningtrack Utrecht

Runningtrack Utrecht

Meer referenties bekijken

Samenwerking met HockeyWerkt

Meer informatie

Binnen 24 uur reactie op uw aanvraag!

OFFERTE DIRECT AANVRAGEN

Het voordeel van de specialist:

  • Bij ieder project vrijblijvend advies op locatie;
  • Altijd de scherpste prijs, all in;
  • Hoge kwaliteit kunstgras van Europese fabrikant;
  • Enkel gecertificeerde en veilige producten;
  • Aanleg door professionele vakmensen.
Ontdek de werkwijze van Sports & Playgrass

Vrijblijvend advies op locatie

Bij elke aanvraag, groot of klein, komen wij geheel vrijblijvend langs op locatie voor advies. Tijdens dit bezoek tonen we de diverse kunstgrassoorten en adviseren wij u over de mogelijkheden. Kort na ons bezoek ontvangt u een specifieke offerte, waarin alle kosten los worden benoemd. Door deze transparante werkwijze weet u precies wat u aan ons heeft.