Skip to main content

Sports & Playgrass is trots op de uitvoering van een kunstgras outdoor fitness van maar liefst 2300 m² groot. Dit project mochten wij maken voor sportschool de Bunk’r in Rotterdam. 

Sportschool de Bunk’r wilde hun buitenterrein inrichten als een complete bootcamp. Niet zomaar een bootcamp, maar de grootste bootcamp van Nederland op eigen terrein! In de opstartfase van het project hebben we meegedacht en een advies uitgebracht over hoe wij dit zouden aanpakken. Ons idee werd goedgekeurd en mochten we gaan realiseren.

De bijzonderheden van het project

Bij het sporten op toestellen is veiligheid een belangrijk issue. De realisatie van het project startte dan ook met het verwijderen van betonnen platen. Om de ondergrond veilig te maken hebben we eerst een sporttechnische onderlaag aangebracht. Op deze laag hebben we vervolgens speciaal kunstgras geplaatst (Multigame). Dit type kunstgras is door zijn korte en sterke vezels geschikt voor het fitnessen met banden, halters en dumbels. Onder klim- en de fitnesstoestellen hebben we valdempend grind of zwart kunstgras geplaatst om de veiligheid verder te verhogen.

De eyecatcher van het project is in onze ogen het logo wat ingesneden is in het zwarte kunstgras. Dit levert een prachtig geheel op waar mensen intensief en veilig kunnen sporten. Heb je zelf een uitdagend project, of heb je vragen over onze producten? Neem dan gerust contact met ons op. We helpen je graag met al jouw vragen.

Kunstgras outdoor fitness in Rotterdam